Şimdi Ara

Forza Motorsport [Xbox Series X ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncı Microsoft ve geliştirici Turn 10 Studios, simülasyon yarış serisi Forza Motorsport'un yeni oyununu Xbox Series X ve PC için duyurdu.

    Çıkış tarihi açıklanmadı.

    Ray tracing ile birlikte 4K 60FPS çalışacak Forza Motorsport, araçların yansımalarından, detaylı pist yüzeylerine ve ışıklandırma ve gölge etkileşimine kadar yeni neslin gücünden faydalanacak.









  • Series x icin duyuruldu yani bu oyunu one x te oynayamayacagimiz anlamina mi geliyor bu? Eger oyleyse forza horizon 5 yalnizca series x icin cikarilir o oyunu da one x te oynayamayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt
    One X’e çıkmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    One X’e çıkmayacak.
    One X bitti mi demek oluyor bu, JESKO hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rick dangerous

    One X bitti mi demek oluyor bu, JESKO hocam?

    Alıntıları Göster
    Evet bitti son 5 ayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece series x'e yapılan oyun olunca, görsel olarakta ben yeni nesilim diyor.O yüzden yeni çıkacak oyunların, sadece yeni nesil konsola özel olması tarafındayım. Eski konsola çıkarınca, farklarda azalıyor.Belki eski konsol sahipleri için iyi bir karar, kullanıcı dostu gibi ,ama ben bir kullanıcı olarak yeni nesil konsol alıyorsam, onun nimetlerinide sonuna kadar görmem lazım.Yoksa ben niye yeni nesil konsola para veriyorum.Sadece eski nesil grafiklerin biraz daha cilalısını oynamak için mi? Bkz. halo infinite bunun kurbanı oldu işte.Bir tarafta tablet işlemcisinden bozma, 10 sene önceki masa üstü işlemcilerindne bile zayıf bir işlemci, diğer tarafta 3700x ayarında güncel high end bir işlemci, gpu , depolama birimi özelliklerine hiç girmiyorum bile.Bu kadar büyük bir fark varken, eski+yeni nesil oyun geliştirmek, bence series x alacak oyunculara yapılan bir ayıptır.Tabi bunu exclusive, yani birinci parti oyunları için söylüyorum.Diğer 3. parti oyunlara yapacak bir şey yok.Ama kendi yeni nesil konsolun için, gücünü gösterecek oyunlarıda bir öncü olarak göstermen lazım.




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum Xbox One'a artık oyun çıkmamalı sadece series x'e odaklanmaları gerek. Nasıl Sony 110 milyon satmış konsoluna yeni ex lerini çıkartmıyorsa Microsoft da bu yoldan gitmeli yoksa old gen oyunlara devam ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One a gelmek zorunda oyunlar en azından bir süreliğine.. Milyonlarca Xbox One sahibi hemen Series X geçemez. Bu oyunlar gamepass gibi bir sisteme geliyor. Sen eğer Xbox One ı es geçersen milyonlarca aboneni küstürürsün. Bunu düşünmek zorundasın. Hiç bir konsol çıkışından zaten konsolun gücünü alamayız. Anca 2 sene sonraki oyunlarda bunu net olarak belli olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepasse gelirse one xe de gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pirate19

    Gamepasse gelirse one xe de gelir
    Oyun sadece PC ve Series X için geliştiriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu Xbox One a da getireceklerdir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi bir GamePlay bekliyoruz artık 9. Aya geldik yeter..
  • Merhaba arkadaşlar. 4k televizyonum var ama Series S almayı düşünüyorum. Forza Motorsport 8'i 2k çözünürlükte mi yoksa 1080p olarak mı oynayabilirim ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.