Şimdi Ara

FORMULA 1 2019 Sezonu Bitti | Hamilton ve Mercedes Şampiyon! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
14
Favori
24.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıkçası çok güzel bir yarıştı, izlerken çok keyif aldım. Lewis'in bu yıl 85 zafere ulaşacağını düşünüyorum. Bakalım yapabilecek mi? Leclerc ve Verstappen ise tekrardan bize mükemmel bir yarış izlettiler. İleride bu ikisinin şampiyonluk için kapışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Vettelin artık emeklilik yaşı gelmiş. Ferrari biran önce vettel ve bu gerizekalı idari kadrodan kurtulması lazım.
  • Vettel vers. Bilerek carptı artık ferrariden ayrılması gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vers. Geçmişte çarptıklarına saysın.
  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    saysın sıkıntı yokta vettel artık hiç tat vermıyor sıradan bir yarıs pılotu oldu ferrarıye hiç yakısmıyor.
  • Onun yüzünden ayaklar baş oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dismoor -- 15 Temmuz 2019; 13:29:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://youtu.be/iu_GesP1q-s

  • Dismoor kullanıcısına yanıt
    Babasının çarptıklarınada saysın ;)
    Jos'un Brezilya GP'sinde Montoya'ya tur bindirildikten sonra arkadan dalışı hiç aklımdan gitmiyor...
    Montoya tur bindiriyor ve Max'in babası Jos arkadan dalıyor yarış liderine...
    Şimdi eski seyredenlerden birileri çıkıp diyecek o zaman BMW'nin frenler geç ısınıyordu falan filan, bence onlar hikaye, tur bindirdiğin eleman sana arkadan çarpıyorsa ve sen ilk F1 yarış galibiyetine gidiyorsan burada bir art niyet aramak çok mu kötü niyetli olmak mı?
    Max'e lafım yok..Tamamen Schumi türevi bir pilot, geçmesinide iyi beceriyor geçilmemesi için yapacaklarını da ancak bir Ferrari pilotuna sonuna kadar saygı duyacağım hiç aklıma gelmemişti.
    Charles Leclerc, 2K yıllarında Juan Pablo Montoya'dan sonra önünde saygıyla eğilebileceğim nadir pilotlardan bir tanesi ve üstelik Ferrari'de yarışıyor...
    Umarım Ferrari F1 takımı bu genç yeteneğe gerektiği değeri verir ve F1 dünyasına kazandırır.




  • Avusturya'dan sonra İngiltere'de de güzel bir yarış izledik. Önce yarışın ilk turlarındaki Bottas-Hamilton kapışması harikaydı. Ardından güvenlik aracı periyoduna kadar süren ve bundan sonra da devam eden Leclerc-Verstappen kapışması muazzamdı.

    Bottas güvenlik aracının azizliğine uğradı ve belki de kazanabileceği bir yarış Hamilton'a şanssızlığı sebebiyle gitti. Mercedes, güvenlik aracı periyodunda Bottas'ı pite almayarak hata yaptı bana kalırsa. Verstappen-Vettel kazası olmasa Bottas ancak üçüncü olabilecek bir pozisyondaydı.

    Leclerc-Verstappen kapışmaları üstte de belirttiğim gibi gerçekten muazzamdı. Leclerc'in çok sert ama aynı zamanda adil savunması Verstappen'in agresif ataklarını savuşturdu. Leclerc, kendisinden daha hızlı olan Red Bull'u arkasında tutarken güvenlik aracı periyoduna girildi ve burada da Ferrari'nin muhteşem (!) stratejileri devreye girince sonuç tam da tahmin edebileceğimiz gibi Leclerc'in sıra kaybetmesiyle sonuçlandı. Vettel-Verstappen kazası sonrasısında podyuma çıkması onun için sevindirici oldu.

    Vettel-Verstappen kazasında herkes Vettel'i suçluyor ama Verstappen'in de olayda suçu yok değil. Olayda Vettel daha suçlu olan taraf olabilir ama Verstappen de bu olayda sütten çıkmış ak kaşık değil. Buna çok benzer bir olay yine Verstappen'in dahil olduğu 2018 Azerbaycan'da yaşanmıştı. Orada da Verstappen birden fazla kez yön değiştirmiş ve Ricciardo ona arkadan çarpmıştı. Verstappen'in benzer sürüş stili burada da kendisini gösterdi. Olay anını Vettel'in araç üstü kamerasından izlerseniz, Verstappen'in içeriyi tam kapamadığını, bunu gören Vettel'in içeriye yöneldiğini ardından bunu fark eden Verstappen'in frenlemeye çok yakın bir yerde tekrar yön değiştirip içeriyi tamamen kapamaya çalıştığını fark edeceksiniz. Verstappen önceden içeriyi kapatsa Vettel de içeriye yönelmeyip dışarıda kalmak zorunda kalacak ve bu kaza da hiç yaşanmayacaktı. Daha önce yazdığım gibi olayda daha suçlu olan taraf Vettel ama bu pek çoklarının ifade ettiği gibi %100 oranında değil.

    Son olarak bu konuya atılan bir mesajda Leclerc'e "zibidi" denmiş. Henüz ikinci senesinde olan ilk senesinde takım arkadaşı Ericsson'u denize döken ve bu performansı sayesinde kariyerinin ikinci senesinde Ferrari'den kontrat kaparak Ferrari'de yarışan en genç sürücü olan Leclerc'e "zibidi" deyip kariyerinin başından beri pek çok kazaya karışmış, zaman zaman çok tartışılan Verstappen'e büyük pilot demek... Tamam Verstappen fanı olabilirsiniz de onu bu kadar abartıp muhtemelen Hamilton hegamonyası bittikten sonra onun en büyük rakiplerinden birisini bu şekilde küçümsemek ne derece doğru, kaldı ki şu kısa kariyerinde küçümsenecek bir hatası olmamasına karşın. Yanlış anlaşılmasın bence de Verstappen gridin en iyilerinden birisi ancak Leclerc de öyle. Pilot gözlüğünüzü çıkarırsanız birisine sövüp diğerine methiyeler dizmenin ne kadar anlamsız olacağını fark edersiniz.




  • Çok keyifli bir yarıştı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler formulayı hangi platformda hangi kanalda ne kadar ücrete izliyorsunuz? Bende izlemek istiyorum.Bilgilendirir misiniz?
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Formula 1'i S Sport kanalını barındıran herhangi bir platformdan izleyebilirsin. (D-Smart, Digiturk, Turkcell TV+...vs [Tabii bu platformlarda içerisinde S Sport'u barındıran bir pakete sahip olman gerek]) Bunlarla uğraşamam diyorsan da S Sport'un kendi platformu olan S Sport Plus var, oradan da aylık belli bir ücret karşılığında izleyebilirsin.
  • Yarışları Serhan Acan mı sunuyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Temmuz 2019; 6:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Evet, Serhan Acar sunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

    https://youtu.be/iu_GesP1q-s

    Yukarıdaki videonun devamı niteliğinde
    https://www.youtube.com/watch?v=2YQcCujEubs





  • REZİLSİN FERRARİ REZİL. 1-2 BAŞLAYABİLECEĞİMİZ YARIŞA 10-20 BAŞLIYORUZ.
  • Ferrari bitmiş gerçekten
  • Problemli bir hafta sonu Ferrari için
    Red Bull'un önünde Ferrari'yle olan farkı açmak için büyük bir fırsat var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    aylık 17.90 a ssport plus uygulaması üzerinden izleyebilirsin. geriye dönük olarak yarış sıralama ve antrenman turlarını izlemek de mümkün olabiliyor.
  • Kesinlikle tarihin yarışı oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.