Şimdi Ara

fotoşok için bilgisayar lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam herkese. Yaklaşık 2 ay evvel yine bi konu açtı idim. Baskı makinasına bğlanacak ve fotoşop çalıştıracak bi makina lazımdı. Sağolsun nihat'ın necminin falan da desteği ile bi şeyler ayarladık, topladık.

    Ancaak baskı makinasını ve yazılımını satan totoş firma nokta noktalık yapıp malum bilgisayarın baskı dşında başka işte kullanılmasına izin vermiyormuş. Ha nerden bilecekler ki; ama gün olur garantilik bi şey çıkarsa başa bela olacakları kesin, o yüzden de yeni bi makina derdi çıktı. Eski makina 4690, h81pro, 16gb ram, 750ti den oluşuyordu. Bi de mecburen lisanslı 7pro (kazma yazılım başkasında çalışmıyormuş) vardı.

    İlk önce uyduruk bi i5 il cpu ları deiştirmeyi ve ramin fazlasini almayı düşündüm ama os oem lisanslı olduğu için sorun olacak. O yüzden galiba sıfırdan toplayacaz, belki eski makinadan ekran kartını ve 1 stick rami alıp yenisinde kullanırım diye düşümüyorum. Eski makina sadece baskıya gönderme işinde kullanılacak (artık nası bi network kuracaklarsa)

    Yer artvinde. Ben toplayıp gönderecrktim ama ödeme netten olacağı için o iş yattı. Mecbur toplanıp yollanacak. O sebeple 3 kuruş pahalı demeden inventus düşünüyorum. Kullanıcıları donanıma hakim olmadıkları için vatan yahut diğerleri riskini almıyorum.
    4609
    1 stick ballistic ram (1 stick de eski makinadan diye düşündüm)
    Eski makinadan 750ti
    Wd blue 1lik
    Optik sürücü (düğün çekimlerinin si di kaydı için olmazsa olmaz)
    Buna uygun kasa ve psu ki bu konuda kafam karışık

    Anakart yazmadım zira belk 7-8 sene evvel aldıkları ve halen kullandıkları/kullanacakları capture card nedir onun bilgisini bekliyorum. Isa falansa yırtarız, yine h81pro ile devam ederiz

    Diye düşünüyorum. Sizlerin düşüncesini de merak ediyorum. Bu arada bütçe esnek olsa da 3000civarından yukarrısını düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 16 Temmuz 2015; 14:06:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • zor bi kombinasyon olmasa gerek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünebilirsin
     fotoşok için bilgisayar lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.