Şimdi Ara

Fm 15 Temsilciyi Ortaklığa Teşvik et (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç Brezilyalı topçuyu gözlemledikten sonra raporlarını incelerken ''Temsilci ''bilmem kim'' ''bilmem kimin'' bonservisinin sahip olduğu %x için x kadar bir ücret talep ediyor.'' ibaresini gördüm. Transfer sekmesinden Temsilciyi Ortaklığa Teşvik et seçeneğini seçerek yüzdeyi belirliyorum. Sonucunda bir yere varamıyorum. Var mı bunun yöntemini bilen bir hocamız oralarda?? İmaj da koyabilirim gerekirse şimdi koymak zor geldi de :)



  • Bende de daha hiç bir işe yaramadı o.
  • bazı oyuncuların bonservislerin bir kısmı temsilcilere ait oluyor. bazı ligler oyuncunun bonservisinin tamamını almadan oyuncuyu oynatamıyorsun. bunun tam tersi de oyuncunun bonservisinin bi kısmını temsilciye önere bilirsin... misal oyuncunun bonservis değeri 10m sen temsilciye %25 bonservisini öneriyorsun. yani oyuncunun 2.5m lik kısmını satıyorsun. gerçi kabul edip etmeyeceği belli olmuyor. sattığın kısım sana transfer bütcesi olarak geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herospa

    bazı oyuncuların bonservislerin bir kısmı temsilcilere ait oluyor. bazı ligler oyuncunun bonservisinin tamamını almadan oyuncuyu oynatamıyorsun. bunun tam tersi de oyuncunun bonservisinin bi kısmını temsilciye önere bilirsin... misal oyuncunun bonservis değeri 10m sen temsilciye %25 bonservisini öneriyorsun. yani oyuncunun 2.5m lik kısmını satıyorsun. gerçi kabul edip etmeyeceği belli olmuyor. sattığın kısım sana transfer bütcesi olarak geliyor.

    Açıklama için teşekkür ederim ancak açıkladıklarını biliyordum zaten . Beceremediğim kısım, temsilciden oyuncunun hissesini alamıyorum. Dediğim gibi gözlem raporunda ''temsilcisi oyuncunun hissesini satmaya açık'' diyor, temsilciye teklif yapıyorum, ardından temsilci örneğin %25 lik kısım için 5 m dolar istiyor içerikli bir mesaj geliyor kabul et ya da reddet gibi bir seçenek de çıkmıyor. Yani bu kısıma kadar her şey yolunda ama teklif yapamıyorum bir türlü. Belki de bilmediğim bir yerden yapılıyordur teklif.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.