Şimdi Ara

Fipli sokak kedisini malesef uyutmak zorunda kalıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta önce arkadaşımla sokakta bulduğumuz kediyi evimize aldık durumu kötüydü. Eve ilk getirdiğimizde saatlerce uyudu hiçbir şey yemedi içmedi. Sonra uyanınca Beslemeye başladık. Gözlerinde görme kaybı var görüntülere aşina değil sese çok duyarlı.

    Kediyi veterinere götürdük malesef fipli ve mutasyon geçirmiş, kan değerlerinin bazıları kötü sonuç verdi. Tedavisi yaklaşık 40-50 bin ₺ yi bulduğu söyleniyor ve yurtdışından ilaç gelmesi gerekiyormuş ek olarak %100 iyileştirebilen bi tedavi değilmiş. Barınaklara belediyeye her yere gittik ama fipli olduğu için sahiplenen veya alan olmadı

    Kedi öylece şu an veterinerde tutuluyor ve veteriner zamanla acı çekeceğini daha sıkıntı olacağını söyleyip uyutma durumuna girdik. Ben hiç istemiyorum kediyi sokağada atmak istemiyorum ama arkadaşım yapacağımız bir şey yok diyor.

    Siz olsanız ne yapardınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • @MeGaDave06


    Kısa sürede iyileşir umarım. Bizim erkek kedimize de elisa testi ile fip teşhisi koyulmuştu. Başka veteriner hekimler teşhisin yanlış olduğunu söylemişti. 2 yıl oldu şuan hala hayatta. O zamanki araştırmam sonucunda Instaram'da gulce__gulce diye bir kullanıcıya ulaşmıştım. Fiple ilgili tedavi yöntemi vardı. Denenebilir bence.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak_mustafa -- 8 Kasım 2022; 11:48:1 >
  • toprak_mustafa T kullanıcısına yanıt
    Uyutulmuş olabilir bugün malesef hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.