Şimdi Ara

Ford Otosan'ın geliştirdiği yerli şanzıman görücüye çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İsimin başında ford olduğu sürece hikaye.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet elektrikle kamyon yapar Ford her zamanki gibi milleti dütleyecek şanzıman peşinde .Klasik KOÇ AİLESİ .Zaten yayınlamazsınız yinede yazayım dedim

  • sayın lego95 yanlış bilginizi düzelteyim. ford trucks artık tamamen volvo grubuna aittir ve tüm telik ve arge yatırımlar yaklaşık 5 senedir yani euro 5 motorlardan beri volvo parçalar kullanılarak yapılır . f max inde tasarımına dikkat ederseniz fh serisiylede benzerlikler göstermektedir. muammer 816 arkadaşın görüşüne ne yazıkki katılıyorum . global markaların altındaki türk mühendisleri toplanıp bir marka oluşturularak kendi çatımız altında geliştirmeler yapılmalı. zra başka marka altında yapılan ürünlerin ne yazıkki teliflerini kendimize tescil ettiremediğimiz için satışını gerçekleştiremiyoruz.

  • Lego95 kullanıcısına yanıt

    Türklere ait de hangi Türklere ait? koç holding yüzde 41 hissesi var diye belirtilmiş internette, o da ford otosan için. ford truck ford otosana mı bağlı bilemiyorum; buna baktım ama bişi bulamadım.

    bu özel şirket durumları için direkt bize ait ben diyemiyorum ama tabiki 'direkt bizim,şöyle üretiriz, böyle satarız' diyen olacaktır,saygı duyarım.


    tam olarak söz hakkı devlet kurumu himayesinde olursa içim rahat ediyor,hele ki böylesine büyük şirketler ve kritik işler için.


    çünkü eğer bu şanzımanı altay tankına entegre edebilirsek motor-şanzıman işi çözülür ve altay tankı için büyük yol katetmiş oluruz. tabi inşallah kullanılır,temennim bu yöndedir. tabi bu şanzıman kullanılınca ihracat için yine üreticilerden izin alınması (ilk anlaşma yapılırken bu tarz bi madde eklettirmek gerekiyor) diye biliyorum. motor ve diğer parçalarda da durum böyle diye biliyorum. yanlış biliyor da olabilirim.





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Sizin bahsettiğiniz Renault Trucks olmasın??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford eski ford değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ömrü hayatım da gerçekten çalışan mühendis olarak 1 kişiyi gördüm hanımdı.. 100 kadar mühendis tanıdım hepsi de tırı vırıydı. gerçek mühendislik yapıp çalışan hanım sayısı 1 taneydi.. ha MKEK de ve türktelekomda çalıştım.. diğer bazı yerleri de bilirim. pozitif ayrımcılık yapsan ne olur yapmasan ne olur. belki özelde çalışıyorlardır (kadınsı triplerini kaprislerininden vaz geçmişseler)

  • Beyefendinin damadının şirketi olmayınca övülmüyor nedense.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkenin başının belası olarak siz yetersiniz disardakilere gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.