Şimdi Ara

Fortnite [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
12
Favori
22.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fortnite [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Deneme yanılma ile kendimde oturttuğum ve ideal bulduğum tuş seti;

    Q - rampa
    E - duvar
    Alt - zemin (floor)
    G - yapı değiştirme (edit building)
    Mouse orta tık - yapı tamiri (repair building)
    Mouse baş parmak tuşu 1 - materyal değiştirme
    Mouse baş parmak tuşu 2 - yapı yönü değiştirme
    F - Kapı açma, Item alma
    R - Şarjör doldurma
    Tab - Inventory
    Ctrl - eğilme

    Caps lock- Kazma
    1 - silah 1
    2 - silah 2
    3 - silah 3
    Z - silah 4
    X - silah 5


    Combat anında 5,6 gibi ve ya T, Y, K gibi uzak tuşlara ulaşamıyorum, eğer benim gibiyseniz bu dizilimle çok rahat edersiniz.
    Mouseunuzda baş parmak tuşları yoksa "TAB" ve "é" tuşları yapı malzemesi seçme ve yapı yönü değiştirme tuşları yapabilirsiniz.



    edit: oyunu İngilizce oynuyorum, terimleri kafama göre çevirdim yanlış olabilir. Anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz
  • Eğlenceli bir oyun daha bizleri bekliyor... :)
  • People Can Fly'ın Adı Değişti

    Bulletstorm ve Gears of War: Judgment gibi oyunların yapımında yer alan People Can Fly, Epic Games'in alt stüdyolarından birisiydi. Epic Games, bunun daha kolay anlaşılması için stüdyo isminde bir değişikliğe gitti.

    Yapılan açıklamalara göre People Can Fly'ın adı artık Epic Games Poland olarak anılacak. Polonyalı yapım ekibi bundan sonraki dönemde, Epic Games'in daha önce duyurduğu Fortnite isimli oyun üzerinde çalışacak. Firma, daha önce oyunu PC'ye özel duyurmuştu.
  • Güzel gözüküyor, bekliyorum.
  • Fortnite Ne Zaman Çıkacak?

    Epic Games'in VGA 2011'de duyurusunu yaptığı, fakat hakkında pek fazla haber alamadığımız Fortnite adına "Left 4 Dead'in Minecraft'la buluşması" tanımı yapılıyordu. People Can Fly, yeni adıyla Epic Games Poland tarafından geliştirilen oyunun ne zaman çıkacağıyla ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamalarda Fortnite'ın bu sene içerisinde çıkmasının mümkün olmadığı söylendi.
  • bakıyorum
  • Epic Games, Fortnite için Eleman Alıyor

    Epic Games'in 2011 yılının sonunda duyurusunu yaptığı Fortnite adlı oyunu her ne kadar uzun süredir geliştiriliyor olsa da, oyunun tamamlanmasına daha çok var gibi görünüyor. Geliştiricinin iş ilanı da bunun kanıtı diyebiliriz.

    Firmanın iş ilanında Fortnite için yapımcı ve konsept sanatçısı gibi önemli alanlara geliştiriciler arandığı belirtiliyor. Bunun yanında UX tasarımcısı da arayan firma bu iş alanını herhangi bir oyunla sınırlamamış.

    2014 yılına sarktığı söylenen oyun bakalım gerçekten de bu yıla yetişecek mi?

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Games_Fortnite_icin_Eleman_Aliyor-48772.htm




  • Epic Games, Fortnite İçin Bir Teaser Sitesi Açtı

    Epic Games'in 2011 senesinin sonlarına doğru duyurusunu yaptığı Fortnite'dan uzun süredir haber alamıyoruz. Son durumu hakkında fazla bir şeyini bilmediğimiz Fortnite için yeni bir teaser sitesi açıldı.

    Uzun süredir haberini alamadığımız ve PC için geliştirildiğini bildiğimiz Fortnite, kule savunma türüyle Minecraft tarzı üretme öğelerini bir araya getirecek. Oyun için açılan siteye buradan ulaşabilirsiniz. Sitede herhangi bir sayaç bulunmuyor. Ancak yeni haberler çok yakında gelecektir.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Games_Fortnite_icin_Bir_Teaser_Sitesi_Acti-53913.htm




  • Şu zombi konseptinden ne zaman vazgeçecekler?
  • Epic Games, Fortnite'ı 'Yeniden' Duyurdu

    2011 senesinin sonlarına doğru duyurusu gerçekleştirilen yeni Epic Games IP'si Fortnite hakkında çok fazla bilgi alamıyorduk. En nihayetinde oyun hakkında yeni detayların bulunacağı Game Informer sayısı duyuruldu.

    Belirtilenlere göre oyun dünyasının önemli dergisinin yeni sayısında, Epic Games'in kayıplara karışan oyunu Fortnite'dan detaylar yerini alacak. Duyuru haberinden gelen yeni bilgilere göre oyun hâla PC'ye özel. Epic Games'in ana stüdyosu tarafından geliştirilen yapım, Free to Play olacak. TPS oynanışına sahip olacak olan Fortnite'da kale savunmaya odaklanacağız. Oyunda Diablo tarzı loot sistemi, Minecraft tarzı craft sistemi bulunacak. Ayrıca Fortnite'ın PvP savaşlarıyla da dikkat çekici olduğu belirtiliyor.

    Oyunun Alpha sürümü için kayıtlar başlamış durumda. İlgili siteye buradan ulaşabilirsiniz.

    Fortnite [ANA KONU]Fortnite [ANA KONU]Fortnite [ANA KONU]Fortnite [ANA KONU]

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Games_Fortnitei_Yeniden_Duyurdu-53965.htm




  • Satın alan oldu mu?Sevdiğim bir tür ve survival oyunları genelde 2.sınıf bağımsız yapımcılar tarafından yapılıyor bir sürü sorunu oluyor ve AAA kalitede oyunlar olmuyor bu yönden yüksek fiyatına rağmen oyunu almayı düşünüyorum.

    Bu arada oyun PS4 ve PC'de cross buy yani hangisine alırsanız diğerinde de oynayabiliyorsunuz.


    Fortnite [ANA KONU]


    https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/pre-order/deluxe




  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ben satın aldım, şu anda gayet memnunum. +100 ve 200 saate ulaşınca tekrar yorum yapacağım artıları ve eksileriyle ilgili.

    Şu an için tek söyleyebileceğim oyun pahalı değil. Yaptığınız diğer aktivitelerle karşılaştırdığınızda hiç mi hiç pahalı değil... Bir kitap okuduğunuzda 8 - 20 saat için 20 liradan başlayan para veriyoruz. Sinema desen 2 saati için 15 TL^^ Yüzlerce saat oynayacağınız bir oyuna 140 - 150 tl para vermek size fazla geliyorsa, diyecek bir şey yok zaten. Gidin lol, tf2 filan oynayın bedavaya :) Kafanızda soru işaretleri varsa, açın abi bu linkihttps://www.twitch.tv/directory/game/Fortnite, sorun oynayan insanlara. Yorumlarını alın, kendi gözünüzle farklı oyuncuları değerlendirin.




  • Aynen oyun güzel. Bende durma play den satın aldım kredi kartım olmadığı için. Gerçekten başarılı olmuş.Fakat oyun Overwatch'a biraz benzemiyormu ?
  • Satan varsa gta 5 hesabimi owervatch hesabimi ve rainbowsix siege ac 3 black flag syndicate olan 3 hesabimida verecegim ilgilene olursa ulasabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle Royale moduda geldiğine göre, yakında buraların dolacağını düşünüyorum.
  • Maç aratırken '' failed to connect to matchmaking '' hatası alan var mı aranızda ?
  • Pubg ile kıyaslayan arkadaşlar sizce hangi oyun daha iyi?
  • 1 mılyon kısı oynamıs br modunu ama forumda oynayan 1 kısı bıle yok heralde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.