Şimdi Ara

Ford Kuga Hakkındaki Yorumlarınız!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 honda civic hb sahibiyim 140hp 1.8 otomatik (i-shift değil) .. Yol pek yapmadık eşim evden işe kullanıyor zaten çok yakın işide.. Hafta sonları falanda 5 senede anca 30bin km yaptık..

    Arabayı değiştirsek mi artık düşüncesi altında kia'dan girip seat leon dizel otomatiğe kadar uzanıp ordan ford kuga 1.6 180hp selective e kadar geldim :)

    2. el alacağım kesin fiyatlar 80bin ila 95bin arasında geziniyor.. düşük km de 2013 modellere falan baktım. E benim arabayıda 30bine okuturuz allahın izniyle diye düşünüyorum.

    Kuga hakkındaki iyi ve kötü yorumlarını yazarsanız sevinirim.



  • Yakıt biraz fazla sanırım.Çok km yapılmıyorsa sorun değil gerçi.Benim araca bir sefer bindim.Onda da yüksek iri bir focus hissi aldım.Yol tutuş,direksiyon falan aynı neredeyse.
  • Ben 2007 Honda Civic Elegance sahibiydim 1.6 140 beygirlikte hatırladığım kadarıyla , şuan Kuga Selective 4x4 180 beygirlik olan modele sahibim ve gerçekten beni memnun etmekte zorlanmıyor , İyi yorumlara gelelim ; Araç 180 beygir herhangi bir performans problemi yaşamıyorsunuz , Tam türkiye yollarına dört dörtlük bir araç , hafif arazide sizi yolda bırakmaz , konfor ve yalıtım gayet başarılı , 120 km/h den sonra rüzgar sesi almaya başliyor , radarlara dikkat edin araç bir anda 160 olmuş farkında olmuyorsunuz hatta bu şekilde radarlara yakalandığım bile oldu , aman siz yapmayın , yol tutuş ve sürüş zevki açısından hondadan az kalır bir yani yok yakın , performans olarak aynı , sollamalar cok rahat ve çevik , Olumsuz yönleri ; Benim için yok fakat yakıtı takan biriyseniz bu sizi biraz üzebilir aracım çoğunlukla şehir dışı +karma şehiri içi agresif kullanımda 10.7 yakıyor , bence bu boyut ve performanstaki bir araç için gayet iyi , 6 litre yakmasını falan beklemeyin , ama 150 beygirlik seçeğeni 9.5 civarında yaktığını öğrendim arkadaşlarımdan . Diğer bi olumsuz yani ise Amerikadaki Escape modelindeki ekranın Türkiyeye gelmemesi bu biraz üzücü bu da olsa tam olmuş dediğimiz bir araç oluşuyor, genede 5 inchlik ekran işinizi görüyor ve gayet ergenomik bir açı sunuyor, sizi olumsuz etkilemez. 2.el takıntısı varsa sıfırlara , son çeyreğe doğru bakılabilir , fiyatlar dahada azalicak zannimca , şimdiden çok sevindim sizide aramızda görmeyi çok isteriz , hayırlı olsun, sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz .




  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    dci 130 320 nissan qq bakın black edition hem az yakar hemde hayet iyi gider manuel vites kombinle
  • Pazartesi gunu 2011 2.0 tdci powershift 20bin km deki aracımızın satışini verdik. Memnun bir sekilde ayrldk bızı hıc uzmedı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik düşündüğümden qq ya bakmadım pek..16. oto.su ondada 8.1lt fabrika verisi var ki tork ve 0-100de baya bir düşük.. ayrıca iç dizaynı bana çok zayıf geliyor qq nun helede civicden sonra araba kokpitlerinde pek bir seçici oluyor insan..

     Ford Kuga Hakkındaki Yorumlarınız!


    şuan honda da şehir içi ortalama 10-12 arası geziniyor.(tabii benim kullanımımda) hafta içi araç eşimde çok kısa mesafeler gittiğinden ve 2-3 ışığada yakalanınca ortalamayı 15-18 lerde görüyorum genelde. kugada şehir içi 12 leri aşmazsa benim için sorun yok. 4x4 , 1.6motor vergi dilimi ve 180hp nin verdiği hızlanma beni tatmin edecek gibi duruyor. (honda 140hp olmasına karşın 0-100 11sn :( )


    şuan son adım hanımı da razı etmek yoksa hergün bir sorun bulunur araçta :)




  • ortlama 10-11 lıtre sehır ıcı yakıyor.
    konfor ıyı
    fakat alırken xenonlı ve sony teyplısını alın cok daha guzel duruyor araç bır de 18 jant...
  • O paraya hiç tereddüt etmeden 184'lük 320D alırdım... Madem derdin yakıtla performans, bu araç ikisini de karşılıyor. Vergisini düşünmeye gerek yok benzinli arabayla o tüketimde gezerken bunun 7-7.5lt'yi anca bulursun. Yani 100km'de 30TL kardasın yakıttan

    Performansın, arkadan çekişin zevkini yaşarsın yani
  • 10-11 lt fabrika verisi 14lt yakıyor diyenler var..
  • 5 senede 30.000 yaptıysanız dizel almak hata olur bence
  • bence mazda 3 bakın dün forumdan birisi almıştı konusunu incelerseniz zaten araba şahane ş.içi tüketimi de 7-7.5 lt seviyesin de .

    http://forum.donanimhaber.com/m_93584454/tm.htm
  • Kia Sportage sıfırı 64 binden başlıyor, bahsedilen aracın 2.eline 95 bin lira çok bence
  • Kia ile kıyaslamak yanlış olur bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 3 'e daha sıcak bakmaya başladım.. Fakat araç yok piyasada sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.