Şimdi Ara

FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
872
Cevap
24
Favori
54.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Momentumu ne Rus tarafı ne de bizim taraf halledebilir. O işi oyunu geliştiren Kore'deki arkadaşlar yapabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Hocam hepsi panter olabiliyor oyunda genel bir momentum sıkıntısı var, çok çok iyi olman lazım karşı taraftan ki kaleci 10 kurtarış yapsın ama sen aradan 3 gol yine de at. Ben patricio, mendy, scmeichel ve bravoyu beğeniyorum Altay Muslera yashin neuer de iyi derken kaleci kalmadı zaten piyasa da 


    Bu arada oyunla ilgilenen türk taraf? Momentumun dengelenmesi için ugrasacaklarini söylemiş de Rus yönetimi oyunun bunu onemseyecegini sanmam

    Hocam benim kaleciyle karşı karşıya iken gol atmak için kullandığım bir yöntem var, kaleciye iyice yaklaşıp 2 kere hızlıca şuta basıp çekiyorum. Kalecinin ayaklarının yanından, yerden top süzüle süzüle hafif plase olarak gidiyor. Kaleciler çaresiz kalıyor top ayağının yanından dibinden geçtiği için. %99 gol oluyor doğru zamanda basarsanız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 3 Ekim 2021; 14:55:51 >




  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    oyun 3 yıldır nasılsa tr de de öyle olacaktır, değişim yapsalar bugüne kıadar zaten yaparlardı bence, o iş biraz laf olsun torba dolsun, koreye gelene kadar ea bu işi yaparsa yapar, tüm haklar saklı olsa gerek onlara

  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    doğrudur hocam, bende son vuruşlarıma güveniyorum açıkçası, ping de nispeten az odluğu için iyi oluyor genelde, teşekkürler bilgi içinFIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! 

  • Arkadaşlar bu takım rengi olaylarını tam olarak bilen biri var mı acaba. Nasıl takım kurmak lazım. yada aynı anda 2 takım rengi aktif oluyor mu? mesela ben ch takım kurdum diyelim o takımın aynı zamanda içindeki oyuncular liverpool ch oyuncuları olursa 2 takım rengi olayının da boost olayı alınıyor mu vs vs gibi bunları bilen biri var mı acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur3372

    Arkadaşlar bu takım rengi olaylarını tam olarak bilen biri var mı acaba. Nasıl takım kurmak lazım. yada aynı anda 2 takım rengi aktif oluyor mu? mesela ben ch takım kurdum diyelim o takımın aynı zamanda içindeki oyuncular liverpool ch oyuncuları olursa 2 takım rengi olayının da boost olayı alınıyor mu vs vs gibi bunları bilen biri var mı acaba?

    Her oyuncu sadece 1 takım rengi alabilir hocam. 2 Renk birden boost olmuyor.

    Diyelim ki bir adamınız Galatasaraydan boost aldı aynı zamanda wd oyuncularınız varsa wd den boost alamıyor.

    En yüksek takım rengi boostu ne ise onu alıyor. Mesela Galatasaraydan +3 alıyorken wd den +2 alıyorsa Galatasaray aktif oluyor.

    Galtasaraydan boost alamamış oyuncunuz varsa, onlar için başka bir takım rengine sahipseniz onlardan boost alabiliyorlar.

    Misal kadronuzda 7 yabancı Galatasaraylı ve kalan 4 de türk oyuncu olsun. 7 kişi Galatasaraydan boost alırken kalan 4 kişi de Türk olduğu için boost alır.





  • gg mi? :D

  • Bu aralar Volta'ya daha fazla ağırlık vermeye başladım. Maalesef her oyunda olduğu gibi şu oyunda bile aşırı toxic oyuncular var. Tek başınıza girmek size saç baş yoldurabilir ama eğer en az 3 kişi girerseniz müthiş zevk alabilirsiniz. Keza ben baya zevk alıyorum şu aralar.


    Aşırı bencil oynayıp oyunu mahvedenler sinir bozucu. Futbol basit oyundur, şu modda da basit oynarsanız her maçı kazanmanız çok yüksek olasılıktır. Zaten kale ağzında 2'ye 1 pas yapınca %99 gol. Bunu anlamayan toxicler var.



    Ha, bir de momentum Volta'da bile var sanırım. FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!  Bazen kaleciler çok saçmalıyor oradan anlıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 6 Ekim 2021; 18:21:52 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Volta eğlenceli oluyor. Farklı tipte sahalar olsa daha güzel olabilir. Eğer iyi oyuncular denk gelirse 3vs3 maçlar da zevkli olabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Saha konusunda katılıyorum. Özellikle şu anki mevcut sahanın renkleri bir tek bende mi böyle bilmiyorum ama benim gözlerimi çok yoruyor. Mavi-mor kaırşımı renkler çok yorucu geliyor. Oyundan çıkınca bir süre afallıyorum.

  • FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi!

    Arkadaşlar hesabı satmayı düşünüyorum, teklifi olan varsa özelden yazabilir


    @YigitErkin20




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silahsızkuvvet4 -- 7 Ekim 2021; 18:35:3 >
  • Kaybolduğunu buradan öğrendim, 111 milyonluk kadro 105'e düştü. Vidyolarda da bilgi hiç yok bu konuyla ilgili. Oyuncular gitti :( kadro bozuldu

  • Oyuncu Koruması nerde ben göremedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Volta oynarken "f.lux" programını kullanmaya başladım. Belki benim gibi bu yorgunluğu yaşayanlar varsa diye yazmak istedim. Bu uygulama bir nevi mavi ışık filtresi uyguluyor.

  • Arkadaşlar selam. Çoğunuz gibi yıllardır fifa oynuyorum. Fakat ben oyunu hep normal yön tuşlarından oynuyordum joystikte. Şimdi analogdan oynamam gerektiği için başta çok hamle yapamıyordum. Analogla oynamaya artık alıştım. Sorun şu ki hala şut atamıyorum. Saçma sapan yerlere gidiyor. Ama Fantazi Takımı modunda karşıma hep deli şut atan adamlar geliyor. Bir ayarı varda ben mi yapamadım acaba? benim şutlarım destekli değil. Yardımlarınızı rica edecektim.

  • Oyunda ayarlarda oyuncu değiştirmeyi sadece hava topu olarak ayarladığım halde rakibin yerden ara paslarında falan da oyun, oyuncu değiştiriyor. Sırf bu yüzden defalarca gol yedim defans arkasına atılan toplarda. Çünkü tam defans oyuncusunu kontrol edeceğim derken oyun, kendi istediği oyuncuya geçiyor ve defans hareketsiz kalıyor. Oyunun yapay zekası beni sinir etmeye başladı.

  • Arkadaşlar selam. Bende oyunu dün kurdum Tam ekranda takılma, donma sorunu yaşıyorum. Hatta şut pas tuşlarına basıyorum 5-6 sn sonra tepki veriyor. Pencere moduna alınca çok akıcı hiçbir sorun yok.

    Sistem Ryzen 5 3500x - rx570 - 16 gb ram. Sistem gereksiniminde önerilenin de üstünde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plovdiv -- 11 Ekim 2021; 16:27:0 >
  • Beyler günlük maç limiti ne kadar ? VS ve TD aynı kotaymış, millet TD gece açık bırakıyorum demiş, o zaman tüm haklar TD ile biter gece, sabah oynayamayız , değil mi?

  • ben daha fazla tahammül edemedim, oyunu sildim. hesap satışta

  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.