Şimdi Ara

Flame yapıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • genelde bu aralar adc oynuyorum ama topdaki ve ormandaki arkadaşlar ben laneyi kazanmam halde karşı top karakterlerin bana tek atması beni çok sinirlendiriyor. Örneğin bugün 12/2 bir kha kule altı beni tekledi çıktı. Aynı şekilde Irelia. bu yüzden çok flame yapıyorum adamı eziyorum yerin dibine sokuyorum adam da bana küfür ediyor. Emeklerimin boşa gittiğini düşündüğümden bunu yapıyorum. Adc oynarken farm kaçırmamak için uğraş veriyorum. adam lanede sürekli trade giriyor ölüyor ışınlan atıyor tekrar ölüyor. hani oynadığım adamalar gold-plat. bilmem derdimi anlatabildim teşekkürler. Görüşlerinizi alayım...



  • İyi yapıyorsunda aman dikkat kendini banlatma
  • Nick başlık uyumu.
  • Kolay kolay flame yapmam ama üzerime oynanan oyunlarda acayip tilt oluyorum en ufak bişeye çıldırıyorum resmen. Geçen gün mesela karşımda midde zed var adamı hard eziyorum baya tokatlıyorum falan. Bu bana ulti atıyor q ları falan hep dodgeluyorum sonra lee çalıdan fırlıyor benide yumurtayı da kesiyorlar. Aynı şekilde 4-5 defa oldu çıldırdım artık. O oyun karşı bot feedliyor ama leenin umrunda değil adam hala zedi kastırma peşinde. Sanki zed oyunu taşıyacak. Kaybettiler zaten o oyunu. Neyse ondan sonraki oyun karşımda lux vardı ben yine lanede ezilmedim ama ağır camp yedim. Elise vardı karşı jungler sürekli dive atıyorlardı elise örümcek inişi yapıp kaçıyordu. En son mundo geldi toptan 3 kişi diveladılar alt f4 yapasım geldi yeminle. Ama o oyunu da kazandık. İlk 10 dakka 2 afkmız vardı o yüzden öyle ezildik zaten ama sonradan aldık oyunu.

    Özet : Flame yapmamak lazım ama bazı durumlarda insan kendini tutamıyor.




  • şu an öyle bir flame yapasım var ki yapamıyorum


    eğer her lanede sıkıntı varsa acayip tilt oluyorum.üstüne bende karşımdaki adama zorlanıyorsam ve her lane darma dumansa bazı oyuncular görevlerini yerine getirmiyorsa 30 dk tek kelime etmediğim maçta sövmediğim varlık kalmaz bunun birde 10-2 7-0 gittiğim oyun versiyonlarıda var farem bilgisayarım tehlike altında. öyle özürlüler var ki kafamı duvarlara vurasım geliyor.
    oyun öyle bir hal aldı ki çıldırmamak elde değil üstüne flame yapınca ban yiyoruz çok ilginç cidden.
  • sanırım bu sorunda sadece bende yokmuş
  • Şahsen adc oynamam fazla mid oyuncusuyum. Bi mid oyuncusu olarak en cok kime karsi zorlaniyorsun dersen kesinlikle sana üç şey soyleyebilirim.

    1: Cok iyi bi sivir oyuncusu. e'sini cok iyi kullanan bi sivir taşır bide son item banshe alanlari var twisted fate Rip oluyo :D
    2: Cok iyi bi vayne oyuncusu. Bu tamamen rakip takimin supuna bagli bi mac oluyor vayne oynarken. Gecen gun janna sup var takimimda ahri oynuyorum adam kesiftasi almamis ki pink ward atacak rakip vayne icin.
    3: Uyumlu bi bot lane. 3.Yu aciklamaya gerek yok 2v8 mode on. Hastayim boyle bot lanelere. Ligimizde Revanche Visdom, Ruvelius, Hibiki. World de eskilerden Matayla Imp Vardi. ah o eski ssw. Skt Zevk vermiyo o kadar. Çılgin oyuncusu yok diye galiba. Sswnin hepsi ayri ayri Cok çılgin guclu çarlardi. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KLASİK VAYNE PLAYERISIN NORMALDİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prowind -- 1 Şubat 2016; 11:26:27 >
  • Herkes yapıyor doğal bir şey asıl mesele azaltabilmek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yap olm hakkındır. adam odadan başlıyor gank istemeye. gelen vuruyor giden vuruyor. sonra laf edince biz ceza yiyoruz. et yedi sülalesine küfret. sana ban atanlar utansın.
  • Main Thresh genelde yanımdaki adam değil diğer koridordakiler flame yapar,Muhattap bile olmam basarım butona keserim sesini o orda konuşssun dursun.He baktım yanımdaki adc böyle aşka gelip fizz , lb , kalista , graves gibi tekliyecek adamların yanına gidip bana sallamaya başlıyo.Bende ağlamayan adamın yanına gidip gel kardeşim bu adcden hayır yok.Sen taşırsın deyip mid veya soloya destek oluyorum.Yani flame yap yapma sen ne kadar tilt olursan o kadar geri gidio işler.
  • En çok sinirime gidenler ;
    1-)Feedleyip lag var ondan diyen diyenler %100 eminin lag yok.
    2-)Benim dışımda herkesin feedlediği gerçeği, şaka falan değil bazı maçlar sadece ben feedlemiyorum ignite şifa girenler adclerden tutun,Totem atmayan desteklere kadar.
    3-)Nick den anlaşılacağı üzere "BOT PRE" yazmaları beni deli ediyor aldıkları destekler morgana lux annie belki blitz thresh.Totem yok full ap ad(Thresh).Karşıda vayne var pembe almak yok, skill dodge atmak yok,Skill tutturmak yok.

    bende bu kadar sanırsam.
  • Genelde adc oynarım, botta okadar "Beyinsiz" Supportlar geliyoki oyundan soğuyorum resmen.
  • Merak etme herkes yapıyo daha geçen hafta bak abartmıyorum adam afk kaldı ve oyuna bağlanınca kb. Beyler evin 200m ötesinde bomba patlattılar dedi. Daha sonra 2 gün önce falan adam kogmaw ve feedliyor ve 1000000 pingim var diye hem karşıya hem bize flame yapıyor ve bakın 1000000 pingte adam düzgün bir şekilde minyonlara son vuruş yapabiliyor. Burası tr alışman lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flame yapmıyorum kendi lanemi kazandım ise diğer lanelerinde öne geçmesi için elimden geleni yapıyorum
  • wayen
  • Aynı durum bendede geçerli fakat sen lanede adamları ezip harita gezmiyorsan koridorlarını kaybeden adamları desteklemeyip flame yapıyorsan tabii ki oyunu kaybedeceksiniz. Klasik bir vayne oyuncususun beklenir senden bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.