Şimdi Ara

Ford, Mondeo'nun Türkiye Satışlarını Durdurmuş (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üretim merkezi nerede Mondeo'nun Amerika'dan gelirse normal bence. Türkiye'de üretse ne guzel olur mustang'i da ayrıca... Fakat bu vergi sistemiyle zor tabii, alıcısı yok çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya genelinde işler zor rekabet çok yoğun. Firmaların ürün specleri artık bir birine çok yakın. A aracı ile B aracı arasında bir fark kalmadı boyle olunca fiyat avantajı arıyor tüketici buda üreticinin hareket alanını daraltıyor. Boyle giderse Global de bir çok markanın modeli bantlara veda etmeye başlayacak.
  • İnşallah ilerleyen yıllarda 0.8 motora binmek zorunda kalmayız. D segmentini geçtim alım gücü o kadar düştü ki insanlar kiralarını ödedikten sonra kalan parayla sosyal bir aktivite yapıyorlar mı acaba ya da ayda kaç kere yapıyor.Kira ödemese bile taksitle B ya da C segmenti almak için 3-4 yılını bağlıyorsun.Bu satışlar düştükçe D segmentinden çekilen başka araçlarda olacaktır zamanla. Satılamayan araba neden getirilsin ki.
  • Sermayenin devlet kademesindeki etkisini buradan anlayabiliyoruz mesela. Lüks taksi uygulaması, takside D segmenti mecburiyeti falan hep otomotiv sektörünün bürokrasi kabiliyetini gösteriyor. Üstelik üreten Türkiye profili oluşturulurken yerli ve milli unsurlar parlatılırken tek bir civatası burada sıkılmayan D segmentlere neden kol kanat gerildi acaba?
  • Mondeo sadece turkiyede değil, tum avrupadan da cekildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek satılmayan bir model olduğu için neyse ki yokluğunu hissettirmeyecektir ama ne olursa olsun Tr ford numunelikte olsa elinde bulunudurmaya devam etmeliydi, maksat showromlarında'da ve kataloglarında çeşit gözüksün diye.
  • Tüh be tam lord olacaktım olamıycam artık napalım.
  • Mondeo artık gelmeyeceğine Ecosport denen ucubede doğru dürüst satılmadığna göre Ford sadece Focus,Transit, Fiesta ve Ranger satacak demek ki. Sadece Transit ve de Focus satsa da olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knight_Hammer

    Mondeo artık gelmeyeceğine Ecosport denen ucubede doğru dürüst satılmadığna göre Ford sadece Focus,Transit, Fiesta ve Ranger satacak demek ki. Sadece Transit ve de Focus satsa da olur
    Yeni Kuga fena satmıyor birde o var.



    Mondeo uzun süre kullanacak olan 2017-18 2. el alsın. şahane bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anyhill

    vay be... 1996 yılında Mondeo'nun yeni kasası çıkmıştı, o dönemde Ford, yeni tasarıma sahip 4-5 modelinden oluşan bir reklam filmi yapmıştı. Reklam filminin şarkısı da Queen- Show must go on idi. o reklamı izlerken arasında en güzel görünen Mondeo idi. Bir gün alacağım diye ne hayaller kurmuştum, belki odamda 8-10 sene posteri asılı durdu. Şimdi bu efsanenin TR'den çekilişini duymak hakikaten beni üzdü...

    O reklamdaki en güzel şey o hatundu. Unutulmaz bir reklamdı o bakımdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931

    Yeni türkiyeye hoş geldiniz.



    D sınıfında passat, f30, c serisi dışında araba göremeyecez sanırım.



    Bir çok marka çekilecek artık. Ben alfa, mitsu, Citroën, ssyong, mazda, subaru, mini, opel, volvo tamamen çekilecek malesef. Ayda 3-5 araç satışıyla ayakta kalmak çok zor.



    Popüler markalar en çok tutan araçlar dışında araç getirmeyecek. Durum bu. Kabullenin artık.



    Bugün migrosta ürün çeşidinin azaldığını gördüm. Talep görmedi diye ürünün fiyatı düşer. Ancak maliyetinin altına düşmesine beklemek saflık. Şimdiki gibi ürünün satılmayacağı anlamına gelir. Fakirliğe alışın artık.
    ne alakası var yeni türkiyeyle Ford zaten yakın zamanda mondeo getirmeme kararı aldı avrupa'ya.Firma kendisi bile önemsemedi kaç yıldır 1.6 dizele otomatik getirmediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    Sakin yahu ! Altı üstü Mondeo gelmiyor :) Araba zaten satmıyordu, satmayan arabayı niye getirsin adamlar. Ford Türkiye Mondeo' yu iyi pazarlayamadı maalesef. Ford' da bildigim kadariyla zaten aracı tekrar uretmeyecek.

    Alıntıları Göster
    millet şaşırmış iyice
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    Passat kapı sesi tok diye peynir ekmek gibi satarken her şeyi komple tok olan mondeo satmadıysa sıkıntı satamayan firmada bence. Son kasa tipi de güzeldi ama maalesef çok yakıyor diye almadı kimse, Ford da Amerikada yaptığı hatayı tekrar yaptı ve az yakan motor getirmedi, dizel geldi otomatik gelmedi. Geleni premium marka fiyatına satmaya çalıştı... Hata üstüne hata...

    Amerikalı bile sırf uzakdoğu araçları alıyor, bir trilyon dolar yardım yaptı devlet orada yine yetmedi kurtarmaya amerikan otomotiv sektörünü, bir trilyon dolar daha istediler...
    Mondeo yılın arabası seçilmiş passat’a tüm karşılaştırmalı testlerde geçiliyor. Passat avrupada açık ara 1. D sınıfı satışlarda. Forumda bir takım amerika hayranı orda caponların çok satmasına takmış. İşletme maliyeti düşük diye çok satıyor belki belki de başka bir halt her neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suv ve crossover lar varken D sınıfı almayı aklım almıyor. Ülkemizin bozuk yollarında mis gibi yerden yüksek araç en güzeli. Bir kere lastikleri genelde geniş yanak konforlu oluyor, oturup kalkması rahat yerden yüksek, bagaja eşya koyması rahat. Sedan da eğil eğil belim kopuyor. Hele uzun boylular için tam bir işkence. Boyu daha kısa oldugunsan parkı daha kolay. Kaldırıma yanasmasi daha kolay. Bi çok Avantajı var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avrupada bile durduracaklar orda da satmiyor artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ford yalanlasa da gorunen koy klavuz istemez. Amerikada sedanlari bitireceklerini zaten duyudular ki orasi sedan cennetiydi. Avrupali sedan sevmiyor zaten. Muhtemelen bu neslin omru bitince yenisi gelmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    O da ayrı bir muamma, farklı bir açıdan bakıyorum Passat satışlarına da, ülkemizde de en çok satılan ilk 5 model içinde bu Passat. Biri çıkıp Hindistan oluyoruz artık para yok i 10 sedan gelecek diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevozgur

    Suv ve crossover lar varken D sınıfı almayı aklım almıyor. Ülkemizin bozuk yollarında mis gibi yerden yüksek araç en güzeli. Bir kere lastikleri genelde geniş yanak konforlu oluyor, oturup kalkması rahat yerden yüksek, bagaja eşya koyması rahat. Sedan da eğil eğil belim kopuyor. Hele uzun boylular için tam bir işkence. Boyu daha kısa oldugunsan parkı daha kolay. Kaldırıma yanasmasi daha kolay. Bi çok Avantajı var.
    Çok haklısınız. 2011 QQ manuel 1.5 dci satıp 2017 megane 4 sedan 1.5 dci manuel aldım, Pişmanım. QQ hergün arıyorum. Sanırım yakında megane'nı satıp yerine almak için yine crossover kovalayacağım
  • Güzel araçtı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.