Şimdi Ara

fiyat düştü.....140 TL TAKASLIK SATILIK 3X1 GB DDR3 1600 MHZ OCZ GOLD EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    OCZ Gold Edition 1600MHz 3GB DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti (3x1GB)
    OCZ3G1600LV6GK

    OCZ Gold Edition 1600MHz 3GB DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti - 3 x 1GB
    Yeni Nesil Üç Kanallı Bellek Teknolojisi ile Maksimum Performans, Maksimum Bant Genişliği!
     fiyat düştü.....140 TL TAKASLIK SATILIK 3X1 GB DDR3 1600 MHZ OCZ GOLD EDITION

    Ürün İncelemeleri
    H ard wa re na.com
    "Gold serisi ramler için eğer isterseniz soğutma olarak OCZ'nin XTC diye isimlendirdiği aktif soğutucuyu sisteminize takarak görüntüyü daha da bir şık hale getirme imkanınız ve yüksek overclock yada sıcak bir kasa içinde ise daha iyi soğutma şansınız var. Belleklerin soğutucularını bir kenara bırakıp kendisine geçecek olur isek klasik yeşil PCB üzerine Micron firmasının ürettiği çipler donatılmış. OCZ Gold Edition 1600MHz'lik bellekleri bir de ne kadar düşük timing ile çalıştıracağımızı merak ettik ve 1600mhz de CL7 7 8 hızlarında 1,65v çalıştırdık ayrıca 1,6v ile 1440 mhz de cl 7 7 7 hızları ile tam stabilite sağlayabildik."

    Üç Kanallı OCZ Gold Edition ile Yüksek Bant Genişliği
    Yüksek bir işlemci, hızlı bir sabit disk ve üst düzey bir grafik kartı ile kurduğunuz yeni nesil sisteminizin bellek hızı nedeniyle sınırlanmasına izin vermeyin! OCZ'nin yeni üç kanallı Gold Edition DDR3 1600MHz bellekleri DDR3'ün getirdiği performans farkını üç kanallı çalışma yapısı sayesinde size en yüksek şekilde yansıtacaktır. Bu sayede DDR3 sistem için harcadığınız bütçenizin tam karşılığını da almış olacaksınız.
    High-Definition (HD) Video, yüksek kaliteli müzik, üst düzey grafik uygulamaları gibi yüksek bant genişliğinin çok önemli olduğu uygulamalar için ideal seçim olan OCZ Gold Edition 1600MHz DDR3 3GB üç kanallı bellekler, workstation ve high-end PC'ler için en uygun performans belleğidir.

    Yeni Nesil Intel Core i7 (Nehalem) İşlemciler ve X58 Çipset
    Eski nesil Intel Core 2 Duo işlemcileri yalnızca çift kanallı bellek kullanma imkanı sağlıyor. Ayrıca bellek kontrolcüsü de işlemci üzerinde değil, anakartta bulunuyor. Oysa yeni nesil Intel Core i7 işlemciler dahili bellek kontrolcüleriyle geliyor, böylelikle daha yüksek performansa sahip oluyorlar. Core i7'nin en büyük farkı ise üç kanallı bellek kullanımını desteklemesi. Böylelikle çok daha yüksek bant genişliği sunuluyor.
    OCZ, Gold Edition serisiyle DDR3 1600MHz hızda CL8-8-8-24 zamanlamalara sahip ve 1.65V gerilim ile çalışan 6GB kapasiteli belleklerini sunuyor. Üç kanallı bellek teknolojisini destekleyen X58 çipsetler, Intel Nehalem işlemcileri ve üç kanallı OCZ bellekler ile maksimum performans ve bant genişliği sunar.

    64-bit Vista'da Maksimum Performans
    Windows Vista'da maksimum performans için 3GB bellek kapasitesi ve 1600MHz çalışma frekansına sahip OCZ Gold Edition üç kanallı bellekler en uygun çözümdür.

    %100 Elle Test Edilmiş
    OCZ üç kanallı bellek modelleri %100 stres testi uygulanarak etiketlenmektedir. Bellekler üç kanallı olarak bir arada test edildiklerinden, uyum problemi çıkartmadan birlikte çalışabilirler.

    Düşük Çalışma Gerilimi
    Intel Nehalem'in düşük çalışma gerilimine sahip bellekler gerektirmesiyle birlikte, OCZ de yeni nesil üç kanallı bellek serilerini daha düşük çalışma gerilimiyle sunuyor. Belleklerin daha düşük gerilimle çalışmaları sayesinde ömürleri de artmaktadır.

    Gold Z3 XTC Özel Yapıda Soğutucu ile Stabil Çalışma
    Petek şeklinde tasarlanmış ve soğutucu içerisinde sıcak hava birikimlerini engelleyen yapısıyla XTC soğutucular OCZ belleklere çok daha yüksek overclock potansiyeli sağlamaktadır. XTC, OCZ'nin mülkiyetinde olan bir tasarımdır.

     fiyat düştü.....140 TL TAKASLIK SATILIK 3X1 GB DDR3 1600 MHZ OCZ GOLD EDITION

    Teknik Özellikler
    6GB Üç Kanallı Bellek Kiti - 3 x 1GB
    PC3-12800 1600MHz DDR3
    1.65V'da CL 8-8-8-24
    Gold Z3 XTC Isı yayıcı
    240 Pin DIMM
    Ömür Boyu Garanti

    OCZ Kalitesi ve Ömür Boyu Garanti
    Tüm OCZ bellekler özel kapalı ambalaj içerisinde satılmaktadır. OCZ bellek ürünleri, sıkı kalite standartlarına uyumluluk açısından %100 elle test edilmektedir. OCZ test süreci, çoğu anakart ile kusursuz bir performans ve uyumluluğu garanti etmektedir. Ayrıca eksiksiz bir ürün memnuniyetini temin etmek amacıyla, OCZ bellek ürünleri Ömür Boyu Garantilidir.


    fİyAt: 140 TL İstanbul içi avrupa yakası elden teslim,istanbul dışı önce nakit sonra kargo şeklindedir

     fiyat düştü.....140 TL TAKASLIK SATILIK 3X1 GB DDR3 1600 MHZ OCZ GOLD EDITION


    SADECE 3X2 GB 1600 YADA 2000 MHZ RAMLERLE TAKASLIK OLABİLİR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 14 Ağustos 2010; 23:40:25 >



  • SADECE 3X2 GB 1600 YADA 2000 MHZ RAMLERLE TAKASLIK OLABİLİR

    tüh 2 gb kingston cl 7 1333 var bununla takas ederdim :S tabi üstüne parayla
  • BU ŞAHİS İLE ALIŞVERİŞ YAPACAKLARIN DİKKATİNE;
    GEÇTİĞİMİZ HAFTA İÇİ KENDİLERİYLE BİR ALIŞVERİŞ MÜNASEBETİMİZ OLMUŞ(GİGABYTE X-58 anakart İLE ASUS RAMPAGE II EXTREM TAKAS). FORUMDA BİR ARKADAŞIN SATTIĞI GİGABYTE ANAKARTI ALIP KENDİSİNE YOLLAMAMI VE BU ŞEKİLDE TAKAS YAPARAK KENDİSİNİN DE BANA RAMPAGE YOLLAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİR.
    DAHA SONRA BEN GİGABYTE ANAKARTI KENDİSİNE KARGOLATTIĞIM GÜN KARGOYA VERİLDİKTEN BİR KAÇ SAAT SONRA ARAYARAK EVE HACİZ GELDİĞİ yalanını SÖYLEMİŞ VE MAĞDUR DURUMDA OLDUĞU İÇİN TAKAS İŞİNİ ERTELEMEMİZİ RİCA ETMİŞTİR.
    BU DURUMU ANLAYIŞLA KARŞILADIM FAKAT BİR GEÇMİŞ OLSUN DİLEMEK VE KENDİSİNE KARGOLADIĞIM VE HENÜZ YOLDA OLAN KARGOYU GELİNCE TESLİM ALIP GERİSİN GERİYE SATAN ARKADAŞA KARGOLAMASINI RİCA ETMEK ADINA DEFALARCA KENDİSİNİ ARADIM FAKAT TELEFONLARIMA ISRARLA CEVAP VERMEDİ. SONRA YİNE TÜRLÜ TÜRLÜ YALANLAR VS.


    İŞİN ÖZÜNE GELEYİM ARKADAŞLAR. BANA HACİZ VS GEREKÇESİYLE TAKAS İŞİNİ İPTAL ETMEMİZİ SÖYLEDİ. BU VATANDAŞ YÜZÜNDEN BU DURUMU GEÇ BİLDİRDİĞİ İÇİN 20TL KARGO ÜCRETİ ÖDEMEK ZORUNDA KALDIM. AYRICA DEFALARCA KARGOYU VE GIGABYTE SATAN ARKADAŞI ARAYARAK KARGOYU BİR ŞEKİLDE GERİ ÇAĞIRMAYA UĞRAŞTIM. KENDİSİ BU DURUMLA İLGİLENMEYEREK BENİ MAĞDUR ETTİ. ARTI EN AZINDAN YAPTIĞI SORUMSUZLUKTAN ÖTÜRÜ KENDİSİNE KARGO ÜCRETİNİ ÖDEYEREK BUNU TAZMİN ETMESİNİ SÖYLEDİM LAKİN BUNUDA YAPMADI.

    BENİM TAKAS İÇİN İLETİŞİME GEÇTİĞİM ÜYELİK 'NECROCYBER' NİCKLİ PROFİLDİR. PROFİL ŞU ANDA CEZALI. BEN HENÜZ ŞİKAYET ETMEMİŞTİM Kİ KENDİSİ CEZA ALMIŞ. KİM BİLİR BAŞKA KİMİN CANINI YAKTI. PROFİL İSMİNE BAKACAK OLURSANIZ 'LEVENT YAVAŞER' OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ. ŞU ANDA ALTINA YORUM EKLEDİĞİM İLANIN YER ALDIĞI PROFİL İSMİ DE 'LEVENT YAVAŞER'DİR. YANİ NECROCYBER PROFİLİ VE LEWOO PROFİLİ AYNI ŞAHSA AİTTİR.

    ŞİMDİ BU İNSAN İÇİN NİYE DİKKAT ETMEMİ SÖYLEDİĞİME GELİNCE. HEM EVİNE HACİZ GELDİĞİ GEREKÇESİYLE TAKASTAN VAZ GEÇİYOR HEM DE KENDİSİ GEÇ HABER VERDİĞİNDEN ÖDENEN KARGO PARASINI GERİ ÖDEMİYOR. 2 GÜN SONRA 'LEWOO' İSİMLİ PROFİLDEN sözde hacizde olan ANAKART İÇİN YİNE TAKAS İLANI AÇIYOR. VE KENDİSİNİ ARADIĞIMDA HIZLA İLANIN İÇİNİ BOŞALTARAK KENDİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR. ARADIĞIM ZAMAN TELEFONLARIMA CEVAP VERMİYOR. BENİ ENGELLEYEREK PM ATMAMI ENGELLİYOR.

    AYRICA GERÇEK İSMİ 'LEVENT YAVAŞER' DEĞİL 'UĞUR SEVİLMEZ' DİR. AYRICA BUR ŞAHSIN sahibinden.com SİTESİNDE DE İLANLARI VARDIR. ORDAKİ İSMİ DE 'UĞUR SEVİLMEZ'DİR. İSTERSENİZ GİREREK KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.


    DH YETKİLERİNE BU KONUYLA İLGİLİ DURUMUMU BİLGİLENDİREREK CEZALANDIRILMASINI RİCA EDECEĞİM. OLAY SONUÇLANANA KADAR GEÇECEK SÜREYİ GÖZ ÖNÜNDE TUTARAK ÖNCELİKLE İLANLARININ ALTINA BU BİLGİLENDİRMEYİ EKLEMEYI UYGUN GÖRDÜM Kİ BAŞKA ARKADAŞLARIN DA CANINI YAKMASIN BU KENDİNİ BİLMEZ ŞAHİS!

    BUNLARIN YALAN OLDUĞUNU DÜŞÜNEN VARSA BENİM İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİR. BEN BURDAKİ ŞAHIS GİBİ KENDİMİ SAKLAMIYORUM. FORUMDA BENİ BİLEN BİLİR FAZLA KİŞİLERLE SAMİMİYETİM YOK AMA EN BASİTİNDEN ALŞIVERİŞİMİN GEÇTİĞİ İNSANLARA BENİ SORABİLİRSİNİZ. BENİM AMACIM İNSANLARI UYARMAK. SÖYLEDİKLERİMİ LÜTFEN CİDDİYE ALARAK İFTİRA ATTIĞIMI DÜŞÜNMEK YERİNE ALIŞVERİŞLERİNİZDE BU ŞAHİSA DİKKAT EDİNİZ. BU SİZİN İYİLİĞİNİZ İÇİNDİR.
  • lewoo isimki kişi hakkımda iftira konuşmaktadır. nedeni de kendisiyle aramızda geçen hoş olmayan takas işlemidir. tarafımdan yöneticilere şikayet edilmiştir. NECROCYBER isimli profil ile aynı şahsa ait olduklarını düşünüyorum. zaten o profil şu anda ceza aldı daha ben şikayet etmeden sanırım bir başkasının daha canını yakmış yetkililer tarafından ceza aldı. şimdi de benim ilanlarımın altına aynı kişi veya arkadaşı olan lewoo isimli profilden iftira yazılıyor. ayrıca özel mesajlardan bana küfür de etmiştir bu şahıs. sizden hem NECROCYBER profilinden hemde LEWOO profilinden uzak durmanızı öneriyorum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_37906311/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37906311

    yukarıda linkini verdiğim ilannın altına kişiyle ilgili nedenlerimi belirttim. hatta kendisi Marlbor0 isimli arkadaşımın altına yazdığı yorumdan ötürü aynı yalanları arkadaşımın ilanlarına da yazmıştır.

    aşağıdaki ilana bakarasnız burda da benim için söylediklerinin aynısını belirttiğim gibi marlbor0 isimli arkadaşım için yazmıştır. söz konusu olay doğru olsaydi zaten her ikimiz içinde aynı şeyi söyleyemezdi. belirttiğim gibi hepsi tamamiyle iftiradır!

    http://forum.donanimhaber.com/m_42313692/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42815280

    ayrıca şunuda belirtmek isterim ki marlbor0 isimli arkadaşım sizinde dikkat edeceğiniz üzere NECROCYBER isimli profil altında ki ilanına yaptığım açıklamaya yorum yazmıştır. fakat ne hikmetse marlbor0 arkadaşıma iftira atan kişi LEWOO isimli şahıstır. bu iki profil aynı olmasaydı sizce marlbor0 arkadaşımın NECROCYBER ilanına yazdığı yorumu nerden bilebilir veya bilse dahi niye bu işi üzerine alıp kendisine iftira atabilirdi! bu da her iki profilin aynı kişi olduğuna güçlü bir kanıttır! BU KİŞİLERDEN KENDİ İYİLİĞİNİZ İÇİN LÜTFEN UZAK DURUNUZ!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.