Şimdi Ara

Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
1
Favori
24.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!


    Sports Interactive ve SEGA, başarılı futbol yönetim simülasyon serilerinin son sürümü olan Football Manager 2012'yi duyurdu. Oyun 21 Ekim 2011 tarihinde raflardaki yerini alacak.
    Football Manager 2012 ile birkez daha gözde takımınızı alabilecek ve yönetim becerilerinizi test edebileceksiniz.

    Ödüllü Football Manager serileri 7 milyon kopyadan fazla satış rakamına ulaşırken, son yedi yılda İngiltere ve bazı Avrupa PC satış listelerinde zirvede yer aldı. Bu tarihe kadar İngiltere'de bir numarada 108 haftadan fazla kaldı.

    Sports Interactive'in Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, "Sonunda Football Manager 2012 hakkında konuşmaya başlayabildiğimiz için sevinçliyiz" diyor ve "İyi miktardaki köklü değişikliklerle gelişimin başka bir yılındayız, bu yılda oyun çıktıktan sonra, oyuna kendini adayan topluluğumuz ve onlara eklenen bir çok yeni mutlu kişinin oyunlarımızı severek oynayacağına eminiz.

    50'den fazla lig kurallarında yapılan değişikliklerin dahil olmadığı ve devam eden 800 üstü yeni özellik, Football Manager 2012 daha fazla gerçekçiliği, üç boyutu ve her bir taraftarın saha içide ve dışında büyük kararlar verebileceği rüyaları vaad ediyor.

    Şimdi yeni eklenen veya daha detaylı hale getirilmiş yeni oyun özelliklerini inceleyelim.


     Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!


    Football Manager 2012 yeni özelliklerini oyun çıkış tarihine kadar çeşitli bloglarda yazmaya başlayan Miles Jacobson'un yazı dizisi ve yorumlarını sizler için derliyoruz.

    Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson, 21 Ekim Cuma 2011 olarak belirlenen oyun çıkış tarihine kadar FM 2012'ye kazandırılan yeni özellikler ve değişiklikleri anlatıyor.

    Gözlemcilik! (Scouting)

    Oyun duyurusunda gözlemcilik özelliklerinde iyileştirmeler yapıldığı bildirilmişti. Bu sene en önemli geliştirmeler yeni takım raporu özelliğinin kazandırıldığı bu alan. Sports Interactive, gerçek hayattaki deneyimleri oyuna aktardı. Çeşitli gözlemcilerin katkıları FM 2012 gözlemci raporları artık daha gerçekçi hale getirildi.

    Maç öncesi gözlemcilerimizden talep ettiğimiz raporları, artık istediğimiz bir zamanda istediğimiz bir takım hakkında isteyebiliyoruz.

    Takım raporları bize o takımın her mevkisi için en iyi 3 yıldız oyuncusunu genel güç ön izleme ekranında gösteriyor, daha detaya inmek isterseniz her oyuncu ve mevkinin derecelerini görebilmeniz mümkün olacak.

    Ayrıca takım kıyaslama imkanınız bulunuyor. Bu özellik ile artık her iki kulüp arasında kıyaslama yapacak takımın ortalama yaş, boy, kilo oranı, milli takıma oyuncu gönderme oranları, takımın maaş skalası ve oyuncu maç verilerin sunan istatistikleri öğreneceksiniz.

    Dilerseniz seçimi daraltarak mevki bazında kaleci, defans, forvetlerin özel istatistiklerini karşılaştırabilirsiniz.
    Takımın son maçına dair analizleride takım raporunda bulabilirsiniz. Kaleyi bulan şut, topa sahip olma, şut sayısı, oyuncu verilerini yazılı ve istatistiksel olarak görebilirsiniz.

    Taktik analiz yaparak, hangi taktiği kullandığınız, bu taktikle kaç maça çıktığınızı, kaç dakika bu taktiği kullandığınızı, kaç gol atıp yediğiniz gibi derin istatistik veriler sunacak. Kullanılan her taktik için bu şekilde detaylı verileri analiz edebilirsiniz.

    Gol analizi size hangi dakika aralarında gol atıp yediğinizi, asistleri nasıl ve nereden yaptığınızı, ne tür golleri hangi dakika aralarında bulduğunuzu sunacak.
    Milli takım, genç ve yedek takımlarınız için bu veriler mevcuttur.


    Oyuncu Araştırma

    Oyuncu araştırma özelliklerinde de geliştirmeler yapıldı. Oyuncu gözlem havuzu vasıtasıyla gözlemcilerimizi veya teknik kadrodan bir personelimizi bu gözlem havuzlarına görevlendirebiliyoruz. Görevlendirdiğimiz personelimiz de artık bizim kararlarımızı sorgulayabiliyor ve verdiğimiz görevde yararsız bir nokta görürse bunu bizimle paylaşabiliyor. Kaliteli gözlemcileri ekibimize dahil ettiğimiz taktirde gözlemcilik görevlerinden daha iyi sonuçla elde edebileceğiz.

     Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!


    Football Manager 2012 çıkana kadar geliştirilen ve yeni eklenen özellikler Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson tarafından açıklanmaya devam ediyor. FM 2012 de geliştirilen alanlardan birisi de Taktikler.

    Football Manager'in en can alıcı noktalarından birisi olan taktikler ekranı FM 2012 ile birlikte bizlere daha kolay taktikler oluşturabileceğimiz bir yapı getiriyor.

    Maç öncesi taktiklerimizi hazırlarken, maça çıkacağımız taktiği ve bunun yanında ekleyebileceğimiz iki yedek taktiğe sahip olabileceğiz. Maç esnasında taktiklerimizi kolaylıkla değiştirme imkanımız var. Deplasman ve iç saha taktiklerimizi birbirinden ayırt etmek artık çok daha kolay.

    Sahaya çıkan ekibimize vereceğimiz talimatlarda artık oldukça kolaylaştırılmış hale getirildi, yine yardımcı veya ekip üyelerimizden savunma, orta saha veya hücum hattımız için tavsiye alabiliyoruz.

    Oyuncu talimatlarında da her bir oyuncu için verilen özel talimat ekranlarına artık ulaşım daha rahat. Her bir taktik için oyuncu davranışlarını çok zaman kaybetmeden ve sıkılmadan ayarlayabilirsiniz.

    Maç esnasında kulübeden oyunculara seslenebileceğiniz özel talimatları maç öncesi oluşturabilirsiniz. Bu talimatlar, maç esnasında kısa yollar vasıtasıyla yerine getirilebilecek. Savunmamızın, kanatlarımızın veya orta saha oyuncularımızın nasıl davranacağına dair özel stratejiler kurabileceğiz.

    Maç esnasında oyuncu değişikliklerini de hızla yapabileceğimiz bizi uyaran ekranları göreceğiz. Sakatlanan bir oyuncumuz için hızlı ekranlar vasıtasıyla değişikliliği zaman kaybetmeden ve maçtan kopmadan uygulamaya alabileceğiz.

    Sports Interactive stüdyo direktörü Miles Jacobson anlatımıyla FM 2012 'de geliştirilen taktikler ekranını izleyebilirsiniz.




     Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!


    Football Manager'i oynamak bazı oyun severlere zor ve karmaşık gelebiliyor. Sports Interactive dünyanın bir numaralı futbol yönetim simülasyonu olan Football Manager 2012 daha oynanabilir hale getirmek için yollar arıyor.

    Dünyanın en popüler menajerlik oyunu olan Football Manager, 21 Ekim 2011 tarihinde raflarda yerini alacak. Bu oyuna yıllardır alışkın olan kemikleşmiş topluluğa her yıl yeni kişiler eklene dursun, oyunun artan özellikleri ve gerçeğe daha da yaklaşması, oynanabilirliğin zorlaşması anlamına geliyor.

    Oyunun Londra merkezli yapımcısı Sports Interactive, derinleşen bu oynanabilirliğin çözümlerin yollarını arıyor ve Football Manager 2012'yi daha sadeleşen, herkesin kolaylıkla oynayabileceği hale getirecek geliştirmeleri oyuna kazandırıyor.

    Sports Interactive'in stüdyo şefi Miles Jacobson, oyunu iyi bilen kişilerin bile halen oyunun bazı özelliklerini kullanmadığını, her sene farklı yardım sistemleri geliştirdiklerini belirtiyor. Jacobson ayrıca, FM 2012 ile farklı bir yardım sistemi denediklerinin altını çiziyor. Bu sene ki oyuna eklenen iki yardım sistemi bulunuyor.
    Yardım sisteminin birincisi, oyun ana menüsünde yer alıyor. Bu yardım sistemi için özel bir senaryo üzerinden Football Manager'de neler yapabileceğimizin derslerini alabiliyoruz. Örneğin "arayüz" özel yardım dersi ile birlikte Football Manager arayüzünde neler yapılabileceğinin bilgilerini alabiliyoruz.

    Eğitim esnasında ekranın ortasında ne yapmamız gerektiğini belirten kutu bize refakat ediyor. Kutuda yapılacaklar belirtilirken, ekranda ilgili alan parlak bir şekilde belirmekte. Eğitim tamamen interaktif ve eğitime devam edebilmek için size verilen bilgiye göre parlayan düğmeleri bularak eğitimi tamamlayabiliyoruz. Bu ve benzeri eğitim türleri ile oyunun temellerini kavrayabileceksiniz.
    Diğer bir yardıma eskisi gibi mevcut oyunumuzdan istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. İlgili ekrandaki soru işaretine tıklayarak o an hangi ekranda bulunuyorsak buna bağlı yardım konuları ile karşılaşıyoruz.

    İlgili konu başlıkları sizi yönlendirecek ve bu işlemi nasıl yapmanız gerektiğini adım adım gösterecektir. Yine parlayan ekranlar bize yardımcı olacak. Burada parlayan düğmeyi hemen bulamazsanız yanıp söndüğünü görebilirsiniz. Bu yardım sekmesinde dilediğiniz zaman oyuna geri dönebilmekteyiz.

    Football Manager 2012 için hazırlanan yeni yardım sistemleri, yeni kullanıcıları oyuna daha kolay adapte olmalarını sağlamakla beraber, eski kullanıcıların yeni özellikleri keşif etmeleri için tasarlandı.

    Miles Jacobson tarafından FM 2012 Eğitim derslerini anlatan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




     Football Manager 2012 [Ana Konu] |FM12 v12.0.4 Yayında!


    Oyunun sürekliliğini sağlayan en önemli etkenlerden birisi alt yapılar ve oyuna dahil olan yeni nesil oyuncular konusunda Football Manager 2012'de yapılan değişiklikleri ele aldık.

    Football Manager serilerinde her yıl sezon başında genç kadromıza dahil olan bir dizi futbolcularımız bulunuyor. Bizim ise bu genç oyuncular hakkında fazla söz hakkımız bulunmuyordu.Football Manager 2012 'de Sports Interactive bu işe el koydu ve bir takım değişiklikler yapma kararı aldı.

    Alt Yapı

    Artık Football Manager 2012'de genç kadromuza kimlerin gireceğini belirlemede söz hakkımız bulunuyor. Sezon sonuna yaklaşırken mesaj kutumuzda genç oyuncu adaylarının değerlendirmesi ile ilgili bir ileti alacağız. Bu iletide her bir genç oyuncu için gözlemci ve antrenör değerlendirmelerini bulacağız. Ayrıca asistanlarımız kimlere sözleşme teklif etmemiz gerektiği konusunda bize tavsiyede bulunacak.

    Mevcut genç takımımız ile takıma dahil olabilecek genç oyuncu adaylarımız arasında maç organize edilmesini sağlayabilir, adayları bu maç sayesinde de gözlemleyebiliriz. Hatta karar verdiğimiz gençleri bir kaç haftalığına mevcut genç takımımıza dahil ederek hazırlık maçlarında forma şansı verebileceğiz.

    Bu tip oyuncular ekibimizde farklı bir kadro statüsünde gözükecekler ve kim olduklarını kolayca görüp, özelliklerini ve gelişimlerini hızlı inceleme fırsatına sahip olabileceğiz.

    Football Manager'de artık kadronun en derinine inme fırsatımız doğuyor. En genç oyuncusundan ekibin en yıldız oyuncusuna kadar etkileşim içerisinde olabilme fırsatı. Tabi bu herkesin tercih edebileceği bir şey olmayabilir. Bu kadar derine inmek istemeyen menajerler, genç kadroya kimlerin dahil edileceği görevini yardımcılarına delege edebilecek.

    Sports Interactive yeni bir özellik eklerken dengenin önemine vurgu yapıyor. İnsanlar oyunlarını farklı biçimlerde oynayabiliyor.

    Kimi menajerler yani sizler kulübün genç takımı üzerinde sahip olacağınız gücü sevebilirsiniz. Ama bir yandan bazı menajerler kulübe hazır oyuncu getirip genç takımla pek ilgilenmek istemeyebilir. Hatta alt yapıdan elde ettiği gelirle A takımın ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf eden menajerlerde yok değil.

    İşte bu aşamada eklenen güzel bir özellik sayesinde yönetimden tamamen alt yapıdan vazgeçmesini talep edilebilecek. Yönetim bunu kabul etmeyebilir fakat tasarruf etmekte isteyebilir. Bu durumda kulübe genç oyuncular gelmeyecek. Oyuncuların ücret hesaplamaları genç takım olmaksızın yapılabilecek.


    Yeni Nesiller

    FM 2012 ile birlikte yeni nesil oyuncuların oyuna katılmasında bazı gelişmeler oldu. Artık ülkelerin mevki bazlı özellikleri kullanılacak. Örneğin gerçek hayatta Brezilya'dan pek normal kanat oyuncusu çıkmamakta. Buna uygun özelliklerde ki oyuncular daha çok kanat bek (Wing Back) oluyor. Oyunda da Brezilya'lı yeni nesil oyunculardan daha fazla kanat bek çıkacak.

    Oyuncuların zihinsel özellikleri içinde aynı şeyler söylenebilir. Brezilyalı futbolcular, küçük yaşlardan itibaren futbolla yatıp futbolla kalktıkları için doğal yetenek sahibi olabilirken, İspanya'da yetişen futbolcular kısa pasla oynamaya daha yatkındır. Tüm bu özellikler FM 2012 de oyuna daha iyi yansıtıldı.

    Kulüplerin genç oyuncuları alt yapılarına dahil ediş biçimlerinde de geliştirmeler var. Kulüplerin genç oyuncu ağı ve alt yapı imkanları sadece yeni nesil oyuncuların kalitesiyle olmayacak. Artık oyuncu getirebildikleri alanlar da işin içinde olacak. Bir kulüp mükemmel oyuncu getirme ağına ve en ileri derece tesislere sahip olduğunda sadece yakın bölgelerden değil, başka kıtalardan da oyuncu getirebilecek.

    Son olarak oyuncuların isimlerinin oluşturulma biçiminde de büyük geliştirmeler yapıldı.

    Bu alanda çok sayıda başka geliştirme de mevcut, fakat bunları Football Manager 2012'yi oynarken kendi kendimize keşfedeceğiz.


    Kaynak:Turksportal

    FM 2012 - YENİ ÖZELLİKLER - 5

    Football Manager'de bir çok menajerin en sevdiği yönlerden birisi olan oyuncu alma, satma ve transfer görüşmeleri FM 2012 ile birlikte çeşitli değişiklik ve yenilikleri içeriyor.


    Sports Interactive Direktörü Miles Jacobson, oyunda kendisini kurnaz menajer olarak tanımlıyor. Alış, satış ve müzakereler yapıyor. Geleceği parlak gençleri tespit etmeyi, onları dünyanın tanıdığı bir yıl haline getirmeyi ve en verimli yıllarında onları kullanarak sonra önemli bir bedelle satmayı seviyor. İşte FM 2012 ile birlikte transfer ve sözleşmelerle uğraşmak isteyenleri ne gibi yenilikler bekliyor buna bakacağız.

    Öncelikle amatör sözleşmelerini dikkate alalım. Ve "sözleşme dışı" kavramını ekleyelim.

    Sözleşme dışı anlaşmalar, amatör sözleşmeler ile benzerlik gösterir. Oyuncular sözleşme dışı anlaşmaları varken başka kulüplere kolayca transfer olabilir. Ayrıca bu oyuncular maç başına ücret veya primlerle para kazanabilirler. Sözleşme dışı anlaşmalar sadece oyuncuları kapsamaz. Personeller içinde sözleşme dışı anlaşmalar önerilebilir. Tabi bu özellikler buna gerçek hayatta da ihtiyaç duyan kulüpleri ilgilendirir. Bu sebeple birinci liglerde mücadele ederken bu sözleşme seçeneğini kullanmayı beklememelisiniz.

    Oyun ekran görüntüleri yayınlandığında pek çok oyunseverin dikkatini çeken bir değişiklikte "imza ücreti" nin yerini "sadakat primi" nin almasıydı. Bu değişiklik menajer ve başkan sözleşmeleri konusunda alınan geri bildirimler dikkate alınarak yapıldı. Çünkü artık imza ücretleri hemen değil, sözleşme süresine yayılarak ödeniyor. Alınan geri bildirimlerde bahsi geçen diğer bir konuda sözleşme kilitleriydi. Bu kilitlerin özellikle mali zorluklar yaşadığınız anlarda sözleşme müzakerelerinin yapılma biçime etkisi büyük oluyor.

    Örneğin kısıtlı bir bütçeye sahipsiniz ve haftada en fazla 5 bin verebileceksiniz, fakat istediğiniz oyuncu 7 bin istiyor. Bu durumda müzakereler kilitlenme noktasında ve 5 binlik teklifinizi kitleyerek sabitleyebilirsiniz, böylece oyuncu temsilcisi başka prim seçenekleri ve yada oyuncuyu mutlu edecek farklı yollar arayacaktır. Belki hemen kabul de edebilir. Yada kabul etmeyerek müzakereleri sonlandırabilir. Bu sizin pazarlıkta durabileceğiniz noktayı bilmenizi sağlayacak.

    Müzakereler sırasında teklifi geri çekmeniz veya değiştirmenizin kolaylaştırılması gibi bazı başka değişiklerde yapıldı. Temsilcisiyle prensip anlaşmasına varılan bir oyuncuya, başka bir kulübün daha yüksek bir ücret önermesi halinde tekrar görüşebilme şansı da bu değişikler arasında yer alıyor.

    Ayrıca en düşük serbest kalma bedeli şartlarını, daha üst ligler, yerel ve yabancı takımlar için farklı belirleme ve sözleşmeye "x milli maç sonrası ücret artışı" gibi yeni sözleşme şartları ekleme hakkınız var.

    Peki oyuncu kulübünüzde kalmak istemiyorsa ne olacak?
    Takımın küme düşmesi veya sözleşme süresinin dolmak üzere olması veya oyuncunun transfer listesine konması gibi durumlarda, oyuncunun sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi talebinde bulunma ihtimali arttırıldı.

    Ek olarak oyuncuyla konuşma seçeneği yoluyla, sözleşmesi yıl sonunda bitecek ve yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan oyuncularınıza ultimatom vererek, transfer listesine girebileceklerini söyleyebileceksiniz.

    Ayrıca oyuncularınıza transfer listesine konma sebeplerini konuşma seçeneği yoluyla söyleyebileceksiniz.

    Yapılan bir değişiklikle basın toplantısında yeni bir kaleciye ihtiyacımız var demeciniz sonrası, oyuncu temsilcilerinden daha fazla kaleci önerisi alacaksınız. Dahası, artık oyun içerisinde bir oyuncuyla ilgilenen kulüplerin neden teklif vermediğine dair daha ayrıntılı bilgi edinebileceksiniz.

    Transfer merkezinin yenilenmesiyle ile birlikte bu alan artık gerçekten oyuncu satmakta kullanılan bir merkez haline geldi. Burada artık sadece temel bilgilere değil doğrudan daha fazla bilgiye erişebilecek ve daha fazla bilgi düğmesiyle tüm bilgileri ekrana listeyelebileceksiniz. Tüm farklı teklifleri birbirleriyle kıyaslama imkanına sahip olacaksınız. Transfer merkezi ekranından teklifleri kabul edebilir, rededebilir veya müzakereler başlatabilir, teklifleri gruplandırarak veya ayrı ayrı değerlendirebilirsiniz.

    FM 2012 ile birlikte oyuncu alıp satmak daha bir keyifli hale geliyor.


    Kaynak:Turksportal.net

    Eklenmesini istediğiniz herhangi bir döküman varsa mesaj olarak konuya atabilirsiniz, ayrıca fikir, görüş ve düşüncelerimizi paylaşalım burda :)

    Resmi Facebook Sayfası:http://www.facebook.com/officialfootballmanager

    Sürekli yeni ekran görüntüleri yayınlıyorlar takip etmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 6 Kasım 2011; 0:45:33 >







  • pek bi yenilik yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet.

    pek bi yenilik yok


    aynı oyunu önümüze koymuşlar :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KmKz_Lito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet.

    pek bi yenilik yok


    aynı oyunu önümüze koymuşlar :/


    transfer güncellemesini biz de yapardık
  • Diger konudada demistim, bence yenilikleri taksit taksit soyliyecek SIgames.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KmKz_Lito


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet.

    pek bi yenilik yok


    aynı oyunu önümüze koymuşlar :/


    +1907
  • Ciddi değildim dostlarım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

    Ciddi değildim dostlarım :D


  • quote:

    HER ZAMAN HER YERDE YÖNETİN: Oyuna istediğimiz zaman yeni ülke ekleyebilirsiniz, her zaman olduğu gibi oyunun başında yine soracaktır. (Tam anlayamayan arkadaşlar olursa, başta Türkiye ve İngiltere'yi seçtik diyelim, sonradan İspanya datasınıda ekleyebiliyoruz.)


    Belkide şu ana kadar gördüğüm tek olumlu gelişme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

    quote:

    HER ZAMAN HER YERDE YÖNETİN: Oyuna istediğimiz zaman yeni ülke ekleyebilirsiniz, her zaman olduğu gibi oyunun başında yine soracaktır. (Tam anlayamayan arkadaşlar olursa, başta Türkiye ve İngiltere'yi seçtik diyelim, sonradan İspanya datasınıda ekleyebiliyoruz.)


    Belkide şu ana kadar gördüğüm tek olumlu gelişme


    geçen arkadaşın biri konu açmıştı oynanabilir ligleri değiştirmek istiyorum diye




  • güzell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Problem

    güzell


    neresi güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmet.


    quote:

    Orijinalden alıntı: No Problem

    güzell


    neresi güzel


    video hoşuma gitti
  • maç görüntüsü 2011 e göre daha hoş duruyor
  • Football Manager 2012 değişen temel özellikler kısmındaki çeviri değiştirildi.

    Kaynak:Turksportal.net
  • HER ZAMAN HER YERDE YÖNETİN: Oyuna istediğimiz zaman yeni ülke ekleyebilirsiniz, her zaman olduğu gibi oyunun başında yine soracaktır. (Tam anlayamayan arkadaşlar olursa, başta Türkiye ve İngiltere'yi seçtik diyelim, sonradan İspanya datasınıda ekleyebiliyoruz.)

    Tek sevindiğim özellik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

    HER ZAMAN HER YERDE YÖNETİN: Oyuna istediğimiz zaman yeni ülke ekleyebilirsiniz, her zaman olduğu gibi oyunun başında yine soracaktır. (Tam anlayamayan arkadaşlar olursa, başta Türkiye ve İngiltere'yi seçtik diyelim, sonradan İspanya datasınıda ekleyebiliyoruz.)

    Tek sevindiğim özellik


    bir bu güzel zaten
  • Her Zaman Her Yerde Yönetin ve Transferler&Kontratlar benim ilgimi çeken :)
  • Ses tonunu merak ettim.
  • Uzun zamandir istenen yeniliklerim bir kismi daha eklenmis.

    Aman buglari fazla olmasinda fm 10 koysunlar onume raziyim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.