Şimdi Ara

Focus Almalımıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 06 c4 aracım var satıp ya sıfır c4 yada sıfır focus almak istiyorum kararsız kaldım. C4 ün fiyatı yüksek geldi biraz 43 bin :) Focusun fiyatı hakkındada bilgim yok ? Kullananlar memnunmu bilgi almak istiyorum.



  • Arkadaşım Ford'un 2010 model Focus Titanyum modelinin fiyatı 44bin TL, artı x paketlisinin fiyatı 47 bin TL olarak söylendi bize, VAN AKKÖPRÜ Ford bayisinden.
    Citroen almaktansa Ford almanı tavsiye ederim. Tam 4 aydır piyasa araştırması yapıyordum, motor, konfor, donanım, sağlamlık açısından Focus, C4 ve peugeot 407 listemde en üstteydi. zaten dizel 1.6 motorları birbirinin aynı, hem beygir hem de tork gücü bakımından. Donanımları da birbirine çok yakın.
    Fakat servis, yedek parça ve yakıt olarak da düşününce Focus hepsine fark attı. 15 bin km yada 1 yıl bakımları var periyodik. Geçen hafta 2007 focus ghia 1.6 TDCI aldım. Cumartesi günü Batman Ford servisinde bakımlarını yaptırdım, yağı, suyu, antifirizi, tapaları, contaları, kabloları, elektrik ve mekanik aksamı komple elden geçirildi, bana maliyeti işçilik dahil 300 lirayı bulmadı.
    Aynı durum citroen yada bir başka marka için olda 700-800 liradan aşağı olmazdı. Ayrıca yakıtta çok ekonomik, Bitlisteyim ben, Batmana git gel (bitlis-batman arası140km) 50 lira mazotu bitiremedim km de 125-130 kuruş arası yakıyor sürüşüne göre.
    Ben bir Fodr'cu ve Focus'çu olarak kesinlikle focus öneririm sana, 0 tada 2. el farketmez senin durumuna göre, ama dizel motor kesinlikle hem yakıt hem sürüş açısından çok etkili...




  • Focusu tavsiye ederim CRİSTİANO77 kıyasladığın araba c4 olunca dahada çok tavsiye ederim.
  • Aynı araçtan bir daha niye alasınız? Ferrari olsa sıkılır başka bir şey denerdim.
  • saolun arkadaşlar kısmet olursa 2 hafta sonra focus alıcam gerçekten aklıma yattı. c4 ün içi hoşuma gidiyor ama focus ta güzel gerçekten. Bide c4 2. el fazla tutulmuyor heryere bakıyorum herkes focus kullanıyor :)
  • focus tabiki, hele dizel çok kaçar az yakar.Çok performasnlı.Birde hiç turbolu araç kullanmadıysanı, ogücü hissetmediyseniz hiç durmayın deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.