Şimdi Ara

Fixnet 16Mbps kullanan varmı nasıldır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
17.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Slmlar iyi günler arkadaşlar ben 8 yıllık TTnet kullanıcısıyım geçenlerde hattımı 16mbps kadar olana geçtim geçmez olaydım hız çok süper çok iyi fakat AKN 4 günde doluyor bende AKN bulunmayan 8Limitsize taşıdım tekrar fakat hız testinde 6,70 ve 7,00 hızını geçmiyor santrali aradım modemde gördüğüm değeri 8192 yi yükseltin (9415) gibi dedim mümkün değil dediler MH aradım santrali aradım bölge müdürünü aradım yok olmuyor 9415 vermediler diyorum 16 aliim varsa yok diyorlar bende araştırma yaptım internette benim tarifem 119 tl 8 limitsiz
    oysa fixnette 16 mbps hız kota yok akn yok 129 tl 10 lira için neden 16 mbps kullanmamayım birde biri internet var onlardada 16 limitsiz 125 tl hatta 5 ay 5 tl taahütle ama taahütle almayı düşünmüyorum sizce bu firmalar nasıldır biri ile ilgili şikayet çok kafam karışık fixnette daha yeni kurulmuş 6 ay önce nasıl bilemiyorum .
    Son olarak ttnet bölge müdürü ile konuşmamda ben 8 yıllık kullanıcı olarak farlı servis sağlayıcı ile çalışmak istemiyorum siz zorluyorsunuz dedim 16 limitsiz sizde olsun alayım dedim yok dedi 8limitsizde sadece akn yok dedi siz diğerlerine gitsenizde akn uygulaması olur bu bizlik değil BTK nın kararı dedi ama pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim Fixnet ile görüştüm hattınız destekliyor ise 16 full alırsınız diyor telefon nomu verdim baktılar 32 mbps bile alabileceğimi satrale uzaklığımın 560 mt olduğunu söyledi bana 16 yeter vdsl modem masrafına girmek istemiyorum şimdilik.
    acilen kullanıcı yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum tşkler...

    http://www.fixnet.com.tr/







  • akn teklifini veren türk telekom, onaylayan btk.
  • birde Himnet varmış arkadaşlar oradada var inceledim sitelerini 16 limitsiz 130 tl taahüt filanda yok MH ile konuştum tatmin edici cevaplar aldım bilemiyorum kriterlere bunu da ekliyeceğim sonra karar vericem 1 haftaya kadar...
  • Ben Fixnet kullanıyorum çokta memnunum. 32 mbit var bende 1.3 TB çektim geçen ay. Herhangi bir adil kullanım kotası yok. Birde şunu belirteyim, ttnet ve diğer firmalar adil kullanım kotasız paketler satmıyorlar, türk telekom toptan veriyor ama parakende olarak diğer firmalar satmıyor ttnet'in sattığı sadece 8mbit lik paket var o da 110 TL bu kadar para ona vereceğime 32mbit için 159 TL veririm daha iyi. Yaşasın Fixnet :)
  • trakia hocam tekil kullanıcı alabiliyormu bu fixnet'i (: merkez Edirne galiba bende Turk telekomdan VDSL modem almıştım aslında hattınız 32Mbit için uygun diyip vermişlerdi.sonradan hat desteklemiyor gibi bir sürü ıvır zıvır şey çıkardılar başıma AKN'de işin içine girdiği için ay sonu ttnet'e veda ediyorum Allah izin verirse uzun oldu biraz ama rahatladım ohh be yani diyeceğim bende satın alıp fixlenebilirmiyim acep?
  • valla bende geçmek istiyoum
    uzun süre kullananlar biraz bilgi verseler
  • hocam nerede ikamet ediyorsunuz bende fixnet 32 megabit almak istiyorumda sıkıntı yaşarmıyım diye korkuyorum bir kaç sorum olacak size cevaplarsanız çok memnun kalırım

    1 - Kopma oluyomu her hangi bir sorun yaşadınızmı hız tam 32 megabitmi düşme filan oluyomu ?

    2- 24 saat teknık destek varmı kesıntı arıza olaylarında kım bakıyor

    3 - Faturalrınızı nerden ödüyorsunuz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Craig -- 28 Şubat 2013; 14:26:50 >
  • Ben aldım kullanıyorum yetkili gökhan bey sağolsun çok yardımcı oluyor hız genelde 30Mbit civarında geliyor upload'da yeterli düzeyde şuana kadar bir kopma olmadı modem değerleri
    Hat standardı VDSL2
    Kanal türü
    Hızlı
    Ana sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 21.4
    Alt sisteme doğru veri akışı SNR (dB) 10.1

    Huawei 655d'de durum böyle fatura daha gelmedi fakat işbankası ve garanti bankasından havale/eft şeklinde ödenebiliyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diamondx

    trakia hocam tekil kullanıcı alabiliyormu bu fixnet'i (: merkez Edirne galiba bende Turk telekomdan VDSL modem almıştım aslında hattınız 32Mbit için uygun diyip vermişlerdi.sonradan hat desteklemiyor gibi bir sürü ıvır zıvır şey çıkardılar başıma AKN'de işin içine girdiği için ay sonu ttnet'e veda ediyorum Allah izin verirse uzun oldu biraz ama rahatladım ohh be yani diyeceğim bende satın alıp fixlenebilirmiyim acep?

    Ben bireysel olarak almıştım herhangi bir ticari ünvanım yok.http://www.fixnet.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Artık birçok şehirde fiberkent kapsamında dolaplar koyuyorlar. Bu dolaplardan vdsl ve fibernet hizmeti veriliyor. Yakınınızda böyle bir dolap var ise size de verilebilir bence.




  • Bu tip firmalarla ilgili en iyi bilgi verecek yer,şikayetvar ve alo şikayet siteleridir.ordan size gerekli ipuçları çıkabilir.ancak ben fixnet le ilgili bir şikayet göremedim.Buda henüz yeni ve pek fazla bilinmeyen bir servis sağlayıcısı olduğunu gösteriyor.merkezi edirnede imiş.yani servis edirneden gelecek demektir.Türk telekom kendi aboneleri ile ilgilenmezken elin abonesi ile ilgilenir sanıyorsanız fena yanılıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 27 Nisan 2013; 1:33:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortunasuper

    Bu tip firmalarla ilgili en iyi bilgi verecek yer,şikayetvar ve alo şikayet siteleridir.ordan size gerekli ipuçları çıkabilir.ancak ben fixnet le ilgili bir şikayet göremedim.Buda henüz yeni ve pek fazla bilinmeyen bir servis sağlayıcısı olduğunu gösteriyor.merkezi edirnede imiş.yani servis edirneden gelecek demektir.Türk telekom kendi aboneleri ile ilgilenmezken elin abonesi ile ilgilenir sanıyorsanız fena yanılıyorsunuz.

    peki siz türk telekom'un açılan çağrılara belirli bir sürede cevap verme zorunluluğunu biliyormusunuz? kendi abonelerini bekletebilirler ancak servis sağlayıcıların isteklerini arıza kayıtlarını bekletemezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FixNet -- 25 Haziran 2013; 13:02:58 >
  • FixNet in paket seçenekleri çoğalmaya başlamış. Fixnet e üye olduğumda 3 civarı bir paket sunuyorlardı.

     Fixnet 16Mbps kullanan varmı nasıldır sizce?
  • Öncelikle hat desteği sorgulatılırsa daha doğru olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTTH fiber paket kullanan varmi acep 100Mbit ve
    VDSL 32Mbit paketten daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diamondx D kullanıcısına yanıt
    Bende fiber olsa kesin sorardım. Ama tahminem, AKN li bir tarife olabilir diye düşünüyorum. TTNET de 100Mbit e kadar 200GBAKN 119 TL buradaki ise 129TL 10 TL pahalı yani..

    Birde kaç kişiye Evin içine kadar fiber döşeniyor ki?
  • Evet sanirim 449TL lik pakette akn yok
    Neyse 32VDSL'e devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diamondx D kullanıcısına yanıt
    32MB VDSL niz var demek. Darısı başıma.. Sözde Bu yaz mahallemize fiber dolaplar gelecekti pehh.. ilk olarak VDSL ile bağlantı denedik ancak 16Mbit VDSL sinyali alabildim Santral uzaklığı VDSL için baya uzaktı. Mecburen ADSL ye devam..
  • Ftth 100 mbit için yapılmaz FTTB ile 100 verir telekom 1 gbit isterseniz ftth yapıyolar. Fiyatlar benzer zaten benim konumdanda bakabilirsiniz paketlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adil kulanım baya bi adil deği parası olan vatandaşa adil olmayan ise 3 mbt devam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekno moomce

    Adil kulanım baya bi adil deği parası olan vatandaşa adil olmayan ise 3 mbt devam

    Çok doğru söylüyorsunuz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.