Şimdi Ara

Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.795
Cevap
19
Favori
71.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Checo 1. Vettel 2. Gasly 3. Müthiş bir yarış oldu müthiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yarışta netflix'e çok malzeme çıktı efsaneydiFormula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 6 Haziran 2021; 17:37:28 >
  • Rai nin puan almasına çok sevindim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eklenmiyor 1 puan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şaka maka binlerce insanın isteğini kırmadı Hamilton Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen  Önünde tur sonunda şans yakalayacağı koca bir düzlük varken, en kötü 18 puanı alacakken resmen çaylak hatası yaparak bize güzel zevk yaşattı. Vettel ve Gasly'nin podyuma çıkması, Alonso'nun dönüşünden bu yana en iyi pozisyonu elde etmesi (ama araç geçen sezonun gerisinde resmen), Raikkonen'in puan alması çok güzel oldu.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: franz392

    Şaka maka binlerce insanın isteğini kırmadı Hamilton   Önünde tur sonunda şans yakalayacağı koca bir düzlük varken, en kötü 18 puanı alacakken resmen çaylak hatası yaparak bize güzel zevk yaşattı. Vettel ve Gasly'nin podyuma çıkması, Alonso'nun dönüşünden bu yana en iyi pozisyonu elde etmesi (ama araç geçen sezonun gerisinde resmen), Raikkonen'in puan alması çok güzel oldu.


    Yalnız perez sıkıştırarak muhteşem bir hata yaptırmış.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bozuk adam

    Eklenmiyor 1 puan

    Evet öyleymiş.

  • Formula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumda Formula konusuna kanser bir leclerc fan kitle yüzünden uzun zamandır bakmıyordum. Bugün konuyu biraz inceledim yeni kişilerin gelmesiyle konu eski saygınlığına geri dönmüş. Kanser kitle, balon patlayınca uçmuş gitmiş buralardan sesleri çıkmıyorFormula 1 2021 Sezonu - 2021 Dünya Şampiyonu Max Verstappen .


    Pirelli'nin başı artık ciddi derecede dertte. Olayın lastik korumakla, Verstappen'in en hızlı tur zorlamasıyla alakası yok. Stroll'un de aynı lastiği hiç sensör vermeden patladı lastiklerde sorun var yani. İşin sonucunda da bir can var Azerbaycan'ın o düzlüğünde o hızla kaza yapmak çok kötü sonuçlarda doğurabilirdi.

  • ferranin maymun olduğu sezondur,demek ki neymiş, "AT NE KADAR İYİ OLUR İSE OLSUN,İŞ JOKEY DE BİTER."


    bmw'nin olmadığı yarışın hiç bir cazibesi yok,bmw gitti gideli iyice soğudum,bir de bizim pisti çürütenlere hakkımı helal etmiyorum,haram zehir zıkkım olsun.

  • Fransa'nın pistine baktım. Hamilton +25 yazdım direkt.

  • Bugun en cok Vettel e sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane yarıştı! Ama Pirelli'nin başı baya sağlam ağrıyacak. Ayrıca Hamilton frenlerden gelen dumanı görmedi mi? Toto'ya göre bu Hamilton'ın hatası değildir gerçi... Bottas'ın ahı tuttu

    Aston Martin pist üzerinde çok güzel araba. Bu güzelliğini podyumla taçlandırmaları çok güzel oldu Vettel'e baya sevindim.

    Carlos ilk turlarda yaptığı hatayı güzel toparlayıp puan barajı içinde kaldı. Leclerc'te bu ayağı kırık atla ilk 5'te kaldı. Çünkü bu araba virajlarda çok güzel olsa da düzlüklerde ne savunma yapabiliyor ne de geçiş. Binotto bundan sonra yarışlarda pit ekibinin başında olmayacak. Bakalım ciddi bir fark olabilecek mi? Ama Fransa yarışında bu atları baya zor zamanlar bekliyor. McLaren ile çok zor baş edecekler gibi

    Sergio, Hamilton'a karşı çok güzel savundu. Üstelik 4.3 saniyelik pit stop'a rağmen pit çıkışında Hamilton'ın önünde yer aldı. Hak edilmiş bir podyum

    Böyle cadde pistleri görmek istiyoruz. Bol bol geçişin olduğu heyecanın dinmediği.

    Haaaaa... Birde o kadar 15. viraj dedik... Kimse gidip çarpmadı Herhalde virajdan 80'le döndüler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 6 Haziran 2021; 21:1:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pirelli günün kaybedeniydi. Önceden bu kadar aman lastiğim yıpranmasın diye zorlanmıyordu. Sağolsun pirelli döneminde ilk hedef lastik korumak oldu. Sokak yarışları f1 ruhuna bence aykırı, bu araçlar milimetrik ayarlarla ilerliyorlar, sen hoplamalı zıplamalı asfaltta araçların dengesini bozuyorsun. Pist dışına taşan her araç soluğu bariyerlerde alıyor.

  • wirlebendichh kullanıcısına yanıt

    kanser kitle demişsinde senden daha kanser kitle mi var alınmayacak konumda yerleşmiş ur gibisin... Leclerc senin gibileri iyi delirtecek... her yarış tahammülünüz bitecek...

  • TnesQuare kullanıcısına yanıt

    o anca rüyanda olur... dua et 2 tur kala kırmızı bayrak çıkmasın konsantrasyonu komple gitti... zaten biliyordum Bu yarışı kazanamıyacağını...

  • Verstappen gereksiz zorladı bence aracı. Lastikleri bu kadar hor kullanmaya gerek yok. Açarsın 3-4 saniye farkı koruma moduna geçersin. Bir ara 8 saniyelere çıkartmıştı farkı. Leclerc de aynı. Hemen gaza gelip uçup kaçmaya çalışıyorlar, dayanıklılığı hesaba katmıyorlar. Hamilton bu konuda en akıllı isim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen Hamilton iyi bir kalkışla 1. liği almış. Yerini sağlamlaştırdıktan sonra doğru zamanda frenede basmış. Ancak bitik lastikler ve görevini yapmayan frenler elele adamı markete göndermiş. Yine de yarışın sonunda direk rakibi yarış dışı kalmışken, gereksiz ve saçma bir hamle olmuş.


    Şu Ferrari gizli motor anlaşması sonrası bir türlü yeterli motor gücüne ulaşamadı. Resmen F1'den soğuttular ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 6 Haziran 2021; 23:52:18 >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt

    Yarışı izlememişsin sanırım. Starttan önce lastikler değiştirildi. Yeni lastikler takıldı. Hata tamamen hamiltonundu. https://tr.motorsport.com/f1/news/hamiltonin-yanlislikla-dokundugu-brake-magic-ayari-tam-olarak-ne-ise-yariyor/6542069//


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok dediğim gibi Ferrarinin durumu F1'den soğuttu. Artık genelde sadece özetlerle geçiştiriyorum.


    Yarışla ilgili sadece bu anı izledim. Tahminimi yazdım. Frenlerin görevini yerine getirmediği zaten anlaşılıyor. Ancak bu denli kayması için lastiklerinde bitik olması lazım diye düşündüm. Neyse ki link durumu açıklıyor. HAM için fazlası ile amatörce bir hata olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.