Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
6
Favori
31.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önerimde kafadan bloklu uye yazamasin demiyor, konu sahibinin onunde 3 secenek olacak. 1. Bloklu iye konuya yazamasin 2. Sadece bu mesaja izin ber 3. Bu konuya yazabilsin.

    Boylece gereksiz uye bloklamakta azalir. Blok sistemi cok zayif kaliyor. Bir caydiriciligi ve yaptirimi yok. Bazen mobbingciler insanin sinirlarini zorluyir, gormezden gelmek kolay olsa Blok sistemi olusturulmazdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    işte o opsiyon olduğu zaman sen forumdan adamı bir nevi dışlamış oluyorsun bir nevi admin gibi moderator gibi o adama yazamama dışlama cezası vermiş gibi oluyorsun senin yapacağın tek şey bloklamak ya da muhatap olmamak zaten adam mimli ise tanınıyor yavaş yavaş kimse ciddiye almıyor
  • Teknoloji konulari haricinin genelinde uygulanmasi taraftariyim. Bildigim vakalar var, bazi uyelerin sinirsiz bana yemesine sebep oluyorlar üstelik bu profildeki uyelerin foruma islevsel katkisi olmadigi gibi katkisi olanlarinda uzaklastirilmasina sebep olmuslar. Bir yaptirimi olmadiktan sonra Blok olsa ne yazar? Insani söylemleriyle tahrik edip en kucuk aciginda sikayet ediyorlar, kuraldisi yazmamana ragmen ceza aliyorsun. Veya konularda tahrik edici suni kavgalar cikariyorlar, sen görmezden gelsende hic muhatap olmasanda onlarin yazisi yuzunden konu siliniyor. En kötü yanida bu üyeler böylece istediklerine ulasiyorlar ve onlari durduracak hicbir önlem yok! Olay ayni kadinin beyani esastir ve erkek nafaka ödemekle yukumludur isine benziyor. Ortada bir magduriyet var ve blok etmek bu sorunu cözmüyor. Bunlari durdrumanin yolu Konulari manipüle etmelerini önlemektir.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Bunu düzelttik sürüm çıkacağız :)

  • Buna benzer bir şeyi portal sayfamızda yaptık, forum için olur mu ne derece olur bi sorayım.

  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt

    Konunun detayını özel mesajdan belirtseniz, geç de olsa adeleti sağlayalım.

  • Gökyüzü fotoğrafçılığı için mi yoksa genel astroloji mi.

  • aerosoldreams kullanıcısına yanıt

    Bu suistimal edilebilecek bir şey olduğu için çok sıcak bakmıyoruz hocam ya

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Henüz yayına alınmadı bir aksilik çıkmazsa bu hafta içi yayında olacak umarım.

  • bu şekilde her konuya ayrı forum açma işlemi bazen olumsuz dönebiliyor, bölümün ölmesi kullanıcı kitlesinin dağılması gibi hocam. Ama istek varsa görüşelim tabi.

  • Dictattor kullanıcısına yanıt

    Çok fazla istek alan bir özellikti, hatta daha fazlası da isteniyor ancak forum mantığı içeriisinde en oluru bu seçenekti yine.

  • Yeni modüller, özellikler geldikçe ufak ufak köklere bağlı kalarak modern bi tasarıma geçiyoruz aslında, birden köklü bir tasarım değişikliği yapmak büyük bir iş yükü hocam gerçekten.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Gökyüzü fotoğrafçılığı için mi yoksa genel astroloji mi.

    Ben Bilim Ve Teknoloji kanalını ''Ülke ve Dünya Gündemi '' kısmından 1-2 tık daha az kullanıyorum genelde yorum yapmaktan ziyade Astronomi ve uzay bilimlerinde ki gelişmeleri takip ediyorum okuyorum '' AStronomi ve Uzay Teknolojilerinin haberlerinin '' başka alt bir başlıkta paylaşılmasından yanayım


    mesela otomotiv, tıp, savunma, elektronik (ps5, xbox, telefonlar, vs...) bu tarz teknolojik haberlerle Astronomi ve Uzay bilimleri ve bu alanla ilgili mühendislik düzeyinde ki

    gelişmeler ''Bilim Ve Teknoloji '' kısmında karışık paylaşılınca bahsettiğim Astronomi haberleri kaybolup gidiyor diğerlerinin içinde bundan dolayı bunu teklif ettim



    Bilim Ve Teknoloji kısmında ki haberleri bence kısımlara ayırmakta fayda olur diye düşündüm böyle bir teklifte bulundum


    AYRICA youtube de Do İt Yourself şeklinde açılacak bir alt forumun forumu daha aktif bilgi paylaşım alanına dönüştüreceğini düşünüyorum insanların proje paylaşabileceği tarzda

    Kolay Gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 10 Haziran 2020; 17:30:48 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: meola147of

    Dhnin özünü kaybetmeden tema yenilenmesi lazım. Ekstra olarak emojiler güzelde nasıl desem pepe the frog tarzı yeni emojiler bulunmalı. Meme dediğimiz bazı komik şeyleri emoji yapabilirsiniz.

    Gelen yenilikleri hep modern temalarda yapıyoruz hocam,


    çok çok yakında yeni profil sayfalarımız, yeni editörümüz yayına girecek bu kısımlar özlerimize bağlı kalarak modern bir şekilde tekrar tasarlanmış geliştirilmiş kısımlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

    Şimdi niye beni "Teğmen" rütbesinde tuttuğunuz anlaşıldı, demek ben sizin gözünüzde örnek adam değilim, öyle mi?

    Neyse ben şimdiden açılacak olan din bölümüne moderatör adaylığımı koyuyorum, eğer seçilirsem forumda kuş uçurtmayacağım. (Ama forum uçabilir, o konuda söz veremem.)

    rütbeler konusunda kimseye kastımız yok tamamen mesaj sayınızla alakalı :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Gelen yenilikleri hep modern temalarda yapıyoruz hocam,


    çok çok yakında yeni profil sayfalarımız, yeni editörümüz yayına girecek bu kısımlar özlerimize bağlı kalarak modern bir şekilde tekrar tasarlanmış geliştirilmiş kısımlar.



    Alıntıları Göster
    Google play yorumlara da yazdım mobil uygulamada ağır derecede sorun var. Telefona dokunmuyorken emojiler donuk kalıyor. Telefonda aşağı yukarı gittiğimizde emojiler hareket ediyor. Bu durum çok önemli bence forumun temellerinden biri emoji. Lütfen yardımcı olur musunuz?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: solent

    nicklerimizin olduğu çerçeve çok kalın yani biraz ince olsa yazılan yazılara daha fazla alan açılsa daha mantıklı (android uygulaması için)

    Tasarımcımıza ileteceğim hocam.

  • Bu bizim de isteğimiz, aksini düşündüğünüz durumlarda lütfen iletişime geçin bizimle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paarthurnaax

    Mobilde kullanıcıların profil fotoğraflarına detaylı bir şekilde bakma, büyütme gelse iyi olur.

    Bu özellik hiçbir sürümümüzde yok ki hocam, birde profil fotoğrafları yanılmıyorsam 64*64 boyutlarında olabiliyor. Büyüse de bir şey değişmez yanı  

  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Bir soru soracağım. Misal bir konu actiniz. Açtığınız konuda birileri saygısızca size paralı troll aktroll maaşlı troll v.s gibisinden laflar etti.

    Siz de dediniz ki yahu şunları bir şikayet edeyim. Ettiniz de. Sonuç?

    Konunuz silindi.

    Böyle bir şeyle karşılaşınca benim ne düşünmem gerekir ?

    Ha eğer görebiliyor musunuz bilmiyorum. Benim desteğe 2 3 hafta önceden ettiğim bir mesaj var. Orada. Bana verilen cezalar sebebleri vardı. Üstüne hatta 15 günlük saçma sapan bir sebeble atılan ban vardı.

    Üstüne. Bana verilen cezaların bin beterini yapanların

    Yapılan yorumun tarihi, üyenin nicki ve yazdığı yoruma kadar (ekran fotoları halen mevcut ) hepsi vardı. Tek tek yazdım. Dedim ki bu bunu yazdı. Bu da bunu. Bunlara neden ceza vermediniz ?

    Peki gerçekten bu sorularıma bir cevap geldi mi?

    Iletisime geçiyorum ben kardeş geçiyorum. Ispati delili ile orneklendiriyorum.

    Ama açıkçası ipleyen yok.

    Neyse ben ustelemedim. Üstüne üstüne yazmadım. Cunku cidden pek bir sonuc cikacagini dusunmuyorum. Ama Sen bir yerde istedin bu mesajı.

    Açıp bakabilirsin benim mesajlarıma desteğe attigim. Istersen sana pm den kopyala yapıştır atabilirim . Nak Bana verilen 15 günlük cezaya da bak sana zahmet.

    Açıkçası çok büyük haksızlıklar yapıyorsunuz. Ama kimsenin umrunda değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 10 Haziran 2020; 17:58:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.