Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
6
Favori
31.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    Girişlerde değil,işlemlerde kısıtlama var.
    Mesela PM gönderemezsiniz. Her konuya yazamazsınız. Hangi bölümlerde kısıtlama var tam bilmiyorum ama sıcak fırsatlarda ve bazı bölümlerde denk geliyorum kısıtlamaya. Keşke konu dışında da VPN ile yazılamasa ama ticari bir etkisi olur. Ben forum sahibi olsam ben de kısıtlama yapmazdım,ama kullanıcı olarak konu dışında VPN ile konu başlığı açarken yada cevap yazarken kısıtlama isterim. Sen istemezsin o ayrı.
    VPN ile PM gönderemezsiniz diye bir şey yok. Ya da şöyle diyim VPN programına göre değişebiliyor.

    Ben size VPN ile atıyorum Bursa sunucusundan pm atabilirim. Almanya sunucusundan da pm atabilirim.

    Konu dışında ben zamanında önerimi sundum. Günlük konu açımı sınırlandırılmalı. Vpn ile demiyorum.

    Hatta tüm bölümlere bu sınırlandırılma getirilmeli.

    Açılan her boş beleş konu sistemde yer kaplıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilim ve Teknoloji Bölümünde konuların;



    Astronomi ve Uzay


    Mekanik-Elektronik


    Fizik-Kimya-Biyoloji


    Devletlerin Teknoloji Yatırımları askeri, bilimsel argeler vs...


    Amerikalıların DİY şeklinde sınıflandırdığı kendin yap ve fen liselerinin bilim projelerine yardımcı olacak tarzda



    vs.....


    şeklinde alt başlıklara ayrılarak sınıflandırılarak konu açılmasını sağlayan bölümler oluşturulmasını istiyorum şu an ki hali ile karman çorman vaziyette belli bir bilim

    başlığı yok yani bir sınıflandırma yok açılan konularda yukarıda bahsettiğim tarzda belli bir alana yönelik bilimsel haber incelemek istendiğinde bulunması çok zor şu an ki haliyle kolay gelsin
  • Blok atan birisine bloklanan kişinin cevap yazamaması forum tarihinde görülmüş en saçma ve gereksiz özelliktir. Acilen eski haline dönmesi gerekiyor.
  • Yeni bir arayüz, mobil uygulamanın arayüzü gayet yenilikçi ama web sitenin tasarımı çok eski ve kullanışsız. Yine turuncu renkle daha güzel bir arayüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datRuken -- 6 Haziran 2020; 2:16:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam. Mobil sürümde mention/etiketleme 5. kişiyi yapamıyorum. Eklenmiş gibi görünüp eklenmiyor. Mini sürümde bu sorun bulunmuyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astronomi ve Uzay Teknolojileri ilgili gelişmeleri ayrı bir başlıkta toplayacağınız bir Astronomi bölümü düşünüyor musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dictattor

    Blok atan birisine bloklanan kişinin cevap yazamaması forum tarihinde görülmüş en saçma ve gereksiz özelliktir. Acilen eski haline dönmesi gerekiyor.
    Bu sizin düşünceniz. Siz gibi düşünenler de var ama forumda bu yeni özelliği çok destekleyen var.
    Bence de çok mantıklı ve faydalı bir özellik. Bloklamanın bir sonucu olmalı. Twitterde de engellenen kişi engelleyen kişiye cevap yazamaz.
    Ben,benimle farklı görüşte olanları engellemiyorum,ama imalı da olsa hakaret edeni,imalı da olsa kendi zekasını üstün görüp bana geri zekalı demek isteyeni direk blokluyorum ve bu kişiler hiç bir yerde hiç bir konuda beni alıntılayamasın bana yazamasın. Ben,saatlerce uğraşıp güncel operatör tarife ve paket kampanyalarını yada market kampanyalarını öğrenip not alacağım ve bana zamanında hakaret etmiş biri gelip benim bilgimden yararlanacak. İstemiyorum yararlanmasını. Bu şekilde yaptırım olursa hakaretin önüne geçilir.
    Forumdaki tartışmaları gözlemlediğimiz de yöneticilerin tüm zamanı neredeyse hakaretleri silmek ve ceza vermek ile geçiyordur. Ne kadar komik ve saçma. Buna gerek var mı. İşi bu aşamaya getirmeden hakaretli paylaşımları azaltacak önlemler uygulamalar şart. Umarım bloklanan kişi bloklayan kişinin yazılarını da göremez bir gün. Bu da yapılmalı. Bakın o zaman hakaretli içerikler nasıl azalıyor.
    Forumdaki hakaret ortamından dolayı,yıllarca okunacak,arama motorlarından tık getirecek yazılar yazan kişiler foruma girmekten vazgeçiyor. Forumu yıllardır analiz ederim,bilgi paylaşan,insanları teknoloji,telefonlar,beyaz eşya,sağlık,alışveriş konularında bilgilendiren hesaplar forumu bırakmış,yıllardır girmiyorlar yada yazmıyorlar ama yıllardır tartışan,polemik yapan,hakaret eden hesaplar forumu bırakmıyor. Hesapları süresiz banlanırsa yenisini açıp geliyorlar ve imalı şekilde eski hesabının banlandığını yenisini açtıklarını sa öğüne öğüne söylüyorlar. Bu kişiler egolarını tatmin ettikleri için forumu yıllar geçse de bırakmıyor ama sürekli algı kasıyorlar yok böyle giderse forum biter,yok şöyle olursa forum biter. Aslında bu tipler foruma takılmasa forum bilgi kaynağı merkezi olarak vazgeçilmezliğini arttıracak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 6 Haziran 2020; 1:28:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Engellediğim kişinin konusunu popüler konular kısmında görebiliyorum halen.

    Diğer yandan mobil uygulamada da hiç engellememişim gibi mesajlar ve konular görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Selam. Mobil sürümde mention/etiketleme 5. kişiyi yapamıyorum. Eklenmiş gibi görünüp eklenmiyor. Mini sürümde bu sorun bulunmuyor.

    5 kişi sınırı var, 5 ten sonrası mı eklenmiyor 4'ten sonrası mı hocam.

  • Dhnin özünü kaybetmeden tema yenilenmesi lazım. Ekstra olarak emojiler güzelde nasıl desem pepe the frog tarzı yeni emojiler bulunmalı. Meme dediğimiz bazı komik şeyleri emoji yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dictattor

    Blok atan birisine bloklanan kişinin cevap yazamaması forum tarihinde görülmüş en saçma ve gereksiz özelliktir. Acilen eski haline dönmesi gerekiyor.
    blok atılması sonucu cevap yazılamamasının sebebi karşı tarafın sizinle muhattap olmak istememesidir bu da gayet normaldir ben şahsen karşılıklı anlaşma sağlanamıyorsa bir tarafın konuyu kısaca kapatmasından yanayım diğer türlü polemik laf dalaşına ve gereksiz muhabbete sebep olup konuyu kirlettiğini düşünüyorum

    ------------------------------



    bu arada bilim ve teknoloji bölümünde doğrudan göksel olaylar ve projelerle ilgili gerçekten bir Astronomi alt başlığı bence gerekli ayrıca DİY tarjı proje gerçekleştirme bölümü de açarsanız güzel olur planlar projeler falan

    Kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 8 Haziran 2020; 18:52:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    5 kişi sınırı var, 5 ten sonrası mı eklenmiyor 4'ten sonrası mı hocam.



    Alıntıları Göster
    4'den sonra hocam. 5. Kişi ekkenmiyor kaydet deyip postu düzenlediğimizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Haziran 2020; 19:13:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi niye beni "Teğmen" rütbesinde tuttuğunuz anlaşıldı, demek ben sizin gözünüzde örnek adam değilim, öyle mi?

    Neyse ben şimdiden açılacak olan din bölümüne moderatör adaylığımı koyuyorum, eğer seçilirsem forumda kuş uçurtmayacağım. (Ama forum uçabilir, o konuda söz veremem.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicklerimizin olduğu çerçeve çok kalın yani biraz ince olsa yazılan yazılara daha fazla alan açılsa daha mantıklı (android uygulaması için)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    yav 3 öneri cok iyi cunku trol den nefret ederim fakat 3.den sonraki öneriler uçuş olmamış mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda görmek istediğim tek şey herkese eşit davranılması.

    Bunu becerebilirseniz yeterli benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde kullanıcıların profil fotoğraflarına detaylı bir şekilde bakma, büyütme gelse iyi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir Üye diger bir Üye trafindan bloke edilmisse, bloklandigi üyenin actigi konuya yazabilmesi icin bunun sadece konu sahibinin onayiyla mumkun olmasi özelligi gelmeli. Konu sahibine bu mesaja izin ver,konuya yazabilmesine izin ver veya hepten engelle diye 3 secenek sunulmasi taraftariyim. Böylelikle gereksiz tartismalar ve konularin amacindan sapmasininda iki adim daha önüne gecilmis olup, trollenmelere ve mobbingcilere sinir getirilmis olur. Forumunda daha kaliteli bir yer olmasini mumkun kilar. Forumda bazi uyelerin surekli ve kasti olarak birtakim uyelere surekli Mobbing uyguladiklarina, konularini amacindan saptirmaya veya tahrik ederek bloklanmis olmalarina ragmen üyeye ceza aldirmaya, konularinin kaldirilmasina ve bircok kezde bunda basarili olduklarina sahit oldum. Bu yolla Bloklamanin daha anlamli bir hale gelecegi kanisindayim ve bu fikri Adminlerin takdirine sunmak istedim.
    https://forum.donanimhaber.com/bloke-edilmis-uyenin-bloklandigi-uye-tarafindan-acilan-konulara-yazamamasi-onerisi--143833244




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Bir Üye diger bir Üye trafindan bloke edilmisse, bloklandigi üyenin actigi konuya yazabilmesi icin bunun sadece konu sahibinin onayiyla mumkun olmasi özelligi gelmeli. Konu sahibine bu mesaja izin ver,konuya yazabilmesine izin ver veya hepten engelle diye 3 secenek sunulmasi taraftariyim. Böylelikle gereksiz tartismalar ve konularin amacindan sapmasininda iki adim daha önüne gecilmis olup, trollenmelere ve mobbingcilere sinir getirilmis olur. Forumunda daha kaliteli bir yer olmasini mumkun kilar. Forumda bazi uyelerin surekli ve kasti olarak birtakim uyelere surekli Mobbing uyguladiklarina, konularini amacindan saptirmaya veya tahrik ederek bloklanmis olmalarina ragmen üyeye ceza aldirmaya, konularinin kaldirilmasina ve bircok kezde bunda basarili olduklarina sahit oldum. Bu yolla Bloklamanin daha anlamli bir hale gelecegi kanisindayim ve bu fikri Adminlerin takdirine sunmak istedim.
    https://forum.donanimhaber.com/bloke-edilmis-uyenin-bloklandigi-uye-tarafindan-acilan-konulara-yazamamasi-onerisi--143833244
    bloke edilmiş üye açılan konuya yorum yazamazsa diğer üyelerle etkileşime giremez böylece konu sıradanlaşır trollük yapıyorsa yaptığı yorumu şikayet etmek için yorumda seçenek bulunuyor yapılan yorum silinebilir




    forumda guruplaşmış ve birbirinden haberdar organize biçimde belli yorumlara saldıran kimseler olduğu biliniyor

    bunun önüne geçemezsiniz yazdıklarınızda haklıysanız zaten destek görürsünüz çoğunluk üyeler tarafından sizin yapacağınız tek şey muhattap olmamak kimse kendilerine cevap yazmayınca yazdıklarıda şikayet edilince pes edip gidiyorlar sizin yanınızdan




  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.