Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
9
Favori
21.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ve sonunda yıllardır beklediğim / iz haber çıktı ve olan oldu. Yıllara meydan okuyan , efsane olmuş ve gönüllere taht kuran oyun sonunda Remake olarak karşımıza çıktı.

    FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU


    1997 yapımlı oyunun yapım kadrosunu hatırlayalım ;

    Yönetmen : Yoshinori Kitase
    Yapımcı :Hironobu Sakaguchi
    Programcı : Ken Narita
    Yazar : Kazushige Nojima Yoshinori Kitase
    Besteci : Nobuo Uematsu


    Video'da Midgar şehrini gösteren Square-Enix karakter olarak yakın planda olsa arka profilden Barret ve Cloud karakterini gösteriyor.

    E3 2015: Final Fantasy 7 Remake | E3 2015 Game Trailers (Sony Press Conference) HD Trailer



    Basında Final Fantasy 7 Remake

    18 Yıllık Rüya Gerçek Oluyor ve Final Fantasy 7 Remake Geliyor

    quote:

    Sony, E3 2015 kapsamında gerçekleştirdiği etkinliğinde milyonlarca oyuncu için sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir duyuruya imza attı ve Final Fantasy 7'yi yeni nesil konsolu PlayStation 4 için müjdeledi. Sony sahnesinde oyunculara seslenen Square Enix yetkilileri, 18 yıllık bekleyişin artık sona ermek üzere olduğunu bildirdi. Final Fantasy 7, 1997 yılında PlayStation, 98 yılında da PC için çıkmıştı ve serinin en iyi oyunlarından bir tanesi olarak gösteriliyor. Oyunun PS4 versiyonunun net çıkış tarihi henüz belli değil.

    Bu arada oyun, PlayStation 4'ün yanında başka platformlara da çıkacak, ama önce PS4'e gelecek ve bir süre bu konsola özel kalacak.


    Kaynak :http://www.haberler.com/18-yillik-ruya-gercek-oluyor-ve-final-fantasy-7-7420468-haberi/

    Final Fantasy Remake yayınlandıktan sonra insanların verdiği tepkiler ;





    Ağlama ya beni de ağlatacaksın.

    Biraz eskiye ps3 dönemine gidelim ve Final Fantasy 7'nin ilk yayınlanan next-gen tech demosuna bakalım ( 2008 )



    İnceleme Yazısı ( TheLubu arkadaşımıza aittir )

    İNCELEME

    Bir RPG severe sorsanız en iyi RPG oyunları nedir diye Final Fantasy 7 cevabını elbet alırsınız. Oyuncuların yaptığı listede hemen hemen her oyuncunun listesine yazdığı, bazı oyuncular için ilk sırada olan hatta daha ileri giderek en iyi oyunun Final Fantasy 7 olduğunu söyleyen oyucuların sayısı çok fazladır. İlk tanıtımında çığlık çığlığa bağırışlar içinde adeta sevinç gösterisine dönüşen oyun fuarlarından tutun, yıllar önce çocukluğunda FF7 oynayıp yeri gelip ağlayıp yeri gelip gülerek oyunu bitiren eski oyuncular için Final Fantasy 7 Remake'in yapıldığı haberi bir festival havasında kutlandı. Yıllar sonra beklenilen oyun piyasaya çıktı bende ufak bir inceleme iyi gider buralara diye düşündüm. Çünkü 22 yıl önce bende oyunu bitiren eski oyunculardan biriydim. Oyunun süresi ortalama 30 – 60 saat arası sürüyor. Bu süre oyundaki bazı etkinlikleri ve yan görevleri yapıp yapmamanıza göre değişiyor.

    Grafik bakımından oyun adeta görsel bir şölen sunuyor bizlere. Akıcı grafikler bir saniye takılmıyor. PS4'ün kasları adeta kusursuz çalışıyor. Öyle rahatsız edici bir fan seside yok. Karakter çizimleri ve çözünürlüğü en üst seviyede. Summonlar fantastik bir filmden fırlamış gibi adeta dans ediyorlar.

    Maalesef rahatsız edici sıkıntılarda yok değil. Oyundaki kaplamalar çok sırıtıyor bazı yerlerde kaplamalarda pixel düşüklüğü bariz belli oluyor. Çok rahatsız edici bir şey değil çünkü hareket ve aksiyon çok yoğun iken hissetmiyorsunuz bile.

    Yapımcı bazı sahneleri original haline sadık kalmak için bilerek eski (old) grafik vermiş. Oyundaki halkın yaşadığı bölgelere yüksekten baktığımız sahnelerde bunu daha iyi anlıyoruz. Zaten yapımcıyı oyunun original haline sadık kalarak oyunu yeniden yapmış. Hatta daha fazlasını katmış diyebilirim. Oyundaki her bir Boss savaşı birbirinden farklı ve öznel ve bir o kadar da güzel düşünülmüş.

    Seslendirmeler harika ötesi ve o kadar başarılı ki her karaktere ses tonu vurgusu vb... şeyler o kadar güzel yakışmış ki hayretler içerisinde dinledim. Oyunun original versiyonunda seslendirme yoktu ve bu remake ile geldi. Müzikler ve besteler ise başlı başına alıp dinlenilecek kalitede. Nobou Uematsu ve ekibi rüya gibi özel müzikler hazırlamışlar oyuna. Şehirde gezerken ortama göre değişen müzikleri savaşlardaki orkestral besteleler takdire şayan. Bu konuda kesin ödül alır.

    Oyun kontrolleri yağ gibi akıyor. Oyuncu çok rahat bir şekilde karakterlere hakim oluyor ve istediği her şeyi yerine getiriyor. Kesinlikle zorlanmayacaksınız. FF 15 de ki berbat savaş sistemi gitmiş yerine harika bir ATB ( Active Time Battle ) gelmiş. Eski oyuncular sıra tabanlı ATB savaş sitemini arayacaklardır ama bu kısa sürede alışılması zor değil. Çünkü bir şeyi kabul etmek lazım bu oynanışa eski savaş sistemi gitmezdi zaten. Büyüleri yetenekler kısa yol tuşları ile rahat bir şekilde arayarak komut verebiliyorsunuz. Oyun burada yine original oyuna sadık kalarak , oyuncu büyü veya yetenek seçim esnasında oyun yavaşlıyor ve seçim şansı tanıyor size yeni güncel bir ATB sistemi bir saatin dişlileri gibi çalışıyor.

    Peki neler eksik oyunda ;

    Gördüğüm en büyük eksiklik oyunda oyuncu summonları istediği zaman çağıramıyor. Boss ile savaşıyorsunuz çok zor durumdasınız ama o da ney summon davetiye bekliyor piyasada yok. Eee materia takılı ama nerede bu summon. Maalesef burada oyun FF15 deki kafadan kurtulamamış. Bir Final Fantasy oyunu ve oyuncusu için olmassa olmaz şey summonlardır. Çok zor bir savaşta oyuncu '''sana ihtiyacım var bahamut!'' diyerek rahatlıkla summonu çağırır ve görsel şölen başlar. Ama maalesef burada çoğu oyuncu boss ların gazabını tadacak çünkü summonlarımız alakasız zamanlarda geliyorlar. Bir fare keserken gelen İFRİT'e ''ne işin var ''İFRİT'' geldiğin yere git'' dediğim çok oldu :)

    Sonuç: Karşımızda Efsane Final Fantasy 7 için harika bir remake var. Harika ve çok derin bir senaryo var. Yeri gelecek gülecek yeri gelecek ağlayacaksınız. Part (Bölüm) olarak gelecek diye üzülmeyin en az 30 – 60 saat arası harika bir macera sizleri bekliyor. Oyunun senaryosu sizi alıp içine çekecek cinsten. Biraz tuzu eksik olsada kusursuz bir yemek sunulmuş önümüze. Soğutmadan tüketin.


    Grafikler: 25 / 23
    Sesler: 25 / 25
    Kontroller: 25 / 23
    Atmosfer ve Eğlence: 25 / 23

    Toplam: 100 / 94



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Nisan 2020; 23:51:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • Üzerinden 20 yıl geçmiş olması, 30 saatlik hikayeyi 3,4 part halinde çıkarıp her parttan da 60$ isteme hakkı mı veriyor? Üstelik buradaki konu bu remake in iyi veya kötü olması bile değil. Hikayesi sayesinde sevilmiş bir oyun FF7 ve 60$ verip sana bu hikayenin sadece ilk 5 saatini gösteriyor, sindirme imkanın yok. Sindirmek için 120-180$ daha harcaman gerekecek. Bu durum kim için haksızlık yaratıyor, firma için mi oyuncu için mi? Çok yazık, şunları konuşuyor olmamız bile utanç verici bir durum, oyuncuyum diyen insanların bu oyunu şu hali ile alması kadar çirkin bir hareket yok.
    Oyun şimdiye kadar ki 19 İncelemeden 100 tam puan almış.


    Playstation Official Magazine
    UK 100

    New York Daily News
    100

    GameSkinny
    100

    Gaming AgeApr
    100

    The Digital Fix
    100

    Noisy Pixel
    100

    Guardian
    100

    M3
    100

    Screen Rant
    100

    Vgames
    100

    PlayStation LifeStyle
    100

    VGC
    100

    TheSixthAxis
    100

    GameSpew
    100

    GameSpot
    100

    Digitally Downloaded
    100

    Game Revolution
    100

    Cultured Vultures
    100

    Areajugones
    100
    Herkes para kazanma derdinde evet, fakat kimse de 30 saatlik bir oyunu partlar halinde çıkarma çirkinliğine yeltenmemişti. Oyunu tam olarak oynayıp bitiremiyorsun bile, hikayenin sadece ilk 5 saatini görme şansına sahipsin, kalan kısımları görmek için her sene senden bir 60$ daha isteyecek. Bunun savunulacak bir tarafı yok, bu oyun ne olursa olsun gömülmek zorunda!
    Bir RPG sever e sorsanız en iyi RPG oyunları nedir diye Final Fantasy 7 cevabını elbet alırsınız. Oyuncuların yaptığı listede hemen hemen her oyuncunun listesine yazdığı, bazı oyuncular için ilk sırada olan hatta daha ileri giderek en iyi oyunun Final Fantasy 7 olduğunu söyleyen oyucuların sayısı çok fazladır. İlk tanıtımında çığlık çığlığa bağırışlar içinde adeta sevinç gösterisine dönüşen oyun fuarlarından tutun, yıllar önce çocukluğunda FF7 oynayıp yeri gelip ağlayıp yeri gelip gülerek oyunu bitiren eski oyuncular için Final Fantasy 7 Remake'in yapıldığı haberi bir festival havasında kutlandı. Yıllar sonra beklenilen oyun piyasaya çıktı bende ufak bir inceleme iyi gider buralara diye düşündüm. Çünkü 22 yıl önce bende oyunu bitiren eski oyunculardan biriydim. Oyunun süresi ortalama 30 – 60 saat arası sürüyor. Bu süre oyundaki bazı etkinlikleri ve yan görevleri yapıp yapmamanıza göre değişiyor.

    Grafik bakımından oyun adeta görsel bir şölen sunuyor bizlere. Akıcı grafikler bir saniye takılmıyor. PS4 ün kasları adeda kusursuz çalışıyor. Öyle rahatsız edici bir fan seside yok. Karakter çizimleri ve çözünürlüğü en üst seviyede. Summonlar fantastik bir filmden fırlamış gibi adeta dans ediyorlar. Maalesef rahatsız edici sıkıntılarda yok değil. Oyundaki kaplamalar çok sırıtıyor bazı yerlerde kaplamalarda pixel düşüklüğü bariz belli oluyor. Çok rahatsız edici bir şey değil çünkü hareket ve aksiyon çok yoğunken hissetmiyorsunuz bile. Yapımcı bazı sahneleri original haline sadık kalmak için bilerek eski (old) grafik vermiş. Oyundaki halkın yaşadığı bölgelere yüksekten baktığımız sahnelerde bunu daha iyi anlıyoruz. Zaten yapımcıyı oyunun original haline sadık kalarak oyunu yeniden yapmış. Hatta daha fazlasını katmış diyebilirim. Oyundaki her bir Boss savaşı birbirinden farklı ve öznel ve bir o kadarda güzel düşünülmüş.

    Seslendirmeler harika ötesi. O kadar başarılı ki her karaktere ses tonu vurgusu vb şeyler o kadar güzel yakışmış ki hayretler içerisinde dinledim. Oyunun original versiyonunda seslendirme yoktu ve bu remake ile geldi. Müzikler ve besteler ise başlı başına alıp dinlenilecek kalitede. Nobue Uematsu ve ekibi rüya gibi özel müzikler hazırlamışlar oyuna. Şehirde gezerken ortama göre değişen müzikleri savaşlardaki orkestral besteleler takdire şayan. Bu konuda kesin ödül alır.

    Oyun kontrolleri yağ gibi akıyor. Oyuncu çok rahat bir şekilde karakterlere hakim oluyor ve istediği her şeyi yerine getiriyor. Kesinlikle zorlanmayacaksınız. FF 15 deki berbat savaş sistemi gitmiş yerine harika bir ATB gelmiş. Eski oyuncular sıra tabanlı ATB savaş sitemini arayacaklardır ama bu kısa sürecek alışması zor değil. Çünkü bir şeyi kabul etmek lazım bu oynanışa eski savaş sistemi gitmez di zaten. Büyüleri yetenekler kısa yol tuşları ile rahat bir şekilde komut yapabiliyorsunuz. Oyun burada yine original oyuna sadık kalarak oyuncu büyü veya yetenek seçim esnasında oyun yavaşlıyor ve seçim şansı tanıyor size yeni güncel bir ATB sistemi bir saatin dişlileri gibi çalışıyor.

    Peki neler eksik oyunda ;

    Gördüğüm en büyük eksiklik oyunda oyuncu summonları istediği zaman çağıramıyor. Boss ile savaşıyorsunuz çok zor durumdasınız ama o da ney summon davetiye bekliyor piyasada yok. Eee materia takılı ama nerede bu summon. Maalesef burada oyun FF15 deki kafadan kurtulamamış. Bir Final Fantasy oyunu ve oyuncusu için olmassa olmaz şey summonlardır. Çok zor bir savaşta oyuncu '''sana ihtiyacım var bahamut!'' diyerek rahatlıkla summonu çağırır ve görsel şölen başlar. Ama maalesef burada çoğu oyuncu boss ların gazabını tadacak çünkü summonlarımız alakasız zamanlarda geliyorlar. Bir fare keserken gelen İFRİT'e ''ne işin var ''İFRİT'' geldiğin yere git'' dediğim çok oldu :)

    Sonuç: Karşımızda Efsane Final Fantasy 7 için harika bir remake var. Harika ve çok derin bir senaryo var. Yeri gelecek gülecek yeri gelecek ağlayacaksınız. Part (Bölüm) olarak gelecek diye üzülmeyin en az 30 – 60 saat arası harika bir macera sizleri bekliyor. Oyunun senaryosu sizi alıp içine çekecek cinsten. Biraz tuzu eksik olsada kusursuz bir yemek sunulmuş önümüze. Soğutmadan tüketin.


    Grafikler: 25 / 23
    Sesler: 25 / 25
    Kontroller: 25 / 23
    Atmosfer ve Eğlence: 25 / 23

    Toplam: 100 / 94
    FF15'deki summon sistemi kötüydü ama Active Battle kötü bir sistem değildi, ki zaten genel olarak da beğenildi. Hem gerçek zamanlı savaşıp hem de strateji yapabilmeye olanak sağlıyor ve oynanış tarzına göre de şekillendirebiliyordun. Bu kadar efektif bir sistemi en son FF12'de yapabilmişlerdi. Tabii zevk meselesi o da ayrı bir konu, bende FF8 ve Lightning Returns oyunlarındaki sistemi sevmem. Özellikle Lightning Returns'de de FF7 remake'de olduğu gibi klasik ATB'yi modernize etmişlerdi sözde ama bence rezaletti. Bu oyuna zaten klasik ATB sistemini eklemişler, bir de üstüne bu sistemi tekrar modernize etmeye çalışmak gereksiz, ben olsam FF12,13,15 oyunlarındaki sistemlerden birini daha da iyi hale getirerek sunardım.
    Burayı takip eden herkesin ortalama üzerinde bir müşteri alışkanlığı, harcama bilinci ve pek tabii DH'li olmaktan ötegelen bir fiyat/performans tartma yeteneğine sahip olduğunu düşünerek size kendi bakış açımı şöyle anlatmak istedim:

    Kısaltma olarak PSFF'yi orjinal Final Fantasy VII için kullanıyorum, FF7RE'yi ise, tabii ki Remake için kullanıyorum.

    Öncelikle 'remake' olgusunun yeni baştan dizayn, yeni baştan yapma ve zamanındaki kısıtlamalar yüzünden (donanım, zaman, para, hakların süresi, sözleşme vs.) yeniden tahayyül edilişi olduğunun farkında olmayan varsa, şimdi farkına varsın. 'Remaster' ise, grafik, ses, oynanırlık ve sanat alanında oyunun iyileştirilip, ekseriyetle aynı eski malzemenin kullanıldığı bir tür restorasyon işlemi sayılır; bu oyun, remaster değil.

    PSFF'nin ana ve yan görevleriyle birlikte 10 X olduğunu düşünün; FF7RE ise (söylenene göre) 1 veya 2 X büyüklüğünde. Fakat 10X'in ortalama gliçsiz en çabuk 33s30d, keyfi 127 saate kadar sürdüğünü ve medyan ortalamanın bütün içerikler için 51 saat olduğu gerçeğini göz önünde bulunduralım.

    Şimdi SE'nin açıklamalarına ve önceki oyunlarına da bakarsak, elimize geçecek oyun, minimum 25 saat sürecek bir oyun olacak gibi duruyor FF7RE. Ancak oyun, hikaye bakımından 1X veya 2X olacak şekilde çıkacak. Peki bu oyunun tamamını süre ve içerik olarak 5X veya 6X olarak alsak (emin olamayız çıkmadan), kalan 3X veya 4X neyle tamamlanıyor? İşte bu yeni yapımda ekleyecekleri şeylerle oyunu dolduracaklar. -Spekülasyon- Orjinal hikayenin bitmesi muhtemelen üçleme halini alacaktır tahminimce, FF13 gibi. -Spekülasyon-

    Bu noktada sizin bir tüketici olarak kendinize soracağınız şu: PSFF'nin 10X içeriğinin 1X veya 2X'i kadar hikaye ve elementlere sahip olup, kalan 3-4X'i eklenti olan bir fikir eserine 60, 70, 80 vs. dolar verip adı Final Fantasy VII 'Remake' olan bir oyunu alacak mıyım yoksa almayacak mıyım?

    Square-Enix istese yapar mıydı; istese tamamını tek bir oyuna, bu grafiklerle, bir lazer diske sığdıramaz mıydı yoksa yapamaz mıydı sorusunun cevabı bende değil, cevabım bunun üzerine de değil haliyle. Onu sorgulayanlar için hem yazılı, hem YouTube'da pek çok tutkulu FF hayran sayfaları ve işin teknolojisine kafa yoran inekleri mevcut.

    Yabancı hayranların konsensusunu size söyleyeyim tabii ama sizi etkilemesin; çoğu verilmeye değer olduğunu düşünüyor. Çünkü şöyle bir kanı mevcut: Adı FF7RE olmasa, bu denli içerik ve PSFF'nin özgün hikayesiyle (tamamı olmasa da) yapılmış bir oyuna para verilir.

    Şöyle de anlatabilirim; Fallout 4, pek çok Fallout hayranının sevmediği ve hatta umursamadığı bir oyundu. Adı Fallout olmasaydı, sizce kötü bir oyun muydu? Bence değildi. Gliç ve hataları önemsemez ve Bethesda faktörünü denklemden çıkarırsanız. Ama böyle bir dünyada yaşamıyoruz, bu yüzden bu analoji pek işe yaramayabilir.

    Düzenleme: ek:https://howlongtobeat.com/game?id=3521
    Alakasız olacak ama FF7 Remake yi yapan ekibe sordukları için ve konusu olmadığı için paylaşayım.

    FF7 Remake nin yapımcısına Parasite Eve remake ile ilgili soru soruyorlar. O da diyor ki; Parasite eve evreni ve kahramanları gerçekten değerlendirilebilecek isimler. Kaldı ki son zamanlarda RPG ve korku oyunları oldukça istek görüyor ve Parasite eve de de bunların hepsi var. Şu an için birşey diyemem ama kesinlikle değerlendirilmesi gerekiyor'' dedi.

    PS5 te Parasite Eve Remake loading..
    Çoğu kişi bu part olayına takılmış anlaşılan. Firma çok başarılı bir remake yapmış. Oyunu 25 saat oynadım orijinaline sadık çok güzel bir remake var karşımızda.

    Seslendirmeler ve oyundaki besteler savaşlar esnasındaki orkestral müzikler takdire şayan bir şekilde akıyor resmen. Oyununun bu partında minimum 30 maksimum 60 saat içerik var. Original oyun 30 saatte bitiyordu. Adamlar sadece remake yapmamış oyunu daha da genişletmişler.

    Capcom RE3 Remake hatasından sonra örnek alsın biraz squareenixten bu konuda.
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Cidden büyük süpriz oldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gow mu o ne la oyun mu
    Onun yerine Uc 4 geldi yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU
  • Sabah sabah güldürdün :))
    Hadi hayırlısı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Aynen, adi square yapacağını yaptı artık über Collecition setini almak farz oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    1,5 saat boyunca bütün beklentin sadece Gow mu arkadaş git camdan atla kurtul bence ya da bir köşede ölü taklidi yap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Haziran 2015; 5:41:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar değerlenir :)
  • zack06 kullanıcısına yanıt
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    "Watashi wa omoide ni wa naranai sa."

    "Hiçbir zaman hatıra olmayacağım."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde en iyi oyunu buydu benim için bu konferansın. Sonra UC4 sonra da diğerleri.


    @zack06

    Abi sen bilirsin senaryo aynı olacak değil mi ? Gerçi remake olunca mantıksal olarak aynı olur ama bilemedim işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

    Herhalde en iyi oyunu buydu benim için bu konferansın. Sonra UC4 sonra da diğerleri.


    @zack06

    Abi sen bilirsin senaryo aynı olacak değil mi ? Gerçi remake olunca mantıksal olarak aynı olur ama bilemedim işte.

    Aynı olur muhtemelen. Belki oyun mekaniklerinde farklılık olur.
  • Bence süper bi haberdi.En iyi remake projesi budur bence
  • Bu oyunu zamanında oynamamistim şimdi remake olarak gelmesi çok iyi oldu. Final Fantasy 7 ve X en iyi FF oyunları sanırım, şimdi ikisi birden ps4'de.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remasterd nedir arkadaş, remake yapın işte canımızı yiyin. Bir de gelmiş geçmiş en iyi oyuna yapıyorlar, büyük olay. Kim, nasıl ikna ettiyse helal olsun. Gerçi geç bile kaldılar bu oyunu remake yapmak için, çok daha erken çıkmalıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Remasterd nedir arkadaş, remake yapın işte canımızı yiyin. Bir de gelmiş geçmiş en iyi oyuna yapıyorlar, büyük olay. Kim, nasıl ikna ettiyse helal olsun. Gerçi geç bile kaldılar bu oyunu remake yapmak için, çok daha erken çıkmalıydı.

    Kesinlikle hocam bir de remastered adı altında eski oyunu 1-2 süsleyip 1080p yapıp bize iteliyorlardı. Helal olsun yahu. PS1'de oynamıştım zamanında tadı hala damağımda çıksa da oynasak
  • Last Guardian / FF7 Remake/ Shenmue 3

    üstüne Uncharted4/Street Fighter 5 + Horizon + No Man Sky+ dreams

    vurun lan beni
  • Daha iki gün önce Tales of Xillia'yı psnden alırken FF7'yi oynamamış biri olarak alsam mı acaba diye düşünmüştüm. FF7'yi hiç oynamamış biri olarak çok mutlu oldum. Hatta FF 7 geldi diye bağırdım sabaha karşı evin içinde.
  • Yalnız burada büyük bir soru işareti var! FF7, sıra tabanlı sistemin babalarından, ancak 12 ile beraber o zamandan bugüne tüm FF'lerin oynanış mekanikleri hep değişkenlik gösterdi. Şimdi bu oyunu remake yaparken, satış kaygısına girip oynanışını değiştirmezler umarım, olduğu gibi gelsin aksi halde yazık ederler ve ciddi anlamda çok üzücü bir şey olur.
  • https://youtu.be/j1vSYIHlMp8

    Bu akşam Squre Enix de belki FF7 ile bir şey gösterebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.