Şimdi Ara

Fibere geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yaklaşık iki hafta önce Türknet aboneliğimi başlatmıştım. Geçenlerde kapıma gelen yetkili aracılığı ile Sokağımıza fiber geldiğini öğrendim. Sokakta yürürken türknet fiber kablolarını dahi gördüm :). Altyapı sorguladığımda da apartmanımızda fiber var gözüküyor. Şimdi fiber'e geçmek için ne yapabilirim? Tek seçeneğim aboneliğimi iptal ettirip yeni abonelik başlatmak mı?


    @TurkNetDestek




  • Evet hocam o da port dolmazsa vs. Ben de aynı durumdayım 1-2 haftadır kara kara düşünüyorum. Her yere yazdım, gelecek haftalarda açıklama yapacağız diyorlar sürekli. Aşırı saçma durum. Yeni abonelere bağlıyorlar, mevcut abonelere bekleyin diyorlar.

  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt

    Şirket olarak stratejilerini anlıyorum. Ben olsam ben de yeni üyelere öncelik verirdim ama geçmek isteyen abonelere de imkan tanırdım. Fiber departman ile diğer departman bağımsız sanırım birbirlerinden haberleri yok.

  • Litityum kullanıcısına yanıt

    Bence oldukça mantıksız bir strateji hocam. Çünkü bu taahhütlü bir abonelik değil. Ben farklı bir şirkete geçersem yeni aboneden aldığı parayı benden kaybedecek. Eğer Türk Telekom gibi taahhütlü olsa kesinlikle öyle olurdu.

  • Hocam en kolay olarak yeni abonelik oluşturun hatta direk fiber müşteri hizmetleri ile görüşün şuan ki hizmetinizi de dondurursunuz sonra da iptal edersiniz

  • Hiç uğraşmayın bence iptal edin şimdi çok kolay. E-devlet üzerinden iptal edebiliyorsunuz.

  • Merhaba, şu an için mevcut abonelerimiz fiber hizmetine geçiş yapamıyor. Ancak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @sezaiaktas Her gün derslerimiz ya da işimiz oluyor. İnternetsiz kalmak sıkıntı bizim için.


    @TurkNetDestek Eski abonelerin geçiş yapamaması çok anlamsız değil mi? Aboneliği iptal ettirip yeniden mi başlatmamız gerekiyor?

  • Litityum kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @TurkNetDestek aboneliği iptal edip yeniden başlatırsak fiber bağlanacak mı?

  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz için de çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde forum üzerinden duyuru yapacağız. Sıfırdan başvuru yaptığınızda türk telekom fiber altyapısı varsa hizmet alabilirsiniz. Ancak sürecin uzamasına neden olacağı için önermediğimiz bir süreçtir.
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz için de çalışmalarımız devam ediyor. En kısa süre içerisinde forum üzerinden duyuru yapacağız. Sıfırdan başvuru yaptığınızda türk telekom fiber altyapısı varsa hizmet alabilirsiniz. Ancak sürecin uzamasına neden olacağı için önermediğimiz bir durumdur.
  • Merhabalar, dün itibari ile fiber bağlantım sağlandı. Bu konuda eleştirmek istediğim nokta her kaynaktan farklı bir cevap gelmesi. Kapıma kadar gelen görevli fiber altyapı var diyor, Ticket attığımda altyapınız yok deniyor, siz eski abonelerin geçişi henüz mümkün değil diyorsunuz. Her yetkili tutarsız açıklamalar yapıyor kısaca. Keşke net bir prosedür olsa. Ara sıra bağlantımda sıkıntılar olsa da geçiş sürecine yoruyorum şu anda. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim kendimce.


    @TurkNetDestek

  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz için şu an fiber kampanyasına geçiş yapamıyoruz. Ancak bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Gelişme olması durumunda forum üzerinden bilgi vereceğiz. Sorun yaşamanız durumunda ya da bilgi almak istediğinizde benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam. Ben geçiş yaptım. Bahsettiğim sıkıntı da tam olarak bu. Evimde şu an fiber var, diğer aboneliğimi sonlandırmadım siz geçiş mümkün değil diyorsunuz.

  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut abonelerimiz için dönüşümü şu anda yapılamıyor ama sıfırdan yeni abonelikte fiber olarak alabiliyorsunuz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    Mesajlarımı okumadığınız sürece daha fazla yanıt yazmayacağım size maalesef. Ben diyorum ankara siz diyorsunuz...


    Fibere geçiş
    Fibere geçiş
    Fibere geçiş
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl geçtiniz fibere turkneti de arayamıyoruz malum?
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Nerede oturuyorsunuz ? Sonuçlar çok iyi.
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Aboneliğinizi kontrol ederek bilgi verebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Hotchy H kullanıcısına yanıt

    Kapıma gelen gigafiber tanıtım görevlisi bir süre sonra eski abonelerin geçişi otomatik sağlanıyor demişti. Sanırım bölgede yeni abonelik alımları bitince eski abonelere geliyor sıra. Ben de ara ara destek kaydı oluşturdum. En son geçiş sağlanayasıya kadar tüm yetkililerden tutarsız cevaplar aldım diyebilirim görebileceğiniz üzere :). En son mantıklı bir cevap gelmezse iptal edip geçiş yapacağımı söyledim. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama o akşam arandım bir numara tarafından. Yarın müsaitseniz fiber bağlantınız yapılacak dediler. Anladığım kadarı ile fiber olduğuna emin olduktan sonra ara ara darlamak gerekiyor.

    @Hotchy


    Sarıyer/Hisarüstünde oturuyorum hocam. Boğaziçi üniversitesi yakını. O ss'i tuvalette telefon ile almıştım :) Kablo ile aşağıdaki hızları alabiliyorum. İlk 6 ay tanıtım amaçlı 1gbps tanımlıyorlarmış. Ücret aynı. 5ghz wifi ile 600mbps'e kadar ulaşıyor hız.

    Fibere geçiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.