Şimdi Ara

FORUM AHALİSİ YÜZÜNDEN RED DEAD REDEMPTION 2 PROJESİ IPTAL ETİLDİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
214 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Konuya tonla kişi tıklıyordu alın sizin yüzünüzden oldu bla bla saçmalık eninde sonunda modu kaldırttırırlardı burada asıl soru rockstar'ın modding e mi yoksa ücretlendirmeye mi kızdığı
  • Türkçe yama yapanlar zaten konuyu açıp takibi bıraksınlar, yorumlar bile insanı yama yapmaktan soğutur.
  • RDR2 hafif ingilizce bilgisi ile oynanabilecek bir oyun. Ağır bir RPG olsa anlayışla karşılarım ama bunu zaten oynayabilirsiniz. Bir çeviri grubunun nazına katlanmanıza gerek yok.
  • Bu Türkçe yama konuları hep tartışmalarla dolu. İnsanların garip bir kafası var. Çok net hatırlıyorum gönüllü çeviri yapanlara bile uygulanan mobbingin hatti hesabı yoktu. Benzer bir kitleyi hiçbir ürün veya yazılım başlığı altında görmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu: selamin aelykum abi
    yamaci : aleykum selam kardesim
    oyuncu : red dead turkce alacaktim abi ne kadar
    yamaci ; 30 kardesim
    oyuncu : ne ne ne ne ne hemen polise vergi dairesine cimere mimere sikayet ediyorum seni

    cok sevindim yamanin iptailne veletler turkce oynuyamaycak
  • Olay ne özet olarak açıklayabilir misiniz pek takip etmiyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayraktar42

    oyuncu: selamin aelykum abi
    yamaci : aleykum selam kardesim
    oyuncu : red dead turkce alacaktim abi ne kadar
    yamaci ; 30 kardesim
    oyuncu : ne ne ne ne ne hemen polise vergi dairesine cimere mimere sikayet ediyorum seni

    cok sevindim yamanin iptailne veletler turkce oynuyamaycak
    kardeşim o şikayet edenlerin çoğu oyuna sahip bile değiller.

    oyuna 270 lira veren birinin 30 lira yamaya çok demesi abesle iştigaldir. nerdeyse 1 sigara parası.

    olan bize oldu. oyun elimizde patladı. konusunu anlamadan oynayacaz artık.
  • Enis kirazoglu twitter hesabinda konuyu arastiracagini soylemis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wassuplaying

    Şu olay Türkiye'nin özetidir. Kendisine hiçbir zararı olmadığı halde başkasının mutlu olup keyif aldığı küçük şeyleri bile baltalamak, ülkesini umursamayan bir firma için kendi insanına ihanet etmek. Üstelik bu kişilerin genelde bu olaydan önce yama bölümünde görünmemesi...
    Altına imzamı atarım çok doğru.
  • Bu arada Anonymousu şikayet etmişler. Oğlum siz manyak mısınız? Bu da ayrı bir çomarlık. Buna da katılmıyorum. Hiç haberm yok okuyunca gördüm. Bırakın isteyen alsın. Adamlar o kadar uğraşmış. Ben almıyorum diye başkalarının almasına engel olacak kadar çomar olmadım. Ayıp oğlum ayıp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumun ne kadar rezil bi yer olduğunu görün arkadaşlar. Herkes bu forumdan uzaklaşıp bırakmalı.
  • Dediğiniz gibi, türkiye nin özetidir şu olay, bizim yararımıza olan şeyleri bazı çomarlar marifetmiş gibi şikayet ediyor, neymiş vergisini veriyon mu, yasal mı bu yaptığınız? Sanane lan sanane, firma şeyine takmıyor yapılanı, sana mı kaldı firmanın şeyine takmadığını senin beynine takman, şimdiye kadar yapılan en büyük türkçe yama olacaktı bu yapılan emek, türkçe yamaların kalitesini ileriye taşıyacaktı, adamları sevmeyebilirsin ama bu şikayet türk oyunculuğuna vurulan bir darbedir, ihanettir. Adam bizden çok firmayı düşünüyor, git paşam firmanın kapısına böbürlen şimdi, size yardımım dokundu de, kıyağım sayesinde uyandınız de, firma bizi umursamıyor adam firmayı umursuyor, inşallah bir gün yaşadığımız acıyı, hüznü, kederi sizde birgün yaşarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Pardon ama sonradan 30tl ye indiler. son rakam 30 idi yani. neden hala 50tl nin lafını ediyorsun anlayamadım !??
  • Bu saatten sonra ücretli ücretsiz Türkçe yama gelmez. Gelen de şikayet edilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siradaki ki yi ayri yazan, aylik 50tl paketi savunuyor gereksiz zaten dili akici ne dedigi belli oluyor oyunun.Sen once turkce ogren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "30 lira veremeyen cimriler" diye insanları aşağılıyorsunuz. Ama o insanların protestoları olmasa kurduğunuz cümleyi kuramazdınız dahi. Çünkü 20 lira verip yamayı 1 aylığına kiralamış olacaktınız. 50 lira satış fiyatını getirten de sonra o 50'yi 30'a düşürten de o insanların tepkileriydi.

    Ben rdr 2 yama konusuna girip aynen şöyle yazmıştım:

    "Ben serbest piyasaya inanırım. Dileyen herkes emek verip ürettiği ürünü dilediği fiyattan satışa çıkarabilir. Ama bu demek değil ki her miktarda fiyata tamamım. Eğer akılsızca bir miktar istenirse satın almayabilirim. Ama korsan olarak da asla kullanmam."

    Bunları yazarken aklımdan geçen miktar 20 liraydı. Gayet de anlayışlı bir bakış açısıydı bence. Peki onlar ne yaptılar? Tüö süreç boyunca art niyetli davrandılar. Sizin onları safça koruduğunuzu gördüklerinde değerinizi bilmediler, hayır; gittiler dalga geçer gibi game pass dediler. Tek amaçları sizi sömürmekti. Kabahat sizin gibi safları koruyandadır yani bizdedir. Allah size akıl fikir versin. Kafanızda hakkımızda kalıp düşünceler oluşturmuşsunuz bilmeden etmeden vır vır hakaret edip duruyorsunuz.

    Bu arada ben konuda devamlı yazmadım. Game pass'in açıklandığı ilk gün 4-5 tepki mesajı atıp insanlara almamalarını önerdim. Herhangi başka hiçbir söz veya davranışım olmadı.

    Ha emek ha emek ha 7 ay ha 7 ay. Biz de biliyoruz emek olduğunu ama ortaya konan ürün sadece bir yama. Oyun değil. Neden çıkış yapmış.bir indie oyun kadar pahalı olsun ki? Emek mi.var? Emek bu kadar önemli mi? Siz ekonomi nedir zerre bilmiyorsunuz yemin ederim. Sevgi pıtırcığı mısınız peki? Ulan Türkiye ve tüm iş dünyasında her kademe atlanışında emek düşerken maaş yükselmektedir. Yamanın kaç adet satılacağı bizi ilgilendirmez. Fazla satış yapamayacakalarından ötürü kazanamayacakları geliri fiyatı yükselterek sizden ancak belli bir noktaya kadar talep edebilirler. Oysa onlar sizi resmen sömürmek istedi.

    Size her şey müstehaktır. Kendi açımdan ne şikaye ne de başka bişeyle uğraştım. Alan memnun satan memnunse bana söz düşmezdi. Gidip 20 liranızı çakma gane pass'e düşünmeden bayıldığınızda sömürüldüğünüzü göremeyecek kadar körseniz dolandırılmayı da hak ediyor olurdunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch pass olayı öne sürülünce haklı olarak oyuncular firmaya şikayette bulundular. Her ay yama için para tırtıklanması resmen kaz yolmaktı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.