Şimdi Ara

Fluence ön cama buhar gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 1.5 DCI Fluence araçta klima açıkken ön cama dıştan buhar geliyor. Klima kapalı olunca da içten buhar oluyor. Kuru havada sürekli cama su verip silecek ile silmek zorunda kalıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yüksek ihtimalle camınıza parlatıcı gibi yağ tabakası yapan birşey bulaşmış, camsil ile güzelce içten ve dıştan temizleyin öncelikle. iç tarafta torpidonun üzerini de aynı şekilde temizleyin. eğer düzelmezse başka malzemeler kullanmak gerekir cam temizliği için. camsil yeterli gelmeyebilir.
  • hava çıkış ayarına cama değilde ön taraftan gelecek şeklinde değiştirirseniz sorun kalmaz, klima otomatikse otomatiğe alın o kendisi ayarlar zaten
  • Dıştan geliyor. Gece belli oluyor. Sileceklerin olduğu yerdeki hava kanallarından geliyor. Oradan da cama geliyor sürekli su verip silecek çalıştırıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cama soğuk havayı verirseniz tabii ki dışardan buğu yapar. Cam soğuduğu için dışardaki nemli havayı da hızlıca soğutuyor, bu da camın dışında buğu olmasına sebep oluyor. Su vermeden sadece silecek çalıştırarak buğuyu silebilirsiniz ama 10sn sonra tekrar oluşur.

    Buzdolabından çıkardığınız soğuk su şişesinin etrafı nasıl 5 saniye içinde nemlenip buğulanıyorsa, bu da aynı şey.

    Bu havalarda içerden buğu olması imkansız gibi birşey, üstünüz başınız ıslandı da arabaya öyle bindiyseniz istisna.

    Ön cama soğuk havayı vermezseniz sorun kalmaz. Ya 1 kademe daha sıcaklığı yükseltin, ya da fanın üfleme yönünü değiştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.