Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orislevin Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172.445
Cevap
785
Favori
6.092.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63446345634663476348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam teşekkür ederim. Ben daha çok karşılarına gelecek rakiplerin kadrolarıyla alakalı bir hareket olduğunu sanıyordum.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Steven Caulker en baba savunmacidan daha kral oynardi, cok degisik gunlerdi EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA Arkadas ile cok oynardik, Tunay Torun ile David Luiz uzerinden ne kafa golleri atardi bana belli degil. O zamanlar biz de ilk 11 de 3 bronz ile baslayip oyuncu degisikligi yapardik, momentumu kiriyo gibi geliyodu.

  • Güncelleme yolda: https://fifaforums.easports.com/en/discussion/577812/fifa-21-title-update-6#latest


    Alıntı

    metni:
    The latest Title Update 6 for FIFA 21 will soon be available on the PC today 25th November and will be released on PlayStation 4 and Xbox One at a later date, probably December 2nd. PC size: 1,4 gbThe patch in question will soon be available for PC. Below is the full patch notes disclosed by Electronic Arts through the FIFA 21 game menus.GameplayMade the following changes:Reduced the distance that AI teammates can reach when attempting to block the ball.This change applies only in situations where the ball carrier takes a shot.Improved interception logic in situations where the defending player is directly in the ball’s path.This change applies only in situations where the ball carrier is passing the ball.Reduced exit speed after a successfully performed stepover or stepovers while in motion.Increased the distance that a ball can travel after being deflected by the goalkeeper’s hands.Addressed the following issues:Sometimes, defenders could stretch their legs higher than intended when performing a blocking animation.Sometimes, shoulder challenges and seal outs could result in unexpected player movement for the defending player.Manual Player Switching with a mouse was not functioning when using keyboard and mouse controls.FIFA Ultimate TeamAddressed the following issues:After claiming a reward from the Community tab in the Objectives screen, the player was taken to the Season Progress tab instead of the Community tab.On the Club tab of the Squad Screen, the Toggle List View action did not function when a Take Me There widget was on screen.The FUT Champions logo displayed during replay transitions would sometimes get smaller with each replay.When equipped, the Iceland Anthem Item did not play during pre-match scenes.The Take Me There widget could persist on screen in a rare instance.After scoring a goal in Single Player Draft, the goalscorer’s Player Item did not display on the pitch during the next kick off.The Action Run Player Celebration Item was incorrectly listed as T Rex.Addressed a potential stability issue when entering the FUT Store.Career ModeAddressed the following issues:Negotiation scenes were displaying identical and incorrect Managers for both teams.During a match, the Table Analysis scoreboard UI element could display incorrect data.During negotiation scenes, player agents would sometimes wear an incorrect club badge.In Player Career, the Virtual Pro’s Matches Played statistic was not tracking correctly when matches were partially simulated, and the Virtual Pro was substituted out of the match before the simulation took place



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Kasım 2020; 13:24:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Ortalama düşsün diye yapıyorlar. Yüksek ortalamalı takımın momentum yediğine inanıyorlar.


    Tabii ne kadar doğru bilemiyorum. Alışkanlık oldu çoğu oyuncuda.



    13'te bu doğruydu. Çünkü o seride gümüş kadrolarla destan yazılıyordu. Benim de Agbonlahorlu, Mayukalı kadrom vardı, hiç unutmam. :)


    Agbonlahor inanilmaz oynuyordu gerçekten, hem hızlı hem güçlüydü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yarın satılamaz ödül seçip yüksek ratingli oyuncular çıkarsa icon sbcyi yapacağım elimdekilerle beraber, büyük risk ama bakalım artık EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • Biriktirdiğim oyuncularımı sattım artık sıkıldım. 2m çıktı çıka çıka. 2 aydır sürünüyorum. 1 mbappenin 1.3m olduğu yerde 2m ile nasıl kadro kurulursa artık kurucaz bakalım.

    Hiç Mbappe, Neymarlara girmicem sanırım. 1 tanesini alınca zaten arkasına adam alcak para kalmıyor. RTTF Promes'i kadroya katmak istiyorum. İcon falan alıcam etrafınada, mantıklı iconlar tabiki. Geçen sene Gold Mbappe, Ronaldolar komik fiyatlara düştüğünde bile iconların hatrı sayılır bi pazarı vardı. Tabi dediğim gibi mantıklı iconların.

  • van dijk 288k ya kadar düşmüş. Daha ne kadar düşecek ki !

  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt

    O dönemler bence en güzel zamanlardı. Gri kartlarla oynamak bir o kadar keyifliydi. Hep brezilya ile oynardım. Carlinhos, neto berola, wellington nem, wesley çok enterasan futbolcular olurdu. Eski ultimate team zamanları ne gzüeldi. Şimdi hatırlayınca o zamanları hele ki brezilya ligide olduğu için çok keyifliydi. Mesela stoper DEDE vardı.EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • Kick off ile ultimate team arasında oynanış olarak neden dağlar kadar fark var. Sanki iki farklı oyun oynuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkolo88

    O dönemler bence en güzel zamanlardı. Gri kartlarla oynamak bir o kadar keyifliydi. Hep brezilya ile oynardım. Carlinhos, neto berola, wellington nem, wesley çok enterasan futbolcular olurdu. Eski ultimate team zamanları ne gzüeldi. Şimdi hatırlayınca o zamanları hele ki brezilya ligide olduğu için çok keyifliydi. Mesela stoper DEDE vardı. 

    Brasilver isimli kadrolarla tüm hücum hattının 5 yıldız skill move olduğu kadrolarla oynardı millet. Bu yıl rivalsta bir tane silver kadro görmedim daha, ben de bir iki oyuncu hariç denemedim.

    Ama düşününce o zaman da çok farkı yoktu oyunun, biraz eskiye özlem duymanın sonucu bence. O zaman da momentum diye dolup taşıyordu burası. Her kadroda Ibarbo-Doumbia-Muriel hücum hattı çıkıyordu karşımıza. Her L1 + üçgen ile pas verdiğimizde karşı karşıya kalıyorduk. O zaman da santra sonrası gol atmak çok kolaydı

    FUT yıllar içinde ikonlar, SBC'ler, friendly modları, weekend league, objective'ler ile gerçekten çok gelişti. Ama gameplay gerçekten her yıl kötüye gidiyor. Beckham'a 3 yıllık 40 milyon veriyorlar ama rezalet serverlara verecek paraları yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maradona hayatını kaybetmiş.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Evet cok uzuldum. Huzur icinde yatsin.. fifa birazdan yazi yayinlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ilk defa bir rakipte 74 Akinfewa gördüm. Baya komik duruyordu sahada. Neden oynattığını da anlamadım. 2 skills, 3 ters ayağı varmış.
  • ciğeri beş para etmez kokuşuk zihniyetle yazilmis fut..yenmenin de yenilmenin de bir serefi haysiyeti anlami zevki keyfi olur ama bunda hicbiri yok..varsa yoksa kimin sidiği daha uzağa gidecek siz işeyin ben karar veririm kafasindaki tiyatro..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanrının eli göçmüş bu diyardan.Göçer göçmez de base kartı 2.3 m'ye fırlamış daha sabah baktıydım 2m'di 1,8 e filan düşerse denerim diyordum.RIP.

  • Ronaldo disinda full cöp gelmis yine
    Biz bu kartlar icin mi kasiyoruz abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldoyu çeken olacakmı acaba forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldo-Carrasco hariç meta kartı değil hiçbiri, haalandı çok seviyorum ama 3-3 çok sıkıntı rakip savunma çok kolay savunuyor.

  • iki hesapta elite yaptığım haftaya bak EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • maradona toprağı bol olsun

    kesin bişey yapar bu ea

    belkide sbc yapıcak karısabilir ortalık

    arjantinli yüksek rating mi toplasak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63446345634663476348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.