Şimdi Ara

Fırınım evimde yangın çıkardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
6
Favori
33.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 25 eylül tarihinde beko marka fırınım evimizde yangın çıkarmıştır. Olay günü yemeği ocağın üstüne koyup 1.5 yaşındaki kızımla ilgilenmek için içeri gittim.çıt çıt diye sesler duymaya başladım merak edip bakmaya gittiğimde etrafta siyah dumanlar ve alevleri gördüm . Kızımı kaptığım gibi dışarı çıktım.çok kısa bir sürede itfaiye gelip yangına müdahale etti. Olayın ilk şokunu atlattıktan sonra Karakola haber verdim gelip inceleme yaptılar. ertesi günde bilirkişi gelip incelemesini yaptı.eşim beko müşteri hiz arayıp durumu bildirdi.bir kaç gün sonra Antalya bölge müdürü olduğunu belirten şaban isimli kişi olayı anlatmamı ve en kısa zamanda ürünü inceleyip sonucu tarafıma bildireceklerini söyledi.
    sonraki günlerde beko servis yetkilileri tekrar tekrar evime gelip fotoğraf çekip,inceleme yaptılar.3 hafta sonra Antalya bölgeden olduğunu söyleyen Süleyman isimli şahıs gayet pişkin bir tavırla yapılan incelemeler sonucu yangının kendileriyle alakalı olmadığını enjektörden kaynaklanabileceğini,üründeki enjektörün kendilerine ait olmadığını söyledi.Enjektörü Beko servisinin bizzat gelip değiştirdiğini söyledim.işim gereği de bu konuda hassas olduğumu ne olursa olsun iş ehliyeti olmayan kimseye herhangi bir ürünümü tamir vs işlemi yaptırmayacağımı belirtttim. biz sistemde göremiyoruz biz yapmamışız diye cümleleri uzattı.Kendi servislerinin taktıkları enjektörü sistemlerinde göremediklerini o yüzden kendileriyle alakalı olmadığını söyledi .o an şok oldum resmen ben sizin servisiniz taktı onu takibini ben değil sizin tutmanız gerekir konuşmasını yaparken telefon kapandı .kendilerini tekrar tekrar aramama rağmen telefonuma cevap vermedi ve halen bir geri dönüş yapılmadı. beko 3 haftadır 10 defa evime farklı farklı insanlar gönderip defalarca aynı ölçümleri yapıp kendilerinden kaynaklandığını kabul edip kendi taktıkları parçayı sistemlerinde göremedikleri söyleyip işin içinden sıyrılmaya çalışan firmadır.eğer erken fark etmeseydim olacakları düşünmek bile istemiyorum.ölüyorduk biz bunun daha ötesi Yok ama buna rağmen yardımcı olmaları gerekirken gayet pişkin tavır takınma larını aklım ermiyor. Azıcık teknik bilgiye sahip olan herhangi biri ürünün içinden kaynaklan dığını anlayabilir.bilirkişi raporunda üründen kaynaklandığı kanaatine varmıştır.Tüm yasal haklarım sonuna kadar kullanacağımı belirtmek isterim . sosyal medyada da kurumsallıktan öte davranışlarının paylaşımlarını yapmaya devam edeceğim.Minicik yavrumun o gün ayağına kırılan cam parçası battı ,ben Halen kabuslar görmeye devam ediyorum çıt sesi duyunca panikleyip ürküyorum. Evet geçecek hepsi biliyorum ama Siz hiç utanmadan sıkılmadan sıyrılmaya çalışıyorsunuz bu kadar kolay olamaz bu .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Mit müsteşarı, büyükelçi oluncamı yalnızca hak aranıyor o zaman kimse hakkını aramasın sus pus oturalım. Meslek takıntısı olan ben değilim sizsiniz bence. Mesleğimi falan da övmedim ne zorunuza gitti bu kadar pek anlamadım anlamakta istemiyorum.Yazdıklarım dan görebildiğiniz tek buysa pekte iyi niyetli değilsiniz!

    Birazda olsa Teknik bilgiyi sahip olduğumu belirtmek istedim. Az da olsa yorum yapabiliyorum konuyla ilgili mesleğim gereği.her şeyi biliyor muyum tabiki hayır fırındaki enjektörün ne işe yaradığını bu olayla öğrendim . Fırından anlarmıyım hayır O yüzden de hep bir bilene sordum. Burda da mesleği gereği yine bilgisi olan insanlar özelden bana değerli yorumlarını paylaştı sağolsunlar.

    Çalıştığım yerlerde ölümlü iş kazaları oldu, en ufak hatanın nelere yol açacağını bildiğim için iş ehliyetine extra önem verdiğimi belirtmek istedim. Kendi evim dede en ufak parça değişimini bile işin uzmanına servisine yaptırdım. Dedikleri gibi başka yere değil.

    Her türlü mesleğe ne olursa olsun saygım sonsuzdur. Çünkü emek vardır. Boş gezenin boş kalfasıda olsam yine hakkımı arardım, çünkü sonuçları kötü bir kaza.

    Beko’nun şakşakçısı mısın değil misin bilemem! Eğer senin veya sevdiklerinin başına böyle bir olay gelirse, ‘firmanın canı sağolsun deyip susup oturursun yerine. O da senin problemin!
    Foruma hangi meslek türlerine sahip kişiler yazabiliyor acaba? Veya siz forum yazarlarına nasıl bir algı ile bakıyorsunuz?



    Foruma yazan thy pilotumuzda oldu, bilmem kaç yüzbinlik araç almak için fikir danışanlarda. Siz işsiz güçsüzler mi yazıyor sanıyorsunuz anlayamadım ben!

    Bu arada geçmiş olsun @iolanthe
    Allah beterinden korusun verilmiş sadakanız varmış demek ki.
  • cok gecmis olsun bizim de gecen ay aspiratorden yangin cikti, fazla buyuk olmasa da bizi de etkiledi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam Kasınıyor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sizede çok geçmiş olsun, itfaiye eğer geç fark etseydiniz büyük felaket dedi fırınım tüplü çünkü Hale’n olayın şokunu atlatamadık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir dünya markası.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Dava açmayı düşünüyor musunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Sözde! bide gayet pişkinlikle tavır takınmaları insanın zoruna gidiyor biz ölebilirdik bundan ötesi Yok , evimdeki tüm beyaz eşyalarım da Beko :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Evet sonuna kadar gidicem. Mesleğim gereği de işin peşini bırakmak istemiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Öne çıkaralım arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun merak ettim firinin modeli neydi ayrıca mesleğiniz ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Fırın Beko marka Ocaklı fırınlardan ,tüplü kullanıyordum mühendisim aynı zamanda bilirkişilik yapıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iolanthe

    Teşekkürler Evet sonuna kadar gidicem. Mesleğim gereği de işin peşini bırakmak istemiyorum
    Davadan birşey çıkmaz gibi hocam yamlış anlama.
    O Davayı Size yıkabilir tazminattan Aman hocam dikkat edelim.
    Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyun bu talihsiz olayla ilgili döküman olabilir gözden kaçmıştır belki.



    Tekrardan Geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Satana kadar bin takla atıyorlar sonrası umurlarında değil...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir yeni hesaplı kullanıcılardan çok şikayet yazıları geliyor şimdi olay gerçek mi değil mi tam emin olamıyorum mümkünse resim itfaiye raporu filan atar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim aynen öyle oluyor durum ne yazık ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Yeni üye değilim 2015 den beri bi hesabım var ama sms onayı yapamadığım İçin konu açamadım . Yöneticilere de mesaj attım hesabım İçin .Ekşi sözlük ve şikayet varda da konuyla ilgili yorum açtım link lerini atabilirim raporu burdan paylaşmam doğru olmayabilir. Konu savcılığa gönderil di şu anda .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okurken içim gitti ya. Çok geçmiş olsun. Kızınız iyi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O-o-o bekoooo. ( reklamdaki kadın gibi havalı bir şekilde söylediğimi hayal edin )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.