Şimdi Ara

Ford fiesta tekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracım 2003 fiesta tdci. 107000 km.de. aracımın daha önce orjinal volan değişmemesinden dolayı rölantide tekleme sorunu vardı sonradan orjinal volan ve baskı balata değişince sorun çözüldü. Fakat geçen hafta yine rölantide aracım teklemeye başladı, motor ustasına götürdüm aracın pistonlarından kaynaklandığını ve bunun tamirinin ortalama 1.000 tl lik bir masraf ile kesin çözüleceğini söylüyor. Böyle bir sorun başına gelen var mıdır ya da bana ne tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim.



  • Demek benden başka hiçi bir arabada böyle bir sorun olmamış herkese teşekkürler.
  • kankamuh K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş merhaba, araçta tekleme volanla ilgili olamaz. Keşke buraya sorsaydın, ustanı gözden geçir bence. Bir de gamlı baykuşluk yapmayım ama aracın servis kayıtlarını sor, Sağolsun Ford servisleri yardımcı oluyor. Bu km lerde motorda tekleme olmaz. 400 felan olsaydı normalde belki. Pek çok sebep olabilir, en kötüleri enjektör, kompresyon kaçağı. Detaylı bir işe girişmeden sadece kompresyon ölçümü için görüş... Yağ eksiltmesi yoksa kompresyon ölçtürmeye gerek yok.
  • selamlar. sorun nasıl çözüldü.

    aynı sorun bende de var. kimi volan dedi. kimi enjektör. kimi subaplar dedi. kapak açıldı sekman atıldı, subaplar üst kapak kontrol edildi toplandı. sorun devam ediyor tesisattan mı acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.