Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: real07 , ragnarok35 , ragnarok35 , kafalardansekentop Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
172.437
Cevap
785
Favori
6.092.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 63396340634163426343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

    Oyunu yeni aldım. Şampiyonlar sürümü var. 10 tane nadir altın pakey veriyormuş. Onları saklayayım mı yoksa açayım mı? Black friday, yılbaşı gibi zamanlarda açmak daha mantıklı olur mu yoksa farketmez mi?
    Onlari haftalık veriyor diye biliyorum, biriktirebiliyor musunuz bilmiyorum. Geldikçe açın bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan hesabı silmeden önce kalan oyuncularla bir gold upgrade yaptım IF Goretzka geldi. Bu yan hesaplarsa untradable şansım cok iyi ama SBC ödülleri çöp geliyor hep.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkalen Fosfataz A kullanıcısına yanıt
    Yan hesabın amacı ne hocam? Coins aktarımı mı yapıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PVH

    Arkadaşlar bir sorum var,


    Ön sipariş zamanında Fifa 21 sipariş vermiştim PlayStation 4'ten , standart sürüm değil de bir üst paketi satın almıştım her hafta paket versin diye. Daha sonra oyun çıkmadan evvel PS4'ü sattığım için hiç oynayamadım paketleri falanda açamadım. Bugün PS5 ile giriş yaptım fakat yalnızca 1 paket vardı nadir altın oyuncu mu ne. Normalde her hafta vermiş ve birikmiş olması gerekmiyor mu?

    Yardım edebilecek yok mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyice kanser ne yazikki.Nerdeyse oynadığım tüm rakipler 1 bar defans kontra oynuyordu.Maci 2-3 şutla bitirip yüzde 20-30 topla oynuyorlardı.Bi Emre Kayır geldi 7-1 yendi sağolsun Onun dışında ofansif oynayan birini görmedim.İlk defa elite yaptım bu sene umarım devamı gelir.Herkese sabır diliyorum bu oyunda sinirlenmemek elde değil.
    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • internet bizde ancak youtube da Enes Katır videosu izlemeye yarar,online monline oyun hikaye..

    avrupali rakip maçi bitirdi soyunma odasina gitti duşunu aldi ropartaj verirken biz sahada son hucumdayiz farkinda degiliz..rakip yağ gibi akiyor ben her pasta dilekçe yaziyorum,şu pasí takim arkadasima teslim etmeniz rica olunur,saygilarimla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 23 Kasım 2020; 1:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa çok acayip oyun gerçekten özellikle fut modunun üzerine tezler makaleler yazılması lazım. Fut modunu 2 3 aydır oynuyorum ve dün bıraktım tamamen. Bazı görüşlerimi yazmaya çalışacağım.

    Öncelikle ben şu ana kadar tamamen rekabetçi oyunlar oynadım ama bu oyun kadar pay2win bi oyun görmedim. Knight online bile fut modunun yanında sütten çıkmış ak kaşık sayılır. İnsanların en çok rage geçirmesine sebep olan oyunlardan biri olan lol ü yaklaşık 7 sene oynadım elmas üst elolalar kadar çıktım ama o 7 senede bile fut modundaki 3 ayım kadar mentalimi kaybetmedim. Rekabeti sevmeme rağmen bu moddaki şey rekabet değil tamamen başka bir şey.

    Fut modunun en büyük özelliği tamamen ödül sistemi üzerine kurulu olması. Ancak ödüller tamamen random. En iyi paketten bile işe yaramaz 24 tane nadir oyuncu alabilirsiniz. Ama olay şu ki paketler size kötü oyuncu verdikçe bu sizi daha da çok oynamaya ya da fifa points alıp daha çok paket almaya itiyor. Fut modunun bütün amacı oyuncuları fifa points almaya yönlendirmek.

    Peki param var paket almak oyunu en iyi şekilde oynamak en iyi oyunculara sahip olmak istiyorum dediniz. Yapılabilir mi yapılabilir ancak 50.000 lirayı gözden çıkarmanız lazım o da 3 4 ay sonra daha iyi oyuncular gelene kadar sadece. Gurur duyduğumu söyleyemem ama oynadığım 3 ayda ciddi miktarda paket açtım. Hem pay2win hem de grind yaparak bi kaç oyuncu hariç oynamak istediğim çoğu oyuncuyla oynadım. İcon ronaldo, figo, zola, neymar, baggio, gerrard, messi, rb kane vs. hepsi gerçekten oynaması çok zevkli oyunculardı. Özellikle benim gibi nostalji seviyorsanız orta sahada lampard gerrard ikilisini kadronuzda görmek gerçekten çok güzel. Ancak sonra şunu farkettim. Bu oyuncular tamamen benim nostaljik tarafımı doyuran işe yaramaz oyunculardı. Orta sahada lampard ya da gerrardın yaptıklarını allan ya da llorente de yapıyor hatta daha iyisini yapıyor. Forvette dembele zoladan çok daha iyi. Sağ kanatta adama traore figoya gerçek bir futbolcu olup olmadığını sorgulatıyor. Bunların hepsinin sebebi de oyundaki tek önemli stat olan pace yani hız.

    Oyun tamamen pace üzerine kurulu. 79 ratingli teixeira 88lik kaneden çok daha iyi bir oyuncu ya da 83lük allan 89luk casemirodan çok daha iyi bir oyuncu. Bu söylediklerim tamamen oyunu rekabetçi olarak oynayıp oynamamak istediğinize bağlı. Ben nostaljik kadrolarla oynarken division 4teydim sonra daha meta oyunculara yönelip taktiğimi de ona göre şekillendirince div1 e kadar yükseldim ama oyundan aldığım zevk, kazanma duygusu dışında tamamen yok oldu.

    Oyunda çok fazla sıkıntılı durum var paketler, ödül sistemi vs. evet ama en büyük sorun gameplay. Momentum denilen şeye pek inanmıyordum taa ki yeterince oyun oynayıp kendim görene kadar. Her maçta 45 55 arası mutlaka gol, penaltı saçma durum lehime ya da aleyhime oluyor. Eğer dakika 90 da ceza sahasında şutu çekebilirsem isterse 50 şutlu oyuncu olsun o şutun gol olacağını biliyorum. Kick offtan sonra dümdüz koşup skill move yapan adamlara karşı dikkatli olmazsam gol yiyeceğimi biliyorum. Oyundaki momentum saçmalığı tamamen gerçek bi durum ve bazı senaryolardan kaçmak mümkün değil. İlk yarı 3-0 önde veya geride bitirdiğimde biliyorum ki pres açıp tamamen rakibe saldırırsam her türlü gol atacağım ya da yiyeceğim.

    Momentum bi yana oyundaki skill movelar en sinir bozucu şeyler ve bu hareketler oyunu futbol oyunu olmaktan çıkarıyor. Hiç bir maçta sahanın her alanında her saniye step over, rainbow, heel to heel yapan oyuncular göremezsiniz. Ama bu kendini futbol oyunu olarak adlandıran oyunda bu hareketleri yapmazsanız rakibi izliyorsunuz sadece. Benim gibi yeni başlamış, skill move yapmayı bilmeyen, futbolu daha çok pas oyunu olarak oynamayı seven biriyseniz hayırlı işler çünkü rakibinizin her saniye yaptığı skill moveları neden yaptığını ve nasıl bi zevk aldığını anlamak gerçekten çok zor. Eğer rekabetçi bir oyuncuysanız bu skill moveları öğrenmek zorundasınız ve tebrikler artık futbol oyunu oynamıyorsunuz. Rakibi geçmek için hızlanmanız yetmez bridge ya da scope turn yapmanız lazım çünkü skill move yapmadan hızlanmanız imkansız. Hızlanmanın yanında inanılmaz saçma bir pozisyonda hayatında hiç rainbow yapmamış 4* skill i olan bir oyuncuyla 3 kişinin arasından geçip gol atabilirsiniz. Bu şekilde taliscayla en az 100 tane gol atmışımdır sanırım.

    Oyundaki başka bir sorun da serverlar. Ben genelde gece oynadığım için ilk başlarda çok hissetmedim ama cumartesi öğlen oynadığım oyun hızıyla hafta içi 12 den sonra oynadığım oyunun birbiriyle alakası yok. Prime saatlerde oyunu düzgün bir şekilde oynamak nerdeyse imkansız çünkü serverlar gerçekten rezalet.

    Niye bu kadar uzun yazdım ben de bilmiyorum ama şu 3 ayda çok yoğun bi şekilde oynadım oyunu evde olduğumdan dolayı ve gerçekten bu oyundan nefret etme noktasına geldim. 3 ay çok bile dayanmışım bu oyuna. Bu oyun için harcanan zaman, para hiç biri değmez gerçekten. Çünkü bu bir oyun değil fifa point aldırmak için yapılmış psikolojik bir deney.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bazı oyuncular neden anlamsız derecede iyi anlamıyorum. Mesela Semedonun pace dışında bütün statsları boktan ama sanki dünya üzerine gelmiş en iyi sağ bek gibi oyunda. 10 metre öteden tackle yapsa dahi her türlü topu alıyor. Gerçekten anlam veremiyorum o zaman bizim baktığımız bu statslar hiç bir şey ifade etmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su saatlerde bile oynanmiyor oyun ne kadar cöp bir sirkettir bu ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Ne yazikki oyun surumuyle gelen paketler birikmiyor. Her hafta acmaniz lazimdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gece oynayinca oyun cok farkli demekki millet bu hizla oynarken biz ugrasip duruyoruz
    Rivalste son 3 macimda cok dusuk baslangic kadrolari geldi
    Benm ortasaham mac boyu yoktu ortada beklerde yoktu isin garibi hirvir oyuncum ne taktige uydu ne sisteme
    Maclari son 2 dk (mac saatine gore)kurtarabildim oda momentum yine muhtemeln bu kadar les bir yazilim yok
    Hakemleri niye inatla duzeltmiyorlar?demekki herkes memnun
    Birak millet ne oynuyorsa karsiligini alsin gercekten bu sene bu kadar yuksek galibiyet alanlara helal olsun
    Fifa 19 ve fifa 20 bu oyundan sonra cikmis sanki eski arcade salonlarindaki futbol oyunlari gibi dicemde onlara hakaret cunku odonemle bu donem arasindaki farki dusunursek
    Bu oyunu anca pinball veya langirtla kiyaslarsak daha iyi olur😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana hesap 24
    Yan hesap 24

    Ana hesabı 25 26 yapabilirdim iki maçtada 120 lerde yediğim gollerle kaybettim. Oyun kyunluktan çıkmış sona doğru karşıma sadece icon ve neymar mbappeli kadrolar geldi. Para olcakta oynayacaksın :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu rezil oyuna bağlanamayan bir ben miyim? Serverlarda sorun mu var yok mu cevap verebilecek bir Allah’ın kulu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sekoni kullanıcısına yanıt

    Gunaydin, o kadar guzel yazmissiniz ki gercekten 2 kere okudum. Soylemek istedigim herseyi dile getirmissiniz. Bende artik birakma noktasina geldim. Keyifle oynamak istedigimiz su oyunun geldigi nokta gercekten cok uzucu ...EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta ilk defa fiber baglantiyi kullanıp fut şampiyonaya girdim.Oyunda biraz hantallik vardı.Ama bu kesinlikle tuş gecikmesine neden olmadı.Bu hafta kaç yaptigimi yazmak istemiyorum.Yapim gereği biraz sinirli olduğum için kırılma anlarında eksik olduğum bir kez daha ortaya çıktı.Bu saatten sonrada pek fazla bişey degismez.Bu da demek oluyor ki kapasitem bu.Hayatim boyunca hep FIFA oynadim.Ps4 tude bu yüzden almıştım.Ps5 ide Mayıs gibi alacaktim.Fifada başarısız birinin ps5 alması ne kadar mantıklı olur.İkerki günlerde karar verecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallcroft kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam uzun bir aradan sonra tekrar hoşgeldin, oyun geçen sene bildiğin gibi son patchle özellikle tam Fifa 21 oldu her hafta ayrı bir bağlantı vs problemi oluyor pingler Everest'te takılmak için gireyim diyorsan al yoksa Cyberpunk al derim ben de merakla bekliyorum o oyunu daha fazla erteleme almaz umarım. EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 

  • karakoyunn kullanıcısına yanıt

    Aynısı bende oldu hocam 17 de 13 ile başladım sonra 10 maç arka arkaya kaybettim uzatmada zar zor kazandım 11. maçı zamanım olmadığı için arada vermedim normalde 2 maç kaybedince ara veriyordum

  • Bellerin görevini yapan var mı? Kadrom pl kadrosu samedoyu sattım sonra kuşkuya düştüm valla. Birde martial ile werner arasında çok büyük fark var mı? Aslında niyetim moo’da martial forvette werneri kullanmak ama para yetmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cartmann C kullanıcısına yanıt

    werner kesinlikle tavsiye etmem !!! Sadece sonradan oyuna aldigim bir topcu. Martial jesus rashford hepsi wernerden 5 gomlek ustun. Werner o kadar duzki sadece kosuyor. Ben isinamadim bir turlu. 86 lik Fut champions karti cikmisti. Hep yedek tuttum. EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online a girebilen Var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 63396340634163426343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.