Şimdi Ara

FIFA 16 [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.871
Cevap
20
Favori
72.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FIFA 16 [PC ANA KONU]



    Oyunun resmi Türkçe dil desteği ile çıkacağı duyuruldu!

     FIFA 16 [PC ANA KONU]

    Geçtiğimiz yıl Electronic Arts, FIFA 15 ile Türkiye'deki taraftarlara büyük bir yenilik sunmuştu. Türkiye Süper Lig'deki 18 kulübün tamamı FIFA 15'te yer almıştı. Ayrıca gururumuz Arda Turan, oyun kapağında Lionel Messi'nin yanındaydı.

    Bu yıl ise FIFA 16, Türk taraftarlara benzersiz bir futbol deneyimi sunmak için daha büyük bir adım atıyor. Tüm Süper Lig takımlarının orijinal logoları, formaları ve kadrolarının yer aldığı ve metinleri tamamen Türkçe'ye çevrilmiş PC, Xbox One ve PlayStation 4 sürümleri ile hayranlar FIFA 16'yı ana dillerinde oynayabilecek. Arda Turan, FIFA 16'nın kapak yıldızı olacak ve ön kapakta Lionel Messi'nin hemen yanında yer alacak. Bu durum FIFA 16'yı yerel içeriklere ve özgünlüğe daha uygun hale getirecek.

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Vizyonumuzun bir ürünü olarak Süper Ligimizin geçtiğimiz sezondan bu yana FIFA oyununda yer alması Türk Futbolunun uluslararası tanıtımına önemli bir katkıda bulunuyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak FIFA16 oyununun bu sene Türkçe olmasını da önemli buluyorum. Türkiye gibi bir futbol ülkesinde futbolseverlerin oyunu kendi dilinde oynayabilmesi gerekliydi. Önümüzdeki yıllarda oyundaki Türkçe uygulamaların daha da gelişeceğine inanıyorum.” dedi.

    EA SPORTS FIFA Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David Rutter ise "Bu sezon Kariyer Modu ve Ultimate Team'e getirdiğimiz özelliklerin yanı sıra oyunda ilk kez yer alacak olan on iki Kadın Milli Takımı ile birlikte seriye bugüne kadar görülmemiş bir derinlik ve yenilik katıyoruz. FIFA 16'nın oyun mekaniğinin yanı sıra tüm bu yeni özelliklerinin de taraftarları heyecanlandıracağını düşünüyoruz. Tüm dünyada düzenlenen oyun etkinlikleriyle birlikte FIFA 16'nın dengeli ve heyecan verici bir deneyim sunacağı hakkında olumlu geri bildirimler aldık." şeklinde bir açıklamada bulundu.

    FIFA 16 sahanın her yerine getirdiği yeniliklerle dengeli, özgün ve güzel bir futbol deneyimi sunmayı amaçlıyor. FIFA 16 için ön sipariş verecek olan taraftarlar, Standard, Deluxe ve Super Deluxe sürümler arasından seçim yapabilecekler. Super Deluxe Sürüm, 40'a kadar FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Altın Paketi, her biri beşer maçlığına kiralık üç FIFA Ultimate Team oyuncusu ve EA SPORTS Football Club Catalogue'dan iki yeni gol sevinci içeriyor. FIFA 16, 24 Eylül 2015'ten itibaren PC, Xbox One ve PS4 için Türkçe, Xbox 360 ve PS3 için İngilizce sürümle piyasaya sunulacak.






    Bilgisayarım Bu Oyunu Kaldırır Mı? [ANA KONU] (Rehber - Kendiniz Test Edin!)
    http://forum.donanimhaber.com/m_110389856/tm.htm

    Önerilen Gereksinimler:
    *İşletim Sistemi: Windows 8/8.1/10 -64-bit
    *İşlemci: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
    *RAM: 8GB
    *HDD: 15.0 GB
    *Ekran Kartı: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
    *DirectX: 11.0

    Minimum Gereksinimler:
    *İşletim Sistemi: Windows 7/8/8.1 -64-bit
    *İşlemci: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
    *RAM: 4GB
    *HDD: 15.0 GB
    *Ekran Kartı: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
    *DirectX: 11.0

    Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hiç bir oyun hiç bir zaman 4/4 lük olmayacaktır bu kusurları bilerek bırakıyorlar bir sonraki seri daha çok satılsın diye çakallar
  • murat abi 16 da hakemi dövme gelse yeterli osuruktan penaltı verdiğinde oyuncunun birini seçip kafa göz daldırma olayı yani.
  • sadece50 kullanıcısına yanıt
    iyi fikir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadece50

    murat abi 16 da hakemi dövme gelse yeterli osuruktan penaltı verdiğinde oyuncunun birini seçip kafa göz daldırma olayı yani.



    Futbol oyunumu oynuyorsun Tekken mi hocam ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadece50

    murat abi 16 da hakemi dövme gelse yeterli osuruktan penaltı verdiğinde oyuncunun birini seçip kafa göz daldırma olayı yani.

    Aslinda kisi kirmizi karti goze aliyorsa neden olmasin enterasan olur ancak elbette dovme felan degilde itme tarzi olabilir futbolcular araya girer ....
    murat ilginc bisiy bulmudsun tbrkler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xargusx


    quote:

    Orijinalden alıntı: sadece50

    murat abi 16 da hakemi dövme gelse yeterli osuruktan penaltı verdiğinde oyuncunun birini seçip kafa göz daldırma olayı yani.

    Aslinda kisi kirmizi karti goze aliyorsa neden olmasin enterasan olur ancak elbette dovme felan degilde itme tarzi olabilir futbolcular araya girer ....
    murat ilginc bisiy bulmudsun tbrkler :)

    aynen abi itme yüzüne tükürme vs olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu lanet olası momentum olmasın da gerekirse grafikler süper mario ayarında olsun :D her yıl moemntum daha da güçlendiriliyor oyunda. maksat bilen bilmeyen herkes div-1 lere cıkıp geri insin,takım bozsun,para harcasın :) ama bunu kaldırmaları imkansız gibi. bu yüzden seneye fifa-16da yokum
  • Hocam öncelikle çok iyi bir başlık açmışsın tebrikler.
    Bence 16 serisinde EA oyunu iki türlü çıkarsın momentumlu ve momentumsuz, isteyen istediğinde takılsın. Offline oynayanda Online oynayanda, momentumu sevende (ki bunlar biraz kötü oynayanlardır herhalde), momentumu sevmeyende gönlünce takılsın. Bu sene oyun bence baya ayarsız, ama yine de ilk başlardaki acemilikten sonra güzel. Şu oyuncuların olmadık zamanlarda garip hareketlerini kessinler, kolayca adam geçmede düzelsin, birde şu top bizden tarafa havadan taca çıkarken yok olmasın artık yaaaaa...
  • Stoperler saçma sapan çarpışmasın ve ceza sahası içinde rakibe çarpınca penaltı olmasın. Herşey penaltı maalesef bu sene. Onun dışında momentum olmasın istiyorum ama bu mümkün değil işin ticari boyutundan dolayı.
    Grafikler çok da önemli değil bence fifada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 2K Games'in futbol olayına el atmasını istiyorum. Çünkü Konami, EA karşısında baya ezik düştü artık. Eskiden PES delisiydik. Sabahlara kadar Master Lig oynardık ama PES bitti artık. 2K Games nasıl NBA Live'i sildiyse, FIFA ile de mücadeleye girerse bu sefer rekabet artar, daha kaliteli oyunlar ortaya çıkar.

    Bu seneki oyunu yorumlamaya geçersek. Açıkçası FIFA 15'te hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Beklentilerim çok yüksekti, çünkü reklamlarında next-gen'e en sağlam adımı attığı oyun olarak gösteriliyordu. Mekanikler, fizik, grafikler. Fakat beklediğimi alamadım. Çok çabuk baydı FIFA. Şu anda oynanacak başka güzel oyun olsa yüzüne bile bakmam. Şöyle son çıkan 5-6 seriye bakınca, FIFA 13 en dengelisiydi diyebilirim. Sonrakilerde hep bi şeyler fazla, bi şeyler eksik oldu. Zaten oyunu oynayan troll'lerin %90'ı oyunun hangi açığını bulsam da karşıdakini sinir etsem, yensem niyetiyle oynuyor. Bebeler yüzünden oyundan keyif alamıyorsunuz. Başta en dikkatimi çeken bu seride kaleciler çok kötü oldu. Kapattığı köşeden çok rahat gol yiyor. Ve şu anda kaleciyle yüz yüze kalan mücadelelerin çoğunda herkes kapattığı köşeye doğru topa dokunuyor ve gol. Çok basit goller oluyor. Kalecilerin çok eksiği var. Onun dışında oyun hızlı ve ping pong olayı da oyunu çok rahatlatıyor. Yani arka arkaya kesintisiz paslar atıyorsunuz. Oyunun dinamikleri bu şekilde keyif vermiyor. Öyle sadece grafikleri geliştirerek veya işte ne biliyim oyuncu mücadelelerindeki detayı artırarak oyun gelişmiş diyemezsiniz. Oyunun mekaniğinin dengeli olması gerekir. Oyunu oynayanları sürekli izleyip neyin eksik neyin fazla olduğunu iyi ayarlamalı, dengeli oyun yapmaları gerekir. Mesela strateji oyunlarında sürekli güncelleme olur. Birimlerde dengelemeler yapılır. Oyun en dengeli hale getirilmeye çalışılır. Ama EA'nin bi huyu var. Oyunu yapar, o haliyle bırakır gider. Şöyle 3-4 ay oyunu geliştirmeye, açıklarını düzeltmeye çalışsalar daha kaliteli olur oyun. Adamların çalışma anlayışı tamamen nasıl daha çok para kazanırızın üzerine. Mekanikler, momentum. Ultimate Team sistemi. Takımını kuruyorsun, güzel bir çıkış oluyor. Sonra seni oyuna bağlıyor. Sonra bi anda seni düşürüyor. Takımı yenile diyor sana daha iyi oyuncular al. Bildiğin kumar gibi bi sistem. Bir de arkadaş yıllardır şu top fiziğini değiştirdiler, değiştirdiler bir türlü adam gibi bir şeyi tutturamadılar. 15'te yine baya düzeldi ama bazen çok saçma gidişler oluyor. Adam olduğu yerde topa kafa vuruyor mermi gibi gidiyor top. Veya ayağını sürtüyor yine aynı şekilde sert gidiyor. Geri geri düşerken vuruyor çok sert gidiyor. Yani şu top fiziğini yapamıyorsun bi fizik firmasından destek al kardeşim olmuyor işte. Çok uzatmak istemiyorum yazsam 1 günde gitmez. Ama 16'da ne yapsınlar istersin derseniz;

    - Topa ayağını sürterek vurma, mesela ortalarda kafasını sürterek ters köşeye atabilme veya aynı şekilde ayağını sürtebilme
    - Duran top organizasyonlarında daha hareketli yapay zeka, daha güzel dinamik ve ortaların daha gerçeğine yakın olması
    - Seyirci seslerinin üzerinde daha fazla çalışılması ve pozisyonlara daha entegre ses çıkarmaları
    - Saçma sapan penaltıları revize etmeleri
    - Forma çekme animasyonlarının geliştirilmesi, mücadele tuşuna çok bastığınızda rakibe daha sert müdahale yapmak
    - Hakemlerin formalarının oyuncu formalarına otomatik olarak zıt renkte olması
    - Momentum olayının artık yok edilmesi
    - Defans oyuncularının daha iyi yapay zekaya sahip olması, kolay pozisyon vermemeleri
    - Oyun ara videolarındaki animasyonların daha geniş yelpazeye sahip olması ve daha gerçekçi olması (FIFA 15'te hep aynı şey oluyor)
    - Top fiziği, top fiziği, top fiziği... Olmuyor, yapamıyorlar. PES 5'teki top fiziği olsun fazlasını istemiyorum.
    - Hava toplarında daha gerçekçi zıplama animasyonları, göğüs seviyesindeki toplara da odun gibi olduğu yerde vurmak yerine uzanarak vurma animasyonu, yada daha güzel animasyonlar ne biliyim.
    - Topun vurulduğu şiddete uygun ayak hareketi, yani yavaş bir şut hamlesinde top hızlı gitmesin, tam tersi de olmasın.
    - ...

    Daha çok yazarım ama şunları yapsalar 16 tadından yenmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MoRaCe

    Öncelikle 2K Games'in futbol olayına el atmasını istiyorum. Çünkü Konami, EA karşısında baya ezik düştü artık. Eskiden PES delisiydik. Sabahlara kadar Master Lig oynardık ama PES bitti artık. 2K Games nasıl NBA Live'i sildiyse, FIFA ile de mücadeleye girerse bu sefer rekabet artar, daha kaliteli oyunlar ortaya çıkar.

    Bu seneki oyunu yorumlamaya geçersek. Açıkçası FIFA 15'te hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Beklentilerim çok yüksekti, çünkü reklamlarında next-gen'e en sağlam adımı attığı oyun olarak gösteriliyordu. Mekanikler, fizik, grafikler. Fakat beklediğimi alamadım. Çok çabuk baydı FIFA. Şu anda oynanacak başka güzel oyun olsa yüzüne bile bakmam. Şöyle son çıkan 5-6 seriye bakınca, FIFA 13 en dengelisiydi diyebilirim. Sonrakilerde hep bi şeyler fazla, bi şeyler eksik oldu. Zaten oyunu oynayan troll'lerin %90'ı oyunun hangi açığını bulsam da karşıdakini sinir etsem, yensem niyetiyle oynuyor. Bebeler yüzünden oyundan keyif alamıyorsunuz. Başta en dikkatimi çeken bu seride kaleciler çok kötü oldu. Kapattığı köşeden çok rahat gol yiyor. Ve şu anda kaleciyle yüz yüze kalan mücadelelerin çoğunda herkes kapattığı köşeye doğru topa dokunuyor ve gol. Çok basit goller oluyor. Kalecilerin çok eksiği var. Onun dışında oyun hızlı ve ping pong olayı da oyunu çok rahatlatıyor. Yani arka arkaya kesintisiz paslar atıyorsunuz. Oyunun dinamikleri bu şekilde keyif vermiyor. Öyle sadece grafikleri geliştirerek veya işte ne biliyim oyuncu mücadelelerindeki detayı artırarak oyun gelişmiş diyemezsiniz. Oyunun mekaniğinin dengeli olması gerekir. Oyunu oynayanları sürekli izleyip neyin eksik neyin fazla olduğunu iyi ayarlamalı, dengeli oyun yapmaları gerekir. Mesela strateji oyunlarında sürekli güncelleme olur. Birimlerde dengelemeler yapılır. Oyun en dengeli hale getirilmeye çalışılır. Ama EA'nin bi huyu var. Oyunu yapar, o haliyle bırakır gider. Şöyle 3-4 ay oyunu geliştirmeye, açıklarını düzeltmeye çalışsalar daha kaliteli olur oyun. Adamların çalışma anlayışı tamamen nasıl daha çok para kazanırızın üzerine. Mekanikler, momentum. Ultimate Team sistemi. Takımını kuruyorsun, güzel bir çıkış oluyor. Sonra seni oyuna bağlıyor. Sonra bi anda seni düşürüyor. Takımı yenile diyor sana daha iyi oyuncular al. Bildiğin kumar gibi bi sistem. Bir de arkadaş yıllardır şu top fiziğini değiştirdiler, değiştirdiler bir türlü adam gibi bir şeyi tutturamadılar. 15'te yine baya düzeldi ama bazen çok saçma gidişler oluyor. Adam olduğu yerde topa kafa vuruyor mermi gibi gidiyor top. Veya ayağını sürtüyor yine aynı şekilde sert gidiyor. Geri geri düşerken vuruyor çok sert gidiyor. Yani şu top fiziğini yapamıyorsun bi fizik firmasından destek al kardeşim olmuyor işte. Çok uzatmak istemiyorum yazsam 1 günde gitmez. Ama 16'da ne yapsınlar istersin derseniz;

    - Topa ayağını sürterek vurma, mesela ortalarda kafasını sürterek ters köşeye atabilme veya aynı şekilde ayağını sürtebilme
    - Duran top organizasyonlarında daha hareketli yapay zeka, daha güzel dinamik ve ortaların daha gerçeğine yakın olması
    - Seyirci seslerinin üzerinde daha fazla çalışılması ve pozisyonlara daha entegre ses çıkarmaları
    - Saçma sapan penaltıları revize etmeleri
    - Forma çekme animasyonlarının geliştirilmesi, mücadele tuşuna çok bastığınızda rakibe daha sert müdahale yapmak
    - Hakemlerin formalarının oyuncu formalarına otomatik olarak zıt renkte olması
    - Momentum olayının artık yok edilmesi
    - Defans oyuncularının daha iyi yapay zekaya sahip olması, kolay pozisyon vermemeleri
    - Oyun ara videolarındaki animasyonların daha geniş yelpazeye sahip olması ve daha gerçekçi olması (FIFA 15'te hep aynı şey oluyor)
    - Top fiziği, top fiziği, top fiziği... Olmuyor, yapamıyorlar. PES 5'teki top fiziği olsun fazlasını istemiyorum.
    - Hava toplarında daha gerçekçi zıplama animasyonları, göğüs seviyesindeki toplara da odun gibi olduğu yerde vurmak yerine uzanarak vurma animasyonu, yada daha güzel animasyonlar ne biliyim.
    - Topun vurulduğu şiddete uygun ayak hareketi, yani yavaş bir şut hamlesinde top hızlı gitmesin, tam tersi de olmasın.
    - ...

    Daha çok yazarım ama şunları yapsalar 16 tadından yenmez.

    Valla agzina saglik hislerimize tercuman olmussun

    benimde fikrim saglam bir oyun uretucisinin artik bende varim diye ortaya cikmasi lazim 2 k games demis arkadaslar yanlis bilmiyosam ea ile baglantilari var kimse kimsenin alanina girmiyor belkide sirket ortakliklari vardir....
    ama gercekten ayni seyl r dvm edicekse 16 da bende olmiycam sanirim....sevgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enginay10

    Hocam öncelikle çok iyi bir başlık açmışsın tebrikler.
    Bence 16 serisinde EA oyunu iki türlü çıkarsın momentumlu ve momentumsuz, isteyen istediğinde takılsın. Offline oynayanda Online oynayanda, momentumu sevende (ki bunlar biraz kötü oynayanlardır herhalde), momentumu sevmeyende gönlünce takılsın. Bu sene oyun bence baya ayarsız, ama yine de ilk başlardaki acemilikten sonra güzel. Şu oyuncuların olmadık zamanlarda garip hareketlerini kessinler, kolayca adam geçmede düzelsin, birde şu top bizden tarafa havadan taca çıkarken yok olmasın artık yaaaaa...

    Tskr ederim
    iki oyun yapma fikri ilginc keske boyle bir olaya girseler ama hic ihtimal vermiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pratik Adam

    Stoperler saçma sapan çarpışmasın ve ceza sahası içinde rakibe çarpınca penaltı olmasın. Herşey penaltı maalesef bu sene. Onun dışında momentum olmasın istiyorum ama bu mümkün değil işin ticari boyutundan dolayı.
    Grafikler çok da önemli değil bence fifada

    BU ARKADAŞA İLAVE OLARAK SÖYLÜYORUM şu Pasların hızlaırnı biraz artırsınlar çok yavaş pas atıyorlar ve FIFA 15 de arapaslarıbozmuşlar mermi gibi olmuş yerden ara paslar. FIFA 14 de daha iyiydi ara pasların hızları. bazen vur diyince öldürüyorlar.
    clive tyldesley lütfen eklesinler martin tylerdan gına geldi artık .
    clive tyldesley nasıl olurda FIFA 15 de olmaz alternatif ingiliz spikerler koysunlar canı sıkılan değiştirsin lütfen birileri bu forumda yazan eleştirileri toparlayıp yazıp EA ya e-mail atsın. hatta aynı metni paylaşsın eminim birçok kişi gene bende dahil E-mail atmak isterim.
    birde savunma yaparken Oyuncuların yardımlaşması kademeyi doldurma YAPAY ZEKASINA BİR EL ATMALARI GEREK . aval aval bakmasınlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLADE66

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pratik Adam

    Stoperler saçma sapan çarpışmasın ve ceza sahası içinde rakibe çarpınca penaltı olmasın. Herşey penaltı maalesef bu sene. Onun dışında momentum olmasın istiyorum ama bu mümkün değil işin ticari boyutundan dolayı.
    Grafikler çok da önemli değil bence fifada

    BU ARKADAŞA İLAVE OLARAK SÖYLÜYORUM şu Pasların hızlaırnı biraz artırsınlar çok yavaş pas atıyorlar ve FIFA 15 de arapaslarıbozmuşlar mermi gibi olmuş yerden ara paslar. FIFA 14 de daha iyiydi ara pasların hızları. bazen vur diyince öldürüyorlar.
    clive tyldesley lütfen eklesinler martin tylerdan gına geldi artık .
    clive tyldesley nasıl olurda FIFA 15 de olmaz alternatif ingiliz spikerler koysunlar canı sıkılan değiştirsin lütfen birileri bu forumda yazan eleştirileri toparlayıp yazıp EA ya e-mail atsın. hatta aynı metni paylaşsın eminim birçok kişi gene bende dahil E-mail atmak isterim.
    birde savunma yaparken Oyuncuların yardımlaşması kademeyi doldurma YAPAY ZEKASINA BİR EL ATMALARI GEREK . aval aval bakmasınlar

    Belli bir birikim olsun ise yararmi bilmem ama gondeririz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin bebelere ben de sinir oluyorum. Santradan alıp gitmeye çalışanlar , top kime gelirse gelsin skill takılmalar , her kornerde pas ile başlayıp uyuz uyuz ceza alanıza skill girmeler..

    bu sene oyun hızlı oyuncuyla al koştur temeli üzerine kurulmuş. hızlı oyuncuları kanat ve forvete koydun mu oyun o oyuncuya topu atıp koşturmak ve senin defansının onları kovalamaya çalışmasıyla geçiyor. habu ki bol paslı, kanat bindirmeli , rakibi presle baskı altına almalı bi oyun hayal ediyordum ben 15 te..14 bu konuda 15 ten iyiydi.
    oyun tarzı olarak malesef bu sene EA sınıfta kaldı. bireysel oynamayı seven ve vakti zamanında roberto carlosu forvete alıp koşturan oyun tarzı fifa 15 gibi bir oyunda yeniden gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

    onun dışlında tribünler çok sıradan. bu kadar büyüksün grafik canavarı oyun yapmışsın , tribünleri biraz hareketlendirmen lazım.
    büyük stadyumların kale arkalarını daha hareketli yap , orta avrupa maçlarına meşale koy , konfeti attır , davul sesi koy ne bilim miting gibi konser gibi ha bire el açıp zıplayan seyirciler çok komik görünüyorlar..

    momentuma lafım yok onu kaldırmaları hayal
    defans oyuncuları da çok ağır..




  • Keşke EA bu sitelere bakıp gerekli düzeltmeleri yapsa ama zaten tekel oldukları ve FUT tarafında inanılmaz paralar kazandıkları için gene "next-gen" vb gibi göz boyamalar ile aynı oyunu döndür döndür çıkarıcaklar

    Yukarıda zaten arkadaşlar gerekli yerlerden bahsetmiş ama bende kendi görüşümü belirtmek amacıyla düzeltilmesi/değişmesi gerekenler;

    -Santradan atılan saçma sapan gollerin düzeltimesi.
    -Pace'in öneminin azaltılarak pas oyununa önem verilmesi
    -Defans oyuncularının abuk sabuk birbirine takılıp düşmesi
    -Merkez defans oyuncularının atak yerken sağa sola kaçıp ortayı boş bırakması
    -Defans oyuncularının kesinlikle hızının arttırılması gerekiyor pace'e biraz çözüm bulunmak isteniyorsa. Defans oyuncuları bu kadar da yavaş değiller gerçek hayatta. Oyunu yapanlar maç izlemiyorlar heralde
    -Gereksiz penaltılar
    -1 metre boyundaki adamların Yaya Toure, Kompany ve Courtois üzerinden kafa topuna çıkıp kazanmaları
    -1 metre ve 30 kilo olan silver adamın Yaya Toure gibi bir adama omuz atıp topu alması
    -Defans oyuncularının içinden geçen şutlar ve/veya adamlar
    -Skillerin azaltılarak 2-3'e indirilmesi ki böylece kullanmasıda daha rahat olur
    -1 maçta Ronaldo ve Messi'li takımla çekilen 300 şut direkte patlarken, karşı takımın 3 finishing skilline sahip Ossuriying adlı adamının 120 metreden rövaşata ile attığı şutun TOTY Neuer'e karşı gol olması gibi saçmalıklar ki buda Momentum'a giriyor sanırım

    vb vb.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ael -- 9 Şubat 2015; 14:29:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

    bahsettiğin bebelere ben de sinir oluyorum. Santradan alıp gitmeye çalışanlar , top kime gelirse gelsin skill takılmalar , her kornerde pas ile başlayıp uyuz uyuz ceza alanıza skill girmeler..

    bu sene oyun hızlı oyuncuyla al koştur temeli üzerine kurulmuş. hızlı oyuncuları kanat ve forvete koydun mu oyun o oyuncuya topu atıp koşturmak ve senin defansının onları kovalamaya çalışmasıyla geçiyor. habu ki bol paslı, kanat bindirmeli , rakibi presle baskı altına almalı bi oyun hayal ediyordum ben 15 te..14 bu konuda 15 ten iyiydi.
    oyun tarzı olarak malesef bu sene EA sınıfta kaldı. bireysel oynamayı seven ve vakti zamanında roberto carlosu forvete alıp koşturan oyun tarzı fifa 15 gibi bir oyunda yeniden gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

    onun dışlında tribünler çok sıradan. bu kadar büyüksün grafik canavarı oyun yapmışsın , tribünleri biraz hareketlendirmen lazım.
    büyük stadyumların kale arkalarını daha hareketli yap , orta avrupa maçlarına meşale koy , konfeti attır , davul sesi koy ne bilim miting gibi konser gibi ha bire el açıp zıplayan seyirciler çok komik görünüyorlar..

    momentuma lafım yok onu kaldırmaları hayal
    defans oyuncuları da çok ağır..

    Yorumlar icin tskrler umarim dikkate alirlar elestirileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Penalti fiziği iyileştirilmeli belli hareketler var ceza sahasinda kasitli bunlar kullaniliyor ve free gol kazaniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.