Şimdi Ara

Football Manager 2019 [LOGO YENİLENİYOR] Çıkış Tarihi: 2 Kasım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Football Manager 2019 [LOGO YENİLENİYOR] Çıkış Tarihi: 2 Kasım

    Football Manager 2019 [LOGO YENİLENİYOR] Çıkış Tarihi: 2 Kasım




    quote:

    New Season, New Look, New Leagues. Football Manager 2019 To Debut on November 2

    London, England – 6 August 2018: With fans eagerly anticipating the upcoming season, Sports Interactive and SEGA are delighted to announce that would-be managers will get the chance to ensure their team finishes top of the league when Football Manager 2019 hits the streets on Friday, November 2nd with a new look brand.

    Football Manager 2019 will be saying goodbye to the iconic ‘Manager Man’ who has featured on the cover of every Football Manager game since FM 2005, to be replaced by a manager’s eye view of the pitch as the gaffer and players head down the tunnel ahead of a big match. With redesigned logos, loads of new and improved features, and the implementation of the DFL Bundesliga license for the first time, Football Manager 2019 is set to be even more comprehensive in its realism than ever before. See the new look for the first time in this exclusive trailer.

    From today, fans who pre-purchase Football Manager 2019 (for PC and Mac), from a SEGA approved digital retailer* or pre-order from a participating physical retailer will receive a 10% discount right up until launch. Furthermore, those who pre-purchase through a SEGA approved digital retailer will be able to kick-off their managerial careers early through a fully-playable Beta version, which will be available roughly two weeks prior to the official street date (single player careers started in the Beta can be carried across to the full game).

    The first details of the key features in Football Manager 2019 will be revealed in late September through the relaunched Football Manager website[www.footballmanager.com] and via the official FM social media channels (including Twitter Facebook, Instagram[www.instagram.com],YouTube and of course our Official Community Forums)[community.sigames.com].

    All three versions of the game – Football Manager 2019 (for PC and Mac), Football Manager 2019 Touch (for PC, Mac, iOS and Android) and Football Manager 2019 Mobile (for iOS and Android) will be released on November 2nd.

    *Pre-release Beta is available from SEGA approved digital retailers only; please check here[www.sega.com] for an exhaustive list of digital retailers and more details as to what constitutes a SEGA approved retailer.


    Football Manager 2019'da, kulübünüzün başarısına imza atan SİZSİNİZ. Taktikleri ve oyun stilini siz belirliyorsunuz ve nihai takımı yaratmak için oyuncularla sözleşmeleri siz imzalıyorsunuz. Antrenman sırasında, takımınızı geliştirirken ve gelecekteki maçlara hazırlık için ince ayar yaparken aktif yol oynayan yine sizsiniz.

    Maç Günü geldiğinde ise taç çizgisinde yerinizi alıyor ve oyuncularınızın o sihirli beyaz çizgiyi geçtiğinde yapacaklarını siz yönetiyorsunuz. Şimdi de futbol vizyonunuzu test ediyoruz!

    Acı verici bir yenilgi ile baş döndüren bir zafer arasındaki fark sizce mükemmel oyuncu değişikliği gibi bir hamlede mi, yoksa taktiklerle ilgili bir ince ayarda mı saklı?


    En büyük 50 futbol ülkesinde becerilerinizi test edin
    Dünyanın en iyi 2.500 kulübünden herhangi biriyle zirveye tırmanın
    Transfer pazarında kazanmaya çalışın ve 500.000'in üzerinde gerçek oyuncu ve personeli gözleyin
    Beğenilen 3 boyutlu maç motorumuzda benzersiz futbol vizyonunuzun hayata geçişini izleyin

    Bundesliga ve Bundesliga 2, tamamıyla lisanslıdır ve 2018/19 sezonu için oynanabilir durumdadır. Ayrıca, oyunun piyasaya sürüleceği 2 Kasım tarihine yaklaşırken sizi nelerin beklediğini dair bir ipucu verir.

    11 ülkeden, tamamıyla lisanslı toplamda 26 lig maçının yanı sıra dünyanın en büyük liglerinden alacağınız birçok bireysel kulüp lisansı (daha fazlası da yolda) mevcuttur.

    Lisans güncellemeleri ve yeni özellikler ile oyun yükseltmeleri, Eylül ayının sonuna doğru sosyal medya kanallarımızdan duyurulacak. Oyunda bir adım önde olmak için bizi takip edin!


    Oyun 2 Kasım da yenilenmiş logosu ile çıkış yapacak. 2005 den beri kullanılan logodaki menajer artık olmayacak. Almanla ligi ilk kez tamamen lisans bir şekilde oyun olacak. Oyunla ilgili detaylı bilgiler Eylül sonunda verilecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hadi hayırlısı
  • Verdik ön siparişi bekliyoruz. Bu sefer güzel bir şeyler yaparlar umarım 17 18 arasında çok çok büyük farklar yoktu maalesef.
  • Türkiye liginde ciddi değişiklikler olmadığı sürece almayı düşünmüyorum.

    Benim için en büyük sıkıntılar :

    -3 büyüklerden yönetilmeyen diğer 2 kulüp 5-6 sezon sonra orta sıra takımı oluyor.
    -Oyuncu satışlarından para kazanamıyorlar.
    -Fazla ücret alan oyuncularını elden çıkaramıyorlar. Sözleşmeleri bitene kadar kulüpte kalıyor bu oyuncular. ( Negredo , Soldado , Love vs. )
    -Aldıkları oyuncuların potansiyelleri 130-145 arası değişiyor ve genelde 27 yaşından büyük oluyorlar.
    -Bahsettiğim oyunculara servet ödüyorlar.
    -Ellerine 3-5 kuruş para geçtimi hepsini iç transferde yabancı oyunculara harcıyorlar. ( 3 farklı kariyer yaptım Türkiye'de , Beşiktaş bu 3 kariyerde de Başakşehirli Epureanu'ya 6 milyon eurodan fazla para ödedi )
    -Mevcut altyapı oyuncularına biçilen potansiyel değerler çok çok kötü. Bu konuda biraz daha özenli davranılmalı.
    -Altyapı oyuncularının oyuna eksiksiz eklenememesi de bir başka sorun. Oyunda ilerleyen sezonlarda 14-15 yaşında regenler piyasaya çıkabiliyor ama kulüplerin altyapılarında ki 15-16 yaşında ki çocuklar oyuna eklenmiyor.
    -Ne kadar başarılı olunursa olunsun adam akıllı sponsor bulunamıyor.
    -Türkiye ligi başarı grafiğinde yukarı tırmanamıyor. Yönettiğimiz kulüp tek başına bunu başaramıyor.
    -Yukarıda yazdığım gibi diğer 2 büyük kulüp , bizim yönettiğimiz kulübe ayak uyduramadığı için sıkıcı ve kısır bir lig oluyor. Konya , Trabzon , Başakşehir gibi kulüpler ligde iddalı olsalar bile Avrupa'da yokları oynuyorlar.
    -Başkanlar başarılı bir dönem geçirse bile tekrardan aday olmuyor , olunca ise seçilemiyor.

    Aklıma ilk gelenler bunlar , eminim çok daha fazlası vardır.

    Bunlara ek sezon içinde 3 - 4 kere zam isteyen oyuncular gına getiriyor insana. Sezon sonunda hallederiz dediğim oyuncu anlaştık hocam demesine rağmen 1-2 ay sonra tekrar kapımı çalıp yine sözleşme istiyor.

    Avrupanın büyük kulüpleri oyunda küçük kulüplere para akışı sağlamakla yükümlüler. İhtiyaçları olmamasına rağmen her sezon 150 milyon eurodan fazla harcama yapıp kadrolarında gereksiz şişkinlik meydana getiriyorlar. Bu şişkinlikten dolayı günümüzün elit oyuncuları satış listesine gönderiliyor , satılamadıklarında ise koca sezonu u21'de tamamlıyorlar.

    Sakatlıklar konusunda bir şikayetim yok. Aynı anda tüm ortasaha oyuncularım sakatlansa bile sinirlenmiyorum. Aksine oyuna heyecan katıyor biraz.

    Türk oyuncularına biraz kulak verseler keşke. Türkiye'de hatrı sayılır derecede oyuncusu var bu oyunun. Yerel ligimizi bu kadar geri planda bırakmamaları gerekiyor. Gerçek hayatta da çok iyi yönetilmediğimizin farkındayım ancak adı üstünde bu bir oyun. FM 19'da umarım biraz daha eğlenceli hale getirilir Süper lig.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catho -- 6 Ağustos 2018; 13:20:11 >




  • Eski serilerdeki o sadeliği geri getirseler keşke. Stres atmak için oynadığımız oyunda daha da strese sokuyor oyun. Eski serilerde dizilişi, oyun stratejisini belirleyip sahaya sürer çatır çatır oynatırdık takımı. Yenersin yenilirsin o ayrı ama içine siniyordu. Son serilerde detayda boğuyor resmen. Son oyundaki takım dinamikleri bölümü çok hoşuma gitmişti. 18'de nedense scout sistemini çok başarılı bulmamıştım. Bunun dışında en büyük problem Premier Lig'deki dandik adamlara 20-30 verirlerken yabancı kulüpleri misal Fenerbahçe'deki en baba topçuma 20'Den fazla vermiyor. İlk sezonlar için bu durum kabul edilebilir olsa da kulüp başarılı olduktan sonra bu durumun devam etmesi can sıkıcı. Ayrıca oyunun kendiliğinden kasması sorununu giderirler umarım. Sistem aldırmak için oyunun kasmasıyla kanser olmaya gerek yok. 18'i ilk çıktığı gün almıştım ama bu oyunu biraz bekleyip gözlem yapacağım ve duruma göre satın alacağım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    Eski serilerdeki o sadeliği geri getirseler keşke. Stres atmak için oynadığımız oyunda daha da strese sokuyor oyun. Eski serilerde dizilişi, oyun stratejisini belirleyip sahaya sürer çatır çatır oynatırdık takımı. Yenersin yenilirsin o ayrı ama içine siniyordu. Son serilerde detayda boğuyor resmen. Son oyundaki takım dinamikleri bölümü çok hoşuma gitmişti. 18'de nedense scout sistemini çok başarılı bulmamıştım. Bunun dışında en büyük problem Premier Lig'deki dandik adamlara 20-30 verirlerken yabancı kulüpleri misal Fenerbahçe'deki en baba topçuma 20'Den fazla vermiyor. İlk sezonlar için bu durum kabul edilebilir olsa da kulüp başarılı olduktan sonra bu durumun devam etmesi can sıkıcı. Ayrıca oyunun kendiliğinden kasması sorununu giderirler umarım. Sistem aldırmak için oyunun kasmasıyla kanser olmaya gerek yok. 18'i ilk çıktığı gün almıştım ama bu oyunu biraz bekleyip gözlem yapacağım ve duruma göre satın alacağım
    Hocam detay konusunda hak vermemek elde değil. Detay olsun ama işkence etmesin . Yani taktik detayı o kadar fazlaki en son kendi kendime taktik yaptığım oyun fm2014 . O oyundan sora taktik yapamadım. Kimse bu oyundan guardiola veya sarri çıksın istemiyor zaten. Altı üstü akşamları iki saat oyun oynayacağız ama taktik için saatler harcatıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

    Hocam detay konusunda hak vermemek elde değil. Detay olsun ama işkence etmesin . Yani taktik detayı o kadar fazlaki en son kendi kendime taktik yaptığım oyun fm2014 . O oyundan sora taktik yapamadım. Kimse bu oyundan guardiola veya sarri çıksın istemiyor zaten. Altı üstü akşamları iki saat oyun oynayacağız ama taktik için saatler harcatıyor.

    Alıntıları Göster
    Kesinlikle hocam. Zaten işten güçten anca vakit ayırabiliyoruz onda da yok takım talimatlarıdır şudur budur. Lan koy işte buna mentalite, pas stili, pres, markaj bir iki ayar bırak banane oyuncuların içe kat eden adamı görüp görmemesinden Şaka bir yana artık yoruyor oyun bu gidişle eski FM serilerine dönüş yapacağım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.