Şimdi Ara

FIFA 22 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
6
Favori
38.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pro Clubs Türkiye Ligi Discord'u: https://discord.com/invite/YqbbZDSbQd





    Sıkça Sorulan Sorular


    Soru 1: EA Play Aldım Neler Yapabilirim?

    Cevap: 8TL'ye almış olduğunuz EA Play ile 10 saatlik yılın ilk 6 ayında istediğiniz zaman bu saati ister tek seferde ister zaman zaman kullanabilirsiniz.


    Soru 2: EA Play / Gamepass Ultimate ile aldığım 10 saatlik hesap devam eder mi?

    Cevap: Trial süresinde sahip olduğunuz Pro Clubs, FUT gelişimleri, oyunu tam sürüm aldığınız zaman hiçbir şey değişmeden kaldığı yerden devam eder.


    Soru 3: FIFA 22 ne zaman Gamepass'e gelir?

    Cevap: EA Sports yıl kendi takviminin yarısına göre yani Mayıs ayı civarında Gamepass oyun kütüphanesinde yerini alır.


    Soru 4: FIFA 22 kardeşlik ile alınabilir mi?

    Cevap: Evet, iki kişi ortak şekilde kardeşlik alabilir ve iki kişi aynı anda istediği modu istediği online yada offline da aynı anda oynayabilir.


    Soru 5: FIFA 22 DEMO var mı? FIFA 22 DEMO çıkacak mı?

    Cevap: FIFA 22 DEMO çıkmadı, bu tarihten sonra da çıkacağını şahsi olarak düşünmüyorum. EA artık test için kendi EA Play üyeliği ile 10 saat trial olarak denetiyor.


    Soru 6: EA Play Pro ile FIFA 22 oynayabilir miyim?

    Cevap 6: EA Play Pro ile sınırsız ve ayın 22sinden sonra üyelik süresi içerisinde FIFA 22'yi oynayabilirsiniz.




    Kapak fotosu belli oldu!

    Bu sene cover KYLİAN MBAPPE!


    11 Temmuz Resmi Trailer:

    FIFA 22 [PC ANA KONU]EA SPORTS FIFAyoutube
    Powered by Football™, FIFA 22 introduces HyperMotion - groundbreaking new gameplay technology on PlayStation 5, Xbox Series X|S and Stadia that elevates every moment on the pitch: http://x.ea.com/69205 Featuring FIFA 22 Cover Star Kylian Mbappé, and FIFA Ambassadors Heung-Min Son, Phil Foden, David Alaba, Trent Alexander-Arnold, and Christian Pulisic. FIFA 22 releases October 1, 2021. Pre-order the FIFA 22 Ultimate Edition before August 11 and get an untradeable FUT Heroes player! http://x.ea.com/69206 TRACK Young Dumb Performed by Noisy Subscribe to see more FIFA 21 videos: http://bit.ly/pzw4VD. #FIFA22 #PoweredByFootball #HyperMotion
    https://www.youtube.com/watch?v=o1igaMv46SY&feature=emb_title





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 26 Haziran 2022; 18:0:54 >







  • FIFA 22 [PC ANA KONU]

    Yeni gelen durum.

  • Bu yıl yeni nesil yine gelmiyormuş PC'ye sanırım.Neyse ki bu sene konsola alacağım oyunu.Şu arka plana atıp 3-0 hükmen yenik saymadan kurtuluyorum.

  • - FIFA 22 oyununa bu yıl eklenecek olan Hypermotion teknolojisi ile gelişmiş 11 vs 11 maç atmosferine sahip olacak.

    - Takımların ve takım oyuncularının maç içerisindeki tüm animasyonları ve varyasyonları sil baştan elden geçirildi.

    - Daha gerçekçi karakter animasyonları, daha gerçekçi fizik hareketleri, daha gerçekçi takım oyunu amaçlandı.

    - Hypermotion teknolojisi sayesinde daha önce hiç bir spor oyununda görülmemiş gerçek insan hareketi verileri ortaya çıktı.

    - Son teknoloji ürünü bu yazılım sayesinde yapay zeka algoritması 8,7 milyondan fazla gelişmiş hamleyi öğrenebilme yeteneğine sahip oldu.

    - Artık yapay zeka, sizin oynayış tarzınızı kavrayabilecek, hata yaptığınız alanları saptayabilecek ve ona göre hamleler yapabilecek hale geldi.

    - Artık yapay zeka, verdiğiniz mücadelenin tarzına göre size hamleler yapabilecek, animasyonlar üretebilecek hale geldi.

    - Artık yapay zeka, yönettiğiniz her oyuncunun her dokunuşunu, her hamlesini, her deparını, her çalımını hesaplayarak ona göre strateji belirleyebilecek hale geldi.

    - Artık sahada yer alan tüm oyunlar topa odaklı olarak hareket edebilecek hale geldi. Topun uzak olduğu kısımlardaki futbolcularda maça büyük katkılar sağlayabilecek.

    - Yönlendirilmeyen oyuncuların saha içindeki varlığı güçlendirildi. Takımınızdaki tüm oyuncularınızın maça katkısı arttırıldı. Takım oyunu güçlendirildi.

    - Defans yaparken kontrol edilmeyen oyuncuların kademe almaları, rakibe markaj özellikleri ve boş alanları örtme yetenekleri güçlendirildi.

    - Daha gerçekçi ve etkileyici bir mücadele için defans oyuncuların sertlik ve hırpalayıcı özellikleri fazlasıyla arttırıldı.

    - Atak yaparken kontrol edilmeyen oyuncuların koşuları, pas alışverişindeki avantajları, rakip defansı şaşırtma yetenekleri güçlendirildi.

    - Artık gol atmak çok daha değerli. Rakip defansın sert ve güçlü yapısına karşı skor kazanmak artık en değerli hazine oldu.

    - Artık sahadaki tüm oyuncuların kişisel motivasyonları var. Maç içindeki moral düzeyleri maça olan katkılarını oldukça etkileyecek.

    - Artık bir oyuncunun morali çok bozuksa, takımın geri kalanı çok iyi olsa bile yeteneklerini sergileyemecek. Her oyuncunun motivasyonu kendine özel olacak.

    - Artık sert yer topu mücadelesi ve hava toplu mücadelesi oyunu ağır bir etki edecek. Yeni birebir mücadele animasyonlarını ve hava topu mücadelelerini görmeniz için sabırsızlanıyoruz.

    - Kontrol edilen oyuncular dışındaki oyunculara çok gerçekçi animasyonlar eklendi. Her oyuncunun el kol hareketlerine ve yüz animasyonlarına dikkat edin. Şaşıracaksınız.

    - Artık gol atmak çok zor. Hypermotion teknolojisin avantajları sayesinde her defans çok güçlü, çok mücadeleci ve her kaleci daha zor mağlup oluyor. Gol atmak çok daha değerli hale geldi.

    - Saha dışındaki animasyonlar, yeni taraftar animasyonları, gerçekçi oyun içi atmosfer, gerçekçi gol sevinçleri ve yeni hazırlanmış 6000 e yakın animasyon var.





  • Bugün resmi trailer geliyor:

    EA SPORTS FIFAyoutube
    Go inside FIFA 22 with the Official Gameplay Trailer. Powered by Football™, FIFA 22 introduces HyperMotion Technology on PlayStation 5, Xbox Series X|S and Stadia, elevating every match across every mode: http://x.ea.com/69378 - HyperMotion Technology unlocks: - Full Team Authentic Motion - Machine Learning Flow - Tactical A.I. - Kinetic Air Battles - Composed Ball Control - Player Humanization Plus, enjoy a Goalkeeper Rewrite, True Ball Physics, Explosive Sprint, New Attacking Tactics, an even more Immersive Matchday Experience, Big(ger) Goal Moments, and more fundamental advances all over the pitch. FIFA 22 releases October 1, 2021. Pre-order the FIFA 22 Ultimate Edition before August 11 and get an untradeable FUT Heroes player from December 1! http://x.ea.com/69380 Subscribe to see more FIFA 22 videos: http://bit.ly/pzw4VD.
    https://www.youtube.com/watch?v=vLj-27T-SEQ
  • KingSezenist kullanıcısına yanıt

    Abi trailer gelse nolacak pc'ye üvey evlat muamelesi yapıyorlar. En önemli özellik olan HyperMotion yok. Rezillik

  • Haypir maypir deyip yine ayni halti izliyoruz. Trailer fifa 20 mi 22 mi bir fark yok.

    Megamotion ultra incredible animations legendary amazing amazing amazing derken hooop

    Cop.
  • Seneye free to play e geçiyor EA FIFA 23 te. Benim anlamadığım pes ve FIFA mobil cihazla cross play i nasıl yapacak. Bedava deyip grafikleri iyice çöpe mi çevirecekler acaba?
    Efootbal mobil grafikleri ile geliyor. O zaman PS 5 deki PC deki adam neden oynasın?
  • @natuklich her sene bu söylenir ama hiçbir zaman olmaz. Konami gibi salak bir şirket değil EA.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturklich

    Seneye free to play e geçiyor EA FIFA 23 te. Benim anlamadığım pes ve FIFA mobil cihazla cross play i nasıl yapacak. Bedava deyip grafikleri iyice çöpe mi çevirecekler acaba?
    Efootbal mobil grafikleri ile geliyor. O zaman PS 5 deki PC deki adam neden oynasın?

    F2P dedikodusunu FIFA Online 4 ile karıştırıyor olabilirler. https://forum.donanimhaber.com/fifa-online-4-ana-konu-cikti-turkiye-de-sunucu-ve-turkce-spiker-ile-ucretsiz-fifa-deneyimi--149703113


    Adamlar sektörde liderken ana oyunu asla F2P yapmazlar





  • pc oyuncularına çok ayıp ettiler. normalde 2017den beri düzenli olarak alıyordum ancak bu yapılan ayıp karsısında bu sene almayacağım. zaten çok vaktimi çalıyordu bakalım 1 sene almayınca nasıl olacak onu da deneyimlemiş olurum.
  • (1) FIFA 22 - Official Career Mode Trailer - YouTube


    sonunda bir şeyleri değiştirmişler

  • Ben de FIFA 16'dan beri her sene oyunu alıyordum fakat bu sene almayacağım. Adamlar PC'yi umursamıyor, kimseye de almasını tavsiye etmem.

  • Ben de aynı oyuna para vermem, 21’i zaten az oynamıştım oradan devam ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tst-

    Ben de FIFA 16'dan beri her sene oyunu alıyordum fakat bu sene almayacağım. Adamlar PC'yi umursamıyor, kimseye de almasını tavsiye etmem.

    pc de en az yarı yarıya oyuncu kaybı bekliyorum ben fıfa 22 için ha 23 de nextgen getirirler o zaman başka durum

  • PC'de next gen yoksa ben de yokum.

  • Sadece pro clubs modu oynuyorum, türk lirasın değersizleşmesinden dolayı biraz pahalıya patlasa da dayanamayıp durmaplayden ön siparişi verdim, hayırlısı be gülümFIFA 22 [PC ANA KONU] 

  • Durmaplayden ön sipariş ettim oyunu. Ayın 22 sinde EA play abonelerine 10 saatlik erken erişim açılıyor. Kod muhtemelen 28 29 Eylül gibi gelir. EA play aboneliğini kod gelince alsak 4 gün önceden 10 saati kullanıp 1 Ekim'de devam edebilir miyiz?
    En mantıklısı nedir??
  • naturklich kullanıcısına yanıt
    FUT'a kaldığın yerden devam edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferengur

    FUT'a kaldığın yerden devam edebilirsin.

    Çok teşekkürler. Peki FIFA 21de alınan market bani FIFA 22 ye geçer mi? EA canlı yardım geçmemesi lazım ama garantisi yok diyorFIFA 22 [PC ANA KONU] 

    Gelen ban mesajında sadece bu title (FIFA 21) için market erişiminiz kapatıldı yazıyordu.

    Şimdi tutup başka bir hesaba oyun almak istemem. Çünkü geçen yıl oynadığınız için teşekkürler vs deyip hediye paketler veriyor yanılmıyorsam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 2 Eylül 2021; 10:10:6 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.