Şimdi Ara

FM 2018 - 2018 Touch farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet başlık açık arkadaşlar. Eski bir FM fanıyım. Taaa CM zmanlarından beri oynarım. Ama hem iş güç derken hem de yaştan dolayı yeni sürümlerdeki detaylar beni boğmaya başladı. Touch sanırım daha basitleştirilmiş hali FM nin. Ama arada tam olarak ne gibi farklar var? Benim istediğim gene transferler, olsun, teknik direktör olarak seçtiğim liglerin klüplerinden teklifler alayım, bütçe yönetimi wonderkid ler olsun. Yönetimden istek yapabilme özellikleri olsun. Antremandı takım konuşmasıydı falan filan bir ton detayla uğraşmayayım istiyorum.

    Bir de en önemli sorum şu fm 2018 için yapılan grafik fotolarını özellikle takım logo ve oyuncu fotolarını touch da da kullanabiliyor muyuz?



  • Touch modunda antremanlarla ugrasmazsin. Hatirladigim kadariyla taktiklerinde uyum sorunu yoktur. Yani FM nin en basit hali CM 04 oyunu gibide denebilir.



    Yani bir maca 442 cikip digerine 352 cikinca uyum tamdir.



    Bunun disanda hersey daha yuzeyseldir.
  • Haderslev kullanıcısına yanıt
    Yani hangi taktiği seçersek seçelim oluyor mu ? O zaman ne anlamı kaldı menejerlik olayının?? Biraz hevesim kaçtı açıkçası eğer doğru anladıysam.
  • Normal versiyon ve touch modu arasındaki en büyük fark aslında touch modunun tablettende oynanabiliyor olmasıdır. Bulut'a kaydederek ister tablet ister bilgisayarınızdan oynayabilmenizi sağlar.

    Normal mod en geniş ve en detaylı versiyondur. Antremanlardan tutun bilgisayarınızın performansına göre istediğiniz kadar lig ekleyip kaldırabilirsiniz.
    Teknik kadro çok daha detaylıdır. Antremanlar ve diğer takımla ilgili konularda touch moduna göre çok daha fazladır. Ha dilerseniz bunları sorumluluklardan teknik kadrodaki elemanlarınıza da bırakabilirsiniz.

    Haderslev arkadaşımın dediği gibi taktik uyumluluğu yani taktik yatkınlığı olayı normal modda var iken, touch modunda bu olay yoktur.

    Yani özetle FM touch daha basit ve yüzeysel, hızlı hızlı ilerleyerek kariyer yapmak isteyenler için uygundur. Yada sürekli seyahat edip tablettende oynamak isteyenler için biçilmiş kaftandır.

    Normal mod ise en keyifli ve gerçek FM keyfini sunar. Touch modu bana göre FM serisine başlamak isteyen genç arkadaşlar için bir nevi giriş oyunu denebilir.

    Touch modunu oynayıp oyunun mekaniğini ve mantğını anladıktan sonra Normal moda geçilmesi bana göre yerinde olacaktır




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tigger_agc

    Yani hangi taktiği seçersek seçelim oluyor mu ? O zaman ne anlamı kaldı menejerlik olayının?? Biraz hevesim kaçtı açıkçası eğer doğru anladıysam.
    Touch modu oyle normal mod dibine kadar simulasyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.