Şimdi Ara

Focus iç temizlik/koltuk kılıfı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Focus kardeşlerim selamlar :)
    Bende 2001 model focus 2.0 Ghia sedan var 90.000 km'de ilk sahibiyim, araçtan da memnum. Son aylarda baya masraf ettim. bakım, carbon clean, lpg montajı ve en son lastik değişimi derken 2500TLyi aştık.

    Şu anda birkaç projem daha var.
    Öncelikle koltuklar bej olduğu için kirli duruyor ve lekeler de var, önceleri detaylı iç temizlik düşündüm ama lekeler ne derece çıkar bilemiyorum, onun yerine koltuk kılıfı da alabilirim hepsiburadada çok çeşit var, ben bunlar arasından airbag uyumlu olanları tespit ettim hepsi modacar marka, bu ürün focuslara tamamen uygun mudur kullanan bilen duyan arkadaşlar tavsiye eder mi, kalite nasıldır bu ürünlerde terletme vs.. yapar mı bir de takma işlemini kenddim yapabilir miyim yoksa ustasına mı yaptırmak gerekir?

    http://www.hepsiburada.com/search.aspx?catID=16&sText=airbag
    bilen arkadaşlar linkteki ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz

    Şu iç temizlik işi hallolsun tekrar motor kısmına el atıcam, öncelikle bor katkısı kullanmayı düşünüyorum, sonrasında belki box uygulaması yaptırabilirim +15 beygir kazandırıyormuş, böylece LPGden kaynaklanan performans kaybını fazlasıyla telafi ederim diye düşünüyorum. Sonrasında bir de angel eye far düşüncem var, onu daha araştırmaktayım. Arabayı cillop gibi yapıcam kararlıyım







  • aynen beyler bende 2006 focus 1.6 ghia hb sahıbıyım koltuklar cok kotu halde

    hangı sıtedene ne alabılırım bılgısı olan varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.