Şimdi Ara

FIFA20 Ping Süreleri (Düşük ping için hangi İSS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adresimizde fiber internet yok ama Superonline'a aramaları için kayıt oluşturdum, VDSL paketleri iyi görünüyor, inşallah destekliyordur.
    Şuan Yerel bir firmadan internet hizmeti alıyorum (Bizim İnternet) 14mbit, 2mbit upload, kesinti, donma yok, tek sorun yüksek pingi. Fifa20'de 150-200-300 leri görüyorum. 80-90 pingler süper benim için. Gece vakitleri ancak oluyor ancak bu da stabil değil. Oyuna giriş kısmında ping bi 90 yazıyor bir 150 yazıyor bir 250 yazıyor gidip geliyor sürekli. Değişim aralığı çok fazla. Cs Go'da 65-70 civarı ping alıyorum.
    Acaba Superonline ADSL-VDSL paketleri kullananlarda Fifa20'deki ping oranı nasıl. Sırf oyunlardaki ping sorunundan dolayı interneti değiştirmek istiyorum.

    Fifa20 server adresi
    easo.ea.com

    paylaşabilecek olan varsa cmd'den tracert easo.ea.com yazıp çıkan sonuçları paylaşabilirse sevinirim.

    Edit: Superonline ADSL 10 Mbit'e kadar destekliyor dedi, yine hayal oldu hızlı internet mevzuları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 27 Mayıs 2020; 19:32:39 >







  • bende aynı durumu netspeed adsl hizmeti alırken yaşıyordum. ping 150-200 arası online oyunlarda hep sıkıntı vardı. pes 2020 oynarken yüksek ping oluyordu. milenicoma taşıdım intnerneti düşük ping 50-80 arası online oyun oynarken sorun olmuyor. diper firmalarıda denedim ttnet ve vadofonenet en son netspeed aynı altyapıda en iyi sonucu milenicom verdi tavsiye ederim. 1 ay bedava kullanım için davet kodum da var ilgilenirsen yazarsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deta53

    bende aynı durumu netspeed adsl hizmeti alırken yaşıyordum. ping 150-200 arası online oyunlarda hep sıkıntı vardı. pes 2020 oynarken yüksek ping oluyordu. milenicoma taşıdım intnerneti düşük ping 50-80 arası online oyun oynarken sorun olmuyor. diper firmalarıda denedim ttnet ve vadofonenet en son netspeed aynı altyapıda en iyi sonucu milenicom verdi tavsiye ederim. 1 ay bedava kullanım için davet kodum da var ilgilenirsen yazarsın.
    sorguladım milenicom sitesinden ama Alabileceğiniz maksimum Hız: 13 Mbps yazıyor.Ben zaten şuan 14mbit sabit alıyorum pek sorun yaşamıyorum. Yorumları okudum memnun olanda var olmayanda var riske gerek yok :) Sanırım bizim binada ADSL hattı var sadece en iyi seçenek kullandığıma devam etmek veya Superbox almak.
  • türk telekom iyidir ama pahalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKonFire

    türk telekom iyidir ama pahalı
    Burada çok kötü, 16 mbit internet varken 3 mbit hız alıyordum ve defalarca aramama rağmen bir türlü sorunu düzeltemediler hat kontrolü normal dediler iptal ettirdim 4-5 yıldır rahatım. Fiber olsa iyi ama fiber altyapı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.