Şimdi Ara

Fm 22'de oyuncu özelliklerimin yeri değişti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sorum şu, normalde fm oynayanlar bilir oyuncunun teknik özellikleri baştan sırasıyla bitiricilik, dripling, ilk kontrol, kafa vuruşu vs diye gider. Yani normal herkeste sıralama nasıl gözüküyorsa öyledir. Ancak ben oyunu epicten yüklediğimde fotoda gösterdiğim gibi özelliklerin yeri karışıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Temayı değiştirdim, geçici verileri sıfırladım, baştan aşağı sıfırladım tercihler sekmesinde aradım böyle bir şeyi değiştirebiliyor muyuz acaba diye bulamadım. Oyunu Xbox Game Pass'ten oynarken sorun yoktu ancak biliyorsunuz (bilmeyenler için de Assasins Creed Origins ve Fm22 ücretsiz oldu) Amazon Prime Gaming'te 1 Eylülde ücretsiz oldu. Xbox'u iptal ettim ben de. Bu sorunu nasıl düüzeltebiliriz? Oynanışa pek etki etmiyor evet ama gözüm öyle alışmış çok garip geliyor.

    Fm 22'de oyuncu özelliklerimin yeri değişti.







  • Ayarlarda oyun dili ile ilgili 2 seçenek var. Oradan diğerini de Türkçe yapın oradandır diye düşünüyorum.

  • dediğiniz gibi iki seçenek var ancak ikisi de otomatik olarak türkçe seçili. Değiştirince ne olacak diye baktığımda oyun diline bağlı olarak evet yerleri değişiyor. İngilizce yapınca normal oynadığım şeklini aldı ancak oyunu türkçe oynamak istiyorum. Ve anlamlandıramadığım aynı oyun her şey aynı ama Epic'e geçince yerler değişiyor, Xbox'ta herhangi bir sorun yok. Dil muhabbeti gözetmeksizin. Her neyse, buna da bir çözüm bulabilir miyiz?

  • Çözüm bulabildinizmi bende bu durumdayım hiçbir yerde bulamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noleme N kullanıcısına yanıt

    maalesef hocam. dil seçeneklerinden eski yerlerinde olsun isterseniz ingilizce yapmanız gerekiyor. epicte var böyle bir sıkıntı ama başka yerlerde karşılaşmadım.

  • Oyunu C Disk'inden - D Diskine taşıyınca bende aynı sorunla karşılaştım ve çözemedim.


    Bir çözüm bulan arkadaş olursa süper olacak alışması çok zor geldi bu şekilde.

  • rezz+

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.