Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.976
Cevap
226
Favori
1.188.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22722273227422752276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurricane_oz

    Oyunu ps4 te oynuyorum.haftanin golu icin attigim gollerden gondermek istiyorum ama kaydi nasil yapiyoruz. Daha sonra nereye gonderiyoruz

    https://docs.google.com/forms/d/1_7idW4M-enMd1b0UFZtWx3DRhqgBFRDMpghenpg9cj4/viewform?fbzx=-2122321997496253195

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunca bir süredir oyunda online performansta bir ağırlık vardı. bir sürü yöntem denedim, Flush dns, clean boot, temp, reinstall game, ekran kartını update etmekten tut, söküp yerine başka kart takmaya kadar.
    en sonunda olayı çözdüm. şimdi oyun yağ gibi akıyor konsolda oynarmış gibi ama hangi yaptığım değişikliğin bun sağladığını bilmiyorum :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpentor

    Valla fifa serisi oyun olmaktan çıktı artık.
    Coins satılması hilesinin çıkması bildiğin ticari kazanç yani yan sektörleri var.
    Oyunluk durumun ötesine geçti.

    Koşan koşsunda yani aynı şeyi sürekli yapmaları ve gol atamadığı halde hala kanatları kullanması çok sıkıcı.
    Hayır ben atınca dnf atıp kaçıyorlar ya onada sinir oluyorum.


    dnf atmak nedir?
  • TOTW 22 Eto, Mario Gomez, Thiago Silva, Cuadrado, Vardy


     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
  • hocam ps4 te oynuyorum orda hileci yok div 1 de neymarlı bale ronaldolu kadrolarla oynuyorum benim kadro yetersiz kaldığından zar zor ligde kalıyorum hatta geçen biri geldi kadrosunda 4 toty vardı ben fut drafta öle kadro görmedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cilekci

    İngiltere ligi kadrosu için Depay yerine tavsiyesi olan varmı. Depay kanatta oynatıyor lw olarak. Kanatta çok kötü ama sol çaprazdan ceza sahasına driblingi fena değil. 80 lik schurle'den daha fazla verim alıyorum valla.
    Birde ikinci bir akıl danışam arkadaşlar. Hulk kullanan varmı? Teknik direktör brezilyalı yapsak rw Hulk cm Ramires cdm Luiz gustavo rb dani Alves cb David Luiz yada Tiago Silva lı hibrid kadro onerisi olan varmı. Tabi Hulk will andan daha iyisi. Ani şekilde bellarabi den daha fazla verim alıyorum will an göre.

    hazard ve sanchez en iyisi ama coins yok heralde sende,sterling var çok seri ama şutları tırt.bide young,mirallas var fena değil bunlarıda deneyebilirsin

    hybrid de şöyle olabilir

    http://www.futhead.com/16/squads/9214003/

    @cilekci




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Homofobik Canlı

    TOTW 22 Eto, Mario Gomez, Thiago Silva, Cuadrado, Vardy


     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilesiz oynayan pc Oyuncuları eklesin ID:rockerboyhh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana oyunda en çok satılan futbolcuları yazarmısnız 3 ile 15k arasında şuan remy le 2-3k kastım remy gibi çok satılan futbolcular kimler
  • Nasıl sizce beyler?
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etoo ve Gomezin fiyatlar biraz düşer değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

    Etoo ve Gomezin fiyatlar biraz düşer değil mi?

    Baya düşer dostum hiçbir if ilk çıktığı gün alınmaz. Tahminen pazartesi, salı dibi görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    haftaya bugün ikisi de 10-15k arası olurlar.
  • Gomez biraz tuaf olmuş alışamadım bi türlü normaliyle daha iyi oynuyodum. Futheaddan baktım adama ekstra yetenek eklemişler buda değiştirmiş baya. Hava Tehdit, Mukavemet, Komple İleri, Poacher


    İngilizcesi Aerial Threat, Strength, Complete Forward, Poacher
  • Arkadaşlar merhaba,

    Kendi uyguladığım ve güzel coinsler kazandığım bir kaç trade taktiğini burada arkadaşlarla paylaşmak istiyorum,

    1- Bu taktiği gece 2-3-4 sularında online userlerin az olduğu saatlerde yapmanız gerekmektedir. Transfere giriyoruz contracts'ı seçip akabinde gold seçimini yapıyoruz ve max buy now'ı 200 coinse ayarlıyoruz. Karşımıza çıkan player gold contractslara 150 coins teklif veriyoruz 15-20 dklık bir teklif verme sürecinin ardından 500(tercihe bağlı) civarı 13'lük gold contratları 150 coinsten almış oluyoruz. Bunları normal saatlerde 150 coinsten almanız mümkün değil, son 1 dksı kalan contractslar 200 coisten anında satılır normal saatlerde. Akşam 7-8 gibi online userların çok olduğu saatlerde 200 coins buy now'dan koyuyoruz ve peynir ekmek gibi satılıyor. EA'nın %5 kesintisi ile birlikte contracts başına 40 cions kalıyor. 500 contcrats toplamış bir kişi 20k coins kazanmış oluyor. Bu taktik ile kazanmama şansınız yok, fakat sabır işi.

    2- Bu taktiği 1. maddenin tam aksine online userlerin yoğun olduğu saatlerde yapmanız gerekmektedir. İki veya daha fazla ligde kartı olan, yani transfer olmuş olan oyuncuların kartları. Örneğin: doumbia, bu arkadaşın 3 farklı ligde kartı buluyor ve üç kartında farklı piyasası var. Bu yüzden autobuyer'ler bu kartlarla pek fazla ilgilenmezler o yüzden çok sıcak kartlar yakalanamanız çok olası oluyor. Transferden pozisyonu:st ülkeyi:fildişi ligi:seria a yapıp doumbia'nın en düşük fiyatından sürekli arama yaparsanız piyasası 3500-4500 arası değişen seria a doumbianın çok düşük fiyata kartlarını yakalayıp anında piyasa fiyatına satabilirsiniz. Bu taktiğin daha çok kazanmadırmasının yanı sıra, kazanma sıklıkları daha seyrektir.

    3- Piyasa fiyatında çok giden oyuncuların (örn: walker,remy,walcot,sterling,konoplayanka,doumbia,sturrige vs vs) hunter,hawk basılı yada kontratı fazla kartları alıp piyasa fiyatının üzerine tekrar satışa koymak.

    Örnek vermek gerekirse; walker en düşük fiyattan 1000 coinse alanabiliyor diyelim. 1000 coinse hunter basılı ve 30 kontratlı bir kart alıp 1500 liraya satışa koyduğunuzda anında satıldığını görebilirsiniz.

    4- Bu taktik için biraz coinsinizin olması gerekmekte. Çok fazla giden silver kartların (örn: liga bbwa'dan williams) transfer marketteki çok uçuk coinsler dışındaki tüm kartlarını alıp tekrar belli bir fiyattan satışa koymak. Yani bir nevi oyuncunun piyasasını siz belirlemiş oluyorsunuz. Tabiki bu esnada düşük fiyattan yeniden markete eklenenleri sürekli alıp tekrar satışa koymalısınız. Bu taktik risklidir ve iyi bir kart seçilmelidir, doğru saat seçilmelidir,paketsiz bir gün seçilmelidir. Aksi halde kartlar elinizde patlayabilir(başıma geldi). Onun dışında en çok ta bu taktik kazandırır.

    Arkadaşlar yukarıda bahsettiklerim hep sabır işi, yarım saat uğraşıp sonuç alamayınca bana küfür etmeyiniz, çünkü sonuç alamazsınız uğraşmalısınız. İşlemleri web app'dan yapmanızı tavsiye ederim.

    Nacizane kendi uyguladığım taktikleri sundum, umarım yararı dokunur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 11 Şubat 2016; 4:09:45 >




  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Güçleri biraz daha yükselince, oyuncunun mevkisine göre her bir güç, kategorisine göre speciality yani meziyetler ekliyor. Mesela strenght yani güç (vücut gücü) 86+ olan santrafor oyuncusuna güç (strenght) meziyeti eklenir.

    Poacher, fırsatçı golcü, defanstaki son adamla birebir mücadeleye giren, bitiricilik özelliği belli bir sayının üzerinde olan oyuncuya verilir.

    Complete forward, komple forvet. Tam anlamıyla bir hücum silahı anlamına gelir. Golün diğer adı, tam Gomez'e uyan meziyetler.

    Aerial threat, üstün hava hakimi. Sıçrama & kafa vuruşu değerleri yine belli bir seviyenin üzerinde olduğu için hava hakimiyeti meziyetini almış. Bu da Gomez'de olan bir meziyet.

    Ekstra yetenekler oyuncu bilgilerinde "Trait" ismiyle geçer hocam. Flair (kıvrak, yetenekli anlamında), Playmaker (oyun kurucu),...gibi. Gomez'de injury prone yani sakatlığa yatkın traiti var. Bu yetenekler sabit kalır, önceki sezon baz alınarak eklenir. Upgrade ile güncellenmez, upgrade aldığında sadece mevcut güçleri & genel ortalaması (overall) yükselir.




  • Totw fena

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajdarvevo

    Totw fena

    Dün gece companiondan 7.5k'lık paketler acıyordum. 3.pakette IF Vardy geldi. İnanamadım valla. Daha sonra 170k'ya sattım. Anında gitti adam. Şans işte.
  • Cuadrado alinir 130K'ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada dün bale çıktı drafttan :) az kalsın hızlı sat ile 314 coine satıyodum :D 220 bine okuttum 220 binlik paket açtım şimdi onları satıyorum bi sürü draft fişi falan çıktı :) bi de farkettiniz mi martin tyler spiker abimiz bazı futbolcuların ismini söylemiyo. şimdilik aklıma gelenler dani alves , douglass costa, konoplyanka falan filan. bi ton para verip adam alıyoruz isimlerini söylemiyo olacak iş değil :D
  • 
Sayfa: önceki 22722273227422752276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.