Şimdi Ara

FIFA 20 [PC ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.941
Cevap
11
Favori
104.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2-3 Hafta önce Fifa 20 Ultimate Team Draft moduna gireyim dedim.Kadromdaki değerli oyuncuları satıp 15K coins vererek draft moduna giriş yaptım ve Draft moduna katıldım. 2.Katılışımda ise karşımdaki rakip maç başlar başlamaz oyundan çıktı. Maç berabere sayıldı ve ben Draft modundan elenmiş oldum. Bana jeton verdiler tekrar turnuvaya ücretsiz katılma hakkı , bu paketten çıktı.

    3. ve 4. Maçlarımda yine aynı durum oldu , bu sefer paketten sadece oyuncu cıktı ve drafttan sebepsiz yere yine 2 kere elenmiş oldum .

    Toplamda 3 kere 15x3 coinsten 45K coins param çöpe gitmiş oldu , rakip maç başlar başlamaz çıktığı için elendim diye. İlkinde hadi telafi edildi paketten tekrar katılma hakkı cıktı. 2 kere benim hakkım yenildi. Ne yapmam lazım.

    EA ya ticket attıydım , dönüş yaptılar , şimdi yine canlı yardıma bağlandım . adam diyor bi sorun göremedim diyor o yüzden size tazminat(jeton) veremeyeceğim dedi.

    Hakkımı nasıl arayacağım . Ticket atacaksam ne yazayım ve nereye yazayım yine


    İngilizcesi olan değerli kardeşlerim FİFA EA ya nasıl bir mail atmam lazım.




  • Drsteteskop kullanıcısına yanıt
    Aga geçmiş olsun draft modunda hile kullanıyolar o maç başında çıkanlar çıkmıyor programla maçı oynamadan kazanmış gösteriyorlar, normalde maçı oynanmamış sayması lazım ancak artık nasıl bir hile kullanıyolarsa 1 keresinde bende mağlup sayılmıştım maç başında bağlantı kopartmasına rağmen rakibim, draft girme pc de draft modu hile kaynıyo malesef. Umarım seneye düzeltirler bunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drsteteskop kullanıcısına yanıt
    Dün aynısı oldu, free jetonu kullanayım dedim. İlk maça gelen adam çıktı, oynanmamış saydı. İkinci maça girdim, santra yapar yapmaz oyun bir kastı etti. Sonra rakiple olan bağlantı kesildi deyip, 1-0 yenik saydı beni. Draft moduna girmeyi düşünmüyorum artık.
  • Mail attım canlı yayındanda konuştum çözemediler. 30 K param çöpe gitti. Ben ne yapayım şimdi. Kesinlikle Coins alımı yapcam böyle giderse . onda ban riski nedir? Coinslerde cok pahalılanmış önceki yıllara göre dolardan sanırım bide eskisi gibi coins kasamıyorlar o yüzden cok pahalı.
  • AtomCmyLMz kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunu mail atsak(attım olmadıda) , bize bi jeton felan verseler çözseler . yoksa cok can sıkıcı durum. 30K coins resmen çöp oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drsteteskop

    Mail attım canlı yayındanda konuştum çözemediler. 30 K param çöpe gitti. Ben ne yapayım şimdi. Kesinlikle Coins alımı yapcam böyle giderse . onda ban riski nedir? Coinslerde cok pahalılanmış önceki yıllara göre dolardan sanırım bide eskisi gibi coins kasamıyorlar o yüzden cok pahalı.
    türk satıcı bul 100k sını 20 liradan satıyodular hatta daha uyguna bulursun bu söylediğim fiyat 1 ay oldu, alınık coins falan yaz mutlaka görüp yazanlar olur oyun bitti zaten
  • hocam oyun bitti derken ?

    bide bu konuya mı yazayım ?

    bide alışverişi nasıl yapcaz ki , bunu büyük siteler yapiyor bi şekildede forumdaki kişiyle nasıl yapacağız. adam bilmiyorum diye keklemesin beni.
  • Uygun fiyata coins bırakcak arkadaslar özelden yazsın.
  • FBI-007 kullanıcısına yanıt
    Naptın
  • Drsteteskop kullanıcısına yanıt
    Genelde ticareti şöyle işliyor; diyelim elinizde normalde 30k'ya satılan bir adam var. Ama pazara max 100.000'den konulabiliyor. Kişi size diyor ki minimum şu fiyata, max 100k'ya atın pazara. Sözleşmesini ve kimyasını söyleyin. Bunları verdikten sonra 100k'ya çekiyor ve size 95k gelmiş oluyor. Ben burada 2 kişiden aldım. İkisi de 200 TL'ye 1M satıyordu diye hatırlıyorum. Tabi birinden 1M aldım, diğeri daha azdı. Ama şu an o kadar yatırım yapmaya gerek var mı emin değilim, oyunun son 75-80 günü. Sonra 21'e geçiş olacak. 200 TL'yi bekletip, üzerine bi 100 TL falan daha koyarsanız 21 alır erkenden başlarsınız.

    -Dipnot: 21 normalde 400 TL falan ama indirimli satanlar oluyor. En olmadı Steam bakiyesi alırsınız birilerinden indirimli olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtomCmyLMz -- 6 Temmuz 2020; 23:39:30 >
  • EA FİFA'yı niye hiçbir zaman düzgün yapamıyor ?

    Fifa 19'da çatır çutur kafa golü atan ben Fİfa 20'de hiç atamıyorum. Dengeyi niye sağlayamıyor fifa ? Futbolda kafa golü diye birşey yok mu ?

    Fifa 18'de çok güzel uzaktan goller atardım. Fifa 19'da zorlaştırdılar , Fifa 20'de hiç atılmıyor. Yav futbolda uzaktan gol diye birşey yok mu? Hayret birşey

    Fifa 19'da freekick sistemi idare ediyordu. Fifa 20'de batırmışlar. Hele gamepad ile hiç atılmıyor(sabitlemeyi bilmiyor olabilirim). Hayret birşey.

    Orta saha mücadelesi yok yani , maçlar niye 5-4 7-3 bitiyor kardeşim ? Futboldan anlamayan birisi oynasa , bide gerçek maçı izlese, ee maç niye 1-0 0-0 2-1 bitiyor der.

    Cezasahası içine adam topla girdiği zaman engellemek çok zor. Yav niye niye niye ? ? ?

    Koskoca Fifa bunları nasıl çözemiyor ? İlk defa oyunda çıkarmıyorlar. Her sene 70Euro kitliyorlar müşterilerine , üstüne hiçbirşey eklemeden. FUT'tan gelen paraya hiç girmeyelim. Maddi imkan desen var, lisans desen var. Yav niye düzgünce çıkarmıyorsunuz oyunu ? Hadi her sene para ödemeyide geçtim , şu oyunun şu saçmalıklarını düzeltin artık. YETER YA !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drsteteskop -- 7 Temmuz 2020; 0:46:44 >




  • Seasons'ta o kadar maç girdim yabancılarla da oynadım arada sıra bizim milletten türkler'de geliyor karşıma yalnız cidden bizim oyundaki kanser milletimiz ile ilgili bir şey söyleyeceğim.

    Bugün seasons'ta karşıma 3 tane türk geldi. Abartmıyorum 3'ü de kanser. Bir taktik bulmuşlar nerden gördüyseler kendi kalelerinden l1+üçgenle ileriye attıkları HER topu alıyorlar ve karşı karşıya kalıp gol atıyorlar. Sonrasında da maç boyunca top çeviriyorlar veya yine bug kullanıp aynı şeyi yapıyorlar. Gerçekten abartmıyorum l1+üçgen kullandıklarında topu kesinlikle alamıyorsunuz. Sonrasında da rakibi kudurttuk zannedip mutlu oluyorlardır.

    Son olarak eğer buradaysa gaddar sk nickli kendini pro zanneden zavallı çöpe sesleniyorum. Keşke adam olsaydın da adam gibi oynasaydın karşımda kolsuz herif.




  • Kafayı yemek üzereydim imdadıma yetiştin kol sorunsuz çalışıyor. Allah razı olsun.
  • Fifa 20 pc hesap satılır sağlam kadrolu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun sonunda oyuna başladım online'da full ikon kadro geliyor o yüzden rivals oynamak istemiyorum. Sezon oynuyorum genelde maç yapmak isteyen olursa ekleyin oynayalım.

    Origin:Blowtorch33
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

    Oyunun sonunda oyuna başladım online'da full ikon kadro geliyor o yüzden rivals oynamak istemiyorum. Sezon oynuyorum genelde maç yapmak isteyen olursa ekleyin oynayalım.

    Origin:Blowtorch33
    Hocam online görevler için ekleyeceğim seni, online friendly görevlerinde birbirimize yardımcı olabiliriz istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarrJr -- 8 Temmuz 2020; 15:10:25 >
  • Oyunu yeni aldım ama hep yuksek kadrolar geliyor karşıma. En son 16'da oynamıştım böyle olmuyordu. Bilgisi olan var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Şu an için gayet normal. Oyuna bir ay önce başlayan bile 90 ortalamalı takım kurdu.

    En basitinden 85-92 SBC'si var. Buradan gelen oyuncularla sağlam kadro kurulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 9 Temmuz 2020; 16:23:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Hocam 2-2.5 ay takilirm diye aldım herkes renkli renkli kadro kurmus ben 78liklerle sürünüyorum. İade etmeyi düşünüyorum ne dersin

    Yoksa hızlıca gelişebilir miyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodiac956 -- 9 Temmuz 2020; 16:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zodiac956 kullanıcısına yanıt
    Herkes aynı şekilde başlıyor oyuna. Sonra paketlerden, görevlerden, sbc'lerden iyi kart çektikçe kadrosu gelişiyor.

    Squad Battles maçları yapın. Seçtiğiniz zorluk arttıkça verdiği puan da artıyor. Gold1, gold2, elite3 yapmayı hedefleyin. Verdiği paketlerden mutlaka iyi oyuncu çıkar.

    Rivals'te de aynı şekilde paket ödülleri var.

    Vaktiniz varsa kadro gelişir zaten. Özellikle oyuncu görevlerini kaçırmamaya dikkat edin. Her cuma 2 tane görev geliyor.

    Sezon görevlerinde de Xp biriktikçe paket ve oyuncu seçimi geliyor.

    Böyle böyle kadro gelişir ama zaman ister.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.