Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.378
Cevap
15
Favori
67.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • resh_aykut kullanıcısına yanıt
    Begenmenize sevindim, su an piyasadaki en iyi mmo tartismasiz. 6 yildir oynuyorum final fantasy 14 u ps4 de , ps5 aldim devam edecegim ekleyebilirsiniz psn : TachyonKnight

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    Begenmenize sevindim, su an piyasadaki en iyi mmo tartismasiz. 6 yildir oynuyorum final fantasy 14 u ps4 de , ps5 aldim devam edecegim ekleyebilirsiniz psn : TachyonKnight

    Aylık ödeme hâlâ devam ediyor değil mi ? Keşke şu mevzuyu kaldırsalar. Oyunu seneler önce alıp, beğenmiştim ama aylık ödeme yüzünden bırakmıştım. Ne mantığı var şunu yapmanın gerçekten anlamıyorum.


    Şu anki kur üzerinden kim bilir aylık kaç paraya geliyordur...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Aylik odeme olmasa oyun bu kadar iyi durumda olmaz , aylik odeme ile herseye sahip olabiliyorsunuz ve yapilan aylik guncellemeler bile bormal bir mmo oyununun yillik guncellemeleri gibi. Community cok daha kaliteli ayrica bu yontem sayesinde. Aylik odeme bence kalmali , fiyat pahali cunku bizim paramiz degersiz yoksa ayda 13 birim para hicbisi bu denli buyuk ve detayli bir oyuna

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mantığı çok basit, mmo'larda içerik kalitesi kadar community kalitesi de eş değer öneme sahip ve aylık ödeme sayesinde bu kalite hep üst seviyede kalıyor. FF14, bu anlamda piyasadaki en elit oyun.


    Fakat bizim gibi kur farkı yüzünden sıkıntı yaşayan insanlar için büyük bir sorun oluşturuyor tabii, o kısım çok can sıkıcı. 2015-18 yılları arasında oynadım, ilk zamanlar aylık 25tl veriyordum, son oynadığım dönemde de 57tl'ye kadar çıkmıştı, şimdi ise neredeyse 110tl olmuş. Dragoon, Black Mage, Archer, Machinist, Dark Knight tüm karakterlerimi çok özledim, arada elim gidiyor ama sonra vazgeçiyorum, 13 birimlik ürüne 100 küsür birim vermek koyuyor.

  • Final Fantasy XIV: Endwalker | Yeni Oynanış | Game Informer


     Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC )Game Informeryoutube
    Join Tack, John, and Stadnik on this episode of New Gameplay Today where the gents show off Final Fantasy XIV: Endwalker, one of the game's new classes, and all the exciting additions fans can look forward to when the expansion launches later this year! // S U B S C R I B E Don't miss any of our video features or exclusive coverage! Subscribe to the channel: https://www.YouTube.com/GameInformer?sub_confirmation=1 // FOLLOW US ON SOCIAL Twitter | https://www.twitter.com/GameInformer Instagram | https://www.instagram.com/GameInformerMagazine Facebook | https://www.facebook.com/officialgameinformer/ // READ GAME INFORMER MAGAZINE 1 Year Digital Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ 1 Year Physical Subscription for $14.98: https://www.gamestop.com/poweruprewards/ // M E R C H Show off your love for Game Informer – Stickers, phone cases, mugs, and t-shirts: https://www.gameinformer.com/merch
    https://www.youtube.com/watch?v=8i9aGuQpD1U
  • Oyunu ps5 için almak istiyorum fakat fiyatlar yüksek kardeşlik yapmak isteyen olursa pm den ulaşsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endwalker Expansion metacritic inceleme puanları çok iyimiş, deneyen var mı hiç ? Keşke 1 ay ekstra abonelik verilseymiş expansion ile birlikte. PlayStation store da indirime girmesini bekliyorum fakat Euro düşmüşken biraz alsam mı diye düşünmüyor değilim.

    1 ay süre tüm hikaye, trail ve raidleri bitirmek için yeterli olur zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy 14, 25 Ocak'tan İtibaren Yeniden Satışa Çıkıyor


    Yapımcı ve yönetmen Naoki Yoshida, Final Fantasy 14'ün 25 Ocak 2022'den tekrar satışa çıkacağını duyurdu.

     

    Endwalker genişletmesinin yayınlanmasından sonra kullanıcı sayısında ani bir artışın ardından sunucu sorunları nedeniyle oyunun satışı Aralık ayında askıya alınmıştı. 

     

    Sorunu çözmeye yardımcı olmak için Square Enix, önceden planladığından iki hafta önce 25 Ocak'ta açacak. 

     

    İlk plan, veri merkezinin üç sunucu barındırması ve daha sonra iki tane daha eklemesiydi, ancak son zamanlardaki oyunculardaki artış nedeniyle, ilk günden itibaren beş sunucuya ev sahipliği yapacak.

     

    Yoshida, Square Enix'in yeni sunuculara transfer için "transfer ücretinden feragat etmek gibi" teşvikler sunacağını da sözlerine ekledi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_14_25_Ocaktan_itibaren_Yeniden_Satisa_Cikiyor-112585.htm





  • Final Fantasy XIV sonunda tekrar satışta. Endwalker genişlemesinin ezici popülaritesi nedeniyle, oyunun sunucuları oyuncularla aşırı yüklendi. Ne yazık ki, küresel çip sıkıntısı , Square Enix'in oyuncu akışını dengelemek için daha fazla sunucu sağlamasını engelledi. Bu nedenle, mevcut oyuncuların deneyimini geliştirmek için temel oyunun satışlarını askıya alma konusunda zor bir karar verdi


    Final Fantasy XIV'i Tekrar Ne Zaman Satın Alabilirsiniz ?

    15 Aralık'tan bu yana yalnızca genişletmeler satın alınabiliyordu. Temel oyun satışları ve ücretsiz deneme süresi askıya alındı, bu da yeni oyuncuları etkin bir şekilde dışarıda bıraktı. Bu önlemlere rağmen, tıkanıklık son birkaç haftaya kadar devam etti. 



    Neyse ki, beş dünya daha ekleyen Oceania veri merkezi açıldı. Muhtemelen, 26 Ocak'ta seçenek açıldığında birçoğu onlara geçecek. Bu, birkaç ay içinde ilk büyük Endwalker yaması 6.1 yayınlandığında kaçınılmaz olarak göreceğimiz tıkanıklık sorunlarının bazılarını azaltacaktır.



    Ne yazık ki, ücretsiz deneme yeniden açılmadı. Square Enix, ücretsiz oyuncuların geri dönmesine izin vermeye karar vermeden önce bekle ve gör yaklaşımını benimsiyor. Oceania sunucularının eklenmesinden önce bile kuyruklar azalmaya başladığından, kısa süre içinde ücretsiz deneme sürümünün geri döneceğini umuyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 26 Ocak 2022; 18:0:42 >




  • Vay be 8 ay önce 110tl diye ağlamışım, keşke o zaman 1 ay da olsa oynasaymışım o fiyata, şimdi aylık 165tl'ye kadar çıktı, şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz.

  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Steam wallet ödeme seçeneği ile bazı bölgelere bölgesel fiyatlandırma sunmuşlar fakat bize yapılan herhangi bir ayrıcalık yok ne yazık ki. Arada sırada mailliyorum belki bir şey değişir diye ama pek sanmıyorum. Böyle bir fiyatlandırma olsaydı konsol oyuncusu olarak ben de yararlanabilirdim Steam üzerinden satın alıp.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda healer nasıl acaba. AOE tamam da single focus nasıl oluyor. Yoksa non-target veya Auto-target mi eso gibi. Yanıtlayan olursa sevinirim, konsoldan oynarsam büyük ihtimalle healer giderim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Final Fantasy XIV Online - Patch 6.1 Trailer | PS5, PS4


     Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC )PlayStationyoutube
    Final Fantasy XIV Patch 6.1: Newfound Adventure launches 12th April. A brand new chapter in the story of Eorzea is set to begin!
    https://www.youtube.com/watch?v=LikEmICVES4
  • Arkadaşlar türk guildi varmı light sunucularında ?

  • Yeni guncelleme geliyor ocak 10 da aktif olarak oynayan kimler var savage raidler icin ekip kuralim 615ilv lich serverindayim serverin cok da onemi kalmadi birlikte oynayabiliyorsun hemen hemen herseyi aktif olanlar varsa ekip kurup birlikte savage raid leri gunluk haftaliklari yapabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Fantasy XIV Online - Patch 6.4: The Dark Throne Trailer | PS5 & PS4 Games


     Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC )PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/final-fantasy-xiv-online/ The next chapter in the critically acclaimed MMORPG FINAL FANTASY XIV Online is coming soon! Patch 6.4: The Dark Throne launches Tuesday, 23rd May. #ps5games #ps4games #finalfantasyxiv
    https://www.youtube.com/watch?v=VSb2qOCSuWU
  • Selamlar, mevcut bir linkshell var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.