Şimdi Ara

Final Fantasy XIII-3, 1 Eylül'de mi Duyurulacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  
        Final Fantasy'nin 25. yıldönümüne özel yapılan 3 günlük etkinlik için Square Enix bazı detaylar paylaştı.
     
        Andriasang'dan bu yönde alınan bilgilere göre Square, Final Fantasy XIII için yeni ve geleceğe göz kırpan bir projenin perdesini aralayacakmış. Final Fantasy XIII-2 için artık yeni bir indirilebilir içerik olmayacağı gibi bir süredir Final Fantasy XIII-3 hakkında çıkan söylentilerin bir sonucunu almak mı üzereyiz diye de düşünmeden edemedik.
     
        Kim bilir belki de artık yıllardır beklemekten artık işin çivisini çıkartan Final Fantasy Versus XIII için net bir çıkış tarihi duyarız belki. Final Fantasy XIII için gerçekleşecek olan bu etkinlik 1 Eylül'de düzenlenecek. Gözünüzü bizden ayırmayınız..
     








  • Final fantasy xiii-3 de umarım dövüş sistemini değiştirirler. Şu Final fantasy xiii deki ilk trailer'ındaki bir dövüş sistemi vardı mesela öyle bir sistem olsaydı şu seride şimdi yok satardı.. Fakat ben yine de merakla beklemekteyim. FF 13-2 den sonra kesinlikle gelmeli bu oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Final fantasty versus 13 için ortalıkta pek çok dedikodu dönüyor . Square Enix el altından final fantasy versus 13 ü öldürdü , yapımı iptal edildi diye umarım doğru değildir

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.