Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
79
Favori
193.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    Your Ultimate Horizon Adventure awaits! Explore the vibrant and ever-evolving open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in hundreds of the world’s greatest cars. Play Forza Horizon 5 day one with Xbox Game Pass. https://www.xbox.com/en-US/games/forza-horizon-5 Available on Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Steam.
    https://www.youtube.com/watch?v=U3mEOHvSUyw


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]ElAnalistaDeBitsyoutube
    Twitter: https://twitter.com/analistadebits Patreon: https://www.patreon.com/elanalistadebits Music: https://www.youtube.com/watch?v=NooKR7PAHXw
    https://www.youtube.com/watch?v=r1xK6PRk1DU




    Available on Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Steam.​


    https://store.steampowered.com/app/1551360/Forza_Horizon_5/ Türkçe dil mevcut.



    Steam sayfasındaki ön yazı:


    Efsanevi Horizon Maceranız sizi bekliyor! Dünyanın en harika arabalarından yüzlercesiyle birlikte sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaralarını keşfedin.


    Bu Sizin Horizon Maceranız

    Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaraları eşliğinde, dünyanın en iyi araçlarının yüzlercesiyle beraber sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla dolu nefes kesici seferlere önderlik edin.


    Bu, Çeşitliliklerle Dolu bir Dünya

    Çarpıcı kontrasta ve güzelliğe sahip bir dünyayı keşfedin. Canlı çölleri, yemyeşil ormanları, tarihi şehirleri, gizli harabeleri, el değmemiş plajları, geniş kanyonları ve karlı kaplı yüksek volkanik dağı keşfedin.


    Bu, Macera Dolu bir Açık Dünya

    Sevdiğiniz aktivitelere katılım yapmanız üzerine sizi ödüllendiren yüzlerce mücadeleyi içeren yoğun bir karşılaşmanın içine dalıverin. Yeni karakterlerle tanışın ve onların Horizon Hikâyelerinin akıbetini belirleyin.


    Bu, Gelişen bir Açık Dünya

    Meksika'nın benzersiz, dinamik mevsimleri her hafta dünyayı değiştirirken yükselen toz fırtınaları ve şiddetli tropikal fırtınalar gibi hayranlık uyandıran hava durumu olaylarına şahit olun. Yeni etkinlikler, mücadeleler, koleksiyon eşyaları, ödüller ve keşfedilmeyi bekleyen bölgeler için oyuna sık sık uğrayın. Her sezon biri diğerine asla bezemeyecek şekilde eşsiz olacak.


    Bu, Sosyal bir Açık Dünya

    Diğer oyuncularla takım oluşturun. Sizi ve arkadaşlarınızı aksiyonun içine çeken ve menüler, yükleme ekranları veya lobiler olmadan eğlenmenizi sağlayan keyifli, üst düzey mücadelelerden oluşan ve ardı ardına devam eden eğlenceli bir serinin tadını çıkarmak için Horizon Arcade'e girin. Horizon Açık'ta ve Turlarda yeni arkadaşlar edinin, yeni topluluk hediye paylaşımıyla yaratıcılığınızla oluşturduğunuz eserlerinizi paylaşın.


    Bu, Sizin Açık Dünyanız

    Özel yarışlar, mücadeleler, gösteriler ve tamamen yepyeni oyun modları yaratmak da dâhil olmak üzere, güçlü, yeni EventLab oyun araç setiyle kendi eğlence anlayışınıza hitap eden eserler oluşturun. Açılır tavanları açma ve kapama imkânı, fren kaliperlerini boyama ve daha fazlasını içeren yeni seçeneklerle araçlarınızı her zamankinden daha çeşitli şekillerde özelleştirin. Toplulukla, oluşturduğunuz özel eserleri paylaşmak için yeni Hediye Paketleri özelliğini kullanın.


    Horizon Maceranıza bugün başlayın!




    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]







    https://www.xbox.com/tr-TR/games/forza-horizon-5#purchaseoptions




    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]




    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]


    İnceleme Puanları :


     Opencritic’te 70 inceleme paylaşılmış durumda, ortalama 92 puan. Metacritic’te PC versiyonu için paylaşılan 11 incelemenin ortalaması 91 puan, Xbox Series X versiyonu için paylaşılan 71 incelemenin ortalaması da 91 puan.


    İnceleme puanlarından bazıları şu şekilde:

    • IGN – 10/10
    • Generacion Xbox – 10/10
    • God is a Geek – 10/10
    • Stevivor – 10/10
    • GamesRadar+ – 5/5
    • VGC – 5/5
    • Game Informer – 9,5/10
    • Wccftech – 9,5/10
    • Spaziogames – 9,2/10
    • PC Gamer – 90/100
    • GameSpot – 9/10
    • Shacknews – 9/10
    • Attack of the Fanboy – 4,5/5
    • Twinfinite – 4,5/5
    • Pure Xbox – 8/10
    • VideoGamer – 8/10
    • Digital Trends – 4/5
    • GamesBeat – 4/5


    Edit: Puanlar Oyungezer'den alıntıdır.





    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 6 Ocak 2022; 11:43:15 >



  • tam bir hayal kirikligi ...oyundaki tek degisiklik harita ,yahu insan 3 bes yeni jant ekler o bile yok , hersey onceki oyunlardan copy-paste ,steamden refund istedim kesinlikle bu parayi hak etmiyor ,ilerde indirime duserse belki geri alirim.


    toplasan 10 tane yeni arac (bence okadar bile degildi) birde yeni harita ,al sana yeni horizon

    Oyunda 30 saati geçmişim çıktı çıkalı oynuyorum tabi  elbette bunda henüz oyun deneyimimi etkileyen bir sorunla karşılaşmamın etkisi olsada gerek Steam gereksede Game Pass sürümlerinde oyun açılmaması, oyun içi çökme ve grafik hataları alan oyuncular epey var. Umarım ilk hotfix güncellemesiyle bu sorunlar düzelir gerçi oyunu sorunsuz çalışanları bozmasınlarda bazen öyle oluyor.  Oyun için kendi adıma tek sorunlu kısım online etkinlikler, örneğin Horizon Arcade giriyorum oyuncular başlamadan geliyor sonra oyuncular kayboluyor. Deneme giriyorum Drive Avatarlar adeta hile yapar gibi sürüyorlar. Bunlar düzelene kadar sezonluk aktiviteler harici online kısmına pek girmiyorum. Ayrıca Onur listesinin ilk sayfaları ne yazık ki önceki oyunlar gibi hile, glitch, exploit yapanlarla dolu bu nedenle listeye sıralamaya pek takılmamak lazım. Tamamen el emeği göz nuruyla 6.5 Milyon arasında % 1 lik dilimde görünüyorum . 




    Forza Horizon 4 ü oynayanlara oyunun işleyişi yabancı gelmez ama ilk kez Forza ile tanışanlar için yararlı olacak bazı bilgiler paylaşalım. Oyunda FH4 ten farklı olarak aktiviteler ve yarışlar seviye atladıkça değilde Horizon maceralarını açtıkça geliyor. Horizon maceraları haritada farklı yerlerde yer alan festival alanlarını kurmayla başlıyor ve ardından gösteri yarışı yapıp oyunun en uzun yarışlarını açıyorsunuz. Her festival alanı farklı türdeki yarışları ve reklam gösterilerini açıyor ve bunları açmak için mükafat puanı adı verilen FH4 Lego ek paketindeki sistemle benzer olan bir mini görev dizisi ile elde edilen yeni bir puan sistemi getirmişler. Oyun içinde yaptığınız her şey, yarışlar, aktiviteler size mükafat puanı olarak geri geliyor ve belli bir seviye sonrası Horizon maceralarından seçtiğinizi açıyorsunuz. Horizon maceralarının tüm aşamalarını açıp tamamladığınızda ise Onur listesine ulaşıyor ve sonrasında yapacağınız etkinliklerle mükafat puanınız artıyor ve seviyenizde yükseliyor.



    Oyunda ilk alacağınız oyuncu evi haritanın herhangi bir yerine hızlı seyahat yapmanızı sağlayan ev olmalı çünkü harita epey büyük ve hızlı seyahat zamandan kazanç sağlıyor. Eğer haritada toplamda 50 adet olan hızlı seyahat panolarını kırarsanız haritada hızlı seyahat ücretsiz oluyor diğer türlü oyun bunun için ufak bir miktar kredi kesiyor. Ardından alacağınız ev ise eğer Premium/VIP sahibiyseniz( Premium sürüm oyunu düzenli olarak oynayacaklar için önemli avantajlara sahip tüm eklentileri içeriyor) ücretsiz değilseniz 1.5 Milyon kredi ile satın alacağınız ev olmalı çünkü bu ev Forzathon mağazasında kullanacağınız Forzathon puanlarını etkinliklerden iki kat fazla almanızı sağlıyor. Bu nedenle kredileri ilk olarak bu evler için kullanın sonrasında zaten yarış yaptıkça araçlar, çarklar, kıyafetler ve krediler yağmaya başlayacaktır. Keyifli oyunlar.  

    Forza Horizon 4 etkinlikleri , yarışları ne kadar güzelse Forza horizon 5 'de o kadar kötü ya. Örnek bu haftaki denemede Hoonigan araçlarla S1 segmentinde yol yarışı yapıyoruz. Abicim siz şaka mısınız ya iddiaya varım oyundaki hooniganların %80 i rallye göre customize edildi ve Deneme yarşına girenler de bu rally ayarlarına göre yarışıyorlar 2 saattir kazanamadık . Yani o kadar yol araçları varken Rally Hoonigan araçları ile yol yarışı yaptırıyorlar valalhi enteresan ya.



    Yine gelelim haftalık foto hız ve hız bölgelerine . Yok araba şu marka olsun şu segment olsun . Yok muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin. Verdiği de şans çarkı ondan da 10.000 CR çıkıyor. FH 4'de süper şans çarkı veriliyordu.


    Gel gelelim Forzathon mağazasına 200.000 CR lik araçları koyuyorlar . 600 Forzathon puan istiyorlar .


    Araçlar eski tadı vermedi zaten kullanışları . Aldığıma pişman oldum yani giresim gelmiyor.

    Hayatta hiçbişeyi başaramamış, evin köşesine konsol alıp sadece forza üzerinden pc konsol savaşı yapan, yaptığı tartışmaları da yanlış forumda yazan boş insan Sensin sen tamam sensin 😂 En iyi konsolda sende en iyi makine de sende 🤚 Bu oyundan daha önemli şeyler var hayatta. Beni etiketlemeden önce biraz düşün.

    Çıkarabilir ona lafımız yok burası PC konusu ve 30 fpsci konsolcu tayfaları buraya yazıyor. Ben xbox konusuna yazıyor muyum? :)) Ayrıca arada kasayı tv ye bağlayarak kablosuz ds5 ile uzanarak oynuyorum. İlla tenekeye para vermeye gerek yok. Koca ekranda yine 30 FPS yerine 180 FPS alıyorum.


    Sola bakıldığında oyun 30 FPS bile değil yer yer 20-24 FPS lere kadar düşüyor. Şimdi eleman diyor ki performans modunda 60 fps var cart curt. Ben soldankinden daha iyi grafikle 180 FPS alıyorsam niye bu teneke aygıta para vereyim? :))



    Soldaki fps değerleriyle artık insanlar film bile izlemiyor. Bu devirde oyun oynuyorlar. 60 FPS bile beni rahatsız ederken bunların 18k verip 30 fps alıpta burada trollük yapması ayrı bir komedi zaten.

    Deity Gaming Poweryoutube
    Forza Horizon 5 side by side comparison of quality and performance mode. Quality: 4K (30FPS). The highest graphical quality. Performance: 4K (60FPS) Graphic settings are toned down to accommodate the higher framerate. Thanks for watching and I hope you enjoyed my video! Subscribe for more amazing content and to support my channel!😎💪 And don't forget to like and hit the notification bell to know when I release new content!🔔 It really help my channel to grow!😉 Recorded on Xbox series X #ForzaHorizon#ForzaHorizon2#ForzaHorizon3#ForzaHorizon4#ForzaHorizon5#gameplay#Comparison##xboxseriesx#forza#4kgaming#racinggames#fh5
    https://www.youtube.com/watch?v=8rPk4wMoDH0


    Performans modunda yansıma bile yok )))) Geriye mecburi kalite modunda oynamak kalıyor ki o da 30 fps. Bu konuda 30 fps oyun oynayacak adam mı var? boşuna teneke güzellemesi yapıp zamanını boşuna harcıyor )))


  • Yine çok az şehir ve bol bol boş arazili harita, ilk başta büyüsüne kapılıyorsunuz güzel geliyor ama daha sonra boş ruhsuz atmosfer sıkmaya başlıyor.

  • Sonunda sağdan akan trafik.

  • Önden yerimizi alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika görünüyor. Üstelik Microsoft'un TR özel fiyatlandırmasını düşününce insanın içi daha kıpır kıpır oluyor. Bakalım merakla bekliyoruz.

  • Available on Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 PC, and Steam.​


    Çıkışı ile birlikte Steam'de de olacakmış.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyunun grafikleri baya iyi.Videoları 4K izleyince baya baya beğendim bende.Yayındayken pek iyi gözükmüyordu.Fiyat konusunda Microsoft'dan dolayı birazda olsa içim rahat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Haziran 2021; 21:45:52 >
  • Efsane geri dönüyor ..


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Kesinlikle grafik ve çeşitlilik anlamında 10 numara bir oyun olacaktır ama geneli boş arazi olan haritalar beni sıkıyor. Umarım daha çok şehir içeren harita vardır oyunda..

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam ekliyorum.

  • Önlerden yerimizi alalım. Yayınlanan videolar gayet güzel duruyor. Online tarafınıda adam ettiyseler yeter zaten. İlk günden steamde de yayınlanacak daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Forza Horizon 4'te ki satış patlamasından sonra akıllılık edip direk Steam'ede koymuşlar demek ki bu sefer Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

  • Oynanış videosunda haritadaki bir oyuncunun McLaren'in üstünü açtığını fark edenler olmuştur herhalde benden başka. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Böyle olucak işte.Desteklenen 16 dil var ve Türkçe'de var. Fiyat açıklansın duruma göre direk ön sipariş geçicez bakalım.Yalnız diğer açıklanan oyunların fiyatları baya tuzlu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Haziran 2021; 22:16:2 >
  • Microsoft Store fiyatları belli oldu


    Standart: 469,TL

    Deluxe: 535,TL

    Premium 669,TL


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unconc3rn3d -- 13 Haziran 2021; 23:6:46 >
  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

    Ekledim.Teşekkürler.

  • unconc3rn3d kullanıcısına yanıt

    İndirim alana kdr 4 oynamaya devam o zmn 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bu.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.