Şimdi Ara

FİTBİT İONİC MANYETİK ŞARJ YERİ ERİDİ ŞARJ OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Elimde fitbit ionic model akıllı saat mevcut. Fakat 3 lu bakır manyetiklerden biri eridiği için şarj almıyor. Bunun yapılabilme ihtimali var mıdır? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

    İyi forumlar.
    FİTBİT İONİC MANYETİK ŞARJ YERİ ERİDİ ŞARJ OLMUYOR







  • Merhaba ,

    Bu saatler sorunlu galiba..aynısından var bende.Açılmama sorunu vardı.mobicom değişim yaptı.aynı renk yoktu başka renk almak zorunda kalmıstım.şimdi gene açılmıyor.saat hiç bir şekilde açılmıyor.garantisi de bitti..ve sanırım mobicom diye bir firma da kalmadı.aldığıma ınanılmaz pişmanım..
  • Şarj kablosu nasıl bir şey bilmiyorum ama o eriyen pin bir parça lehim atılıp yükseltilse iş görmez mi? Şarj kablosu çok fazla zorlayıp lehimi kırabilir mi?
  • Lorib L kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 2.el olarak almistim 7 8 ay kullandim birden boyle bir sorun olustu. Ölçumleri basarili diye fitbit kullaniyordum yoksa kullanilacak bir saat degil onun haricinde pek bir numarasi yok akilli saat olarak. Bir dahada kulllanmayi dusunmuyorum. Gt watch 2 aldim onun olcumlerini duzgun bulmadim onuda sattim. Simdi bakiniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hocam hic anlamiyorum valla yaptirabilecegimde bir yer bulamadim en son enisteyle actik icini bataryayi felan kontrol ettik isin garibi batarya dolu gosteriyor hala ama saat calismiyor. Tek sorun o pinler degil galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki gıbıyse pin değildir.Sanırım kronik sorun var bunlarda.Ben ilk aldıktan bir sure sonra saat hiç açılmadı şarj olmadı.hiç bir tepki vermıyordu.garanti kapsamında değişim yapıldı.ayrı renk verdiler o ayrı.şimdi gene aynı sorun oldu.hiç bir şekilde açılmıyor.şarj olmuyor.muhatap yok servis de yok.araştırdım Türkiye distribütörü değişmiş.Bilkom diye bir firma olmuş.Aradım 2020 senesi mart ayından önceki cihazlara bakmıyorlarmış.Fitbit ana firması ile görüşmem gerekiyormuş.Zaten servis hizmeti de vermiyorlarmış iki senelik garanti süresinde arıza halinde tamir yok değişim varmış.
  • bu arada bende gt2e aldım bir kaç gün önce .ölçümleri bana da garip geldi.fitbitte hiçbisey yapmazsam en hareketsiz günümde 2000 kalori yakıyor gorunuyordu.gt2e de spor falan yapıyom 1000 kalori zar zor..gt2e de bir gariplik var galiba dediğin gibi.azcık daha kullanalım bakalım..
  • FİTBİT İONİC MANYETİK ŞARJ YERİ ERİDİ ŞARJ OLMUYORhelp.fitbit.com
    Ionic Akıllı Saatlerinin Geri Çağrılması
    https://help.fitbit.com/tr/region.htm
  • hsnunal kullanıcısına yanıt

    Çöpe attım hocam artık çok geç :))

  • hsnunal kullanıcısına yanıt

    Türkiye seçilemiyor FİTBİT İONİC MANYETİK ŞARJ YERİ ERİDİ ŞARJ OLMUYOR nasil refund alacağız sijmdk ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.