Şimdi Ara

Fiberde aynı anda 2 iss kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan hali hazırda tt alt yapısında turknet hizmeti almaktayım. İkinci bir internet baglatmak istesem tek fiber kablodan 2 iss kullanmak mumkun? Bu şekilde kullanan varsa aramızda bunun süreci nasıl oluyor? yani hali hazırda tek girişli ont var ikinci iss basvurusundan zaten bir hizmet alıyorsunuz ikinci hizmeti alamazsınız filan denilme durumu olur mu basvuru sırasında?




  • Evet 2. hizmeti alabilirsiniz. 4 Portlu ONT veriliyor 2. portuna diğer iss tanımlanıyor. Comnet firması tamda sizin bahsettiğiniz işlem için ONT değişikliği talebini TT ye yaptırdı.

    Mert Kuşkapanyoutube
    Ben Mert Kuşkapan. Biliyorsunuz ki yakın zamanda bir fiber maceramız oldu ve odama kadar fiber internet çektirdim. Bu internetin sınırlandırılması sonucu bana yetersiz gelmesi adına evime ikinci fiber internet çekmeye karar verdim. Hem yurt dışına daha kısa sürelerde erişmek hemde internet bilrleştirme senaryosu için kolları sıvadık. Araştırmalarımı yaptığımda birssürü peering noktası olan comnet internet sağlayıcısı ile tanıştım. Bu seferki kısa da olsa yine bir savaş verdik.. Comnet internet hattımız evimize kavuştu. Küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. Yılda en fazla 2 defa hat dondurma işlemi yapabiliyorsunuz. Detaylı bilgiyi Comnet'ten edinebilirsiniz. Bu videomda sizlere comnet internet aboneliği sürecinde yaşadıklarımı, türk telekomun ikinci fiber hattı için direnmesini, ont cihazın değişimi ve internet birleştirme muhabbetinden bahsettim. İKİSİ BİR ARADA! "2 İnternetin Gücünü Birleştirdim!" 200 MBPS ► https://youtu.be/fP0ib7tq3nQ Yeni videoları kaçırmamak için https://www.youtube.com/helpmert?sub_confirmation=1 tıklayarak abone olabilirsiniz! Abone Ol butonunun yanında bulunan zile basarak bildirimleri açabilir ve yeni videolardan hemen haberdar olabilirsiniz. Sizler için oluşturduğum listelerim Teknoloji Gündemi ► https://bit.ly/2O3SsyY Bilgi Veren Videolar ► https://bit.ly/3q2iS1n Rehber Videoları ► https://bit.ly/3kBAJLC İnceleme Videoları ► https://bit.ly/3r2j41R Internet / WIFI / Network Videoları ► https://bit.ly/2O3SuqA Röportajlar ► https://bit.ly/2OaCWBh Kutu Açılışı / Unboxing Videoları ► https://bit.ly/3krIrrD Veri Merkezi (Datacenter) Videoları ► https://bit.ly/3kuvI7B Vlog ve Güzel Anlar ► https://bit.ly/2ZZaKUA Beni Sosyal Medya üzerinden takip edebilirsiniz. Facebook Sayfam ► https://bit.ly/2NEmbvi İnstagram Sayfam ► https://bit.ly/3797OXy Telegram Kanalım ► https://t.me/mertkuskapanyt Web Sitem ► https://mertkuskapan.com YouTube Kanalım ► https://bit.ly/2G4WkZ8
    https://www.youtube.com/watch?v=9aAwdsaKyCM&t=547s&ab_channel=MertKu%C5%9Fkapan



    TurkNet den almak isterseniz işlem için özel talep açılması gerekli bunu belirterek abonelik başlatmanız gerek.

  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

    Valla ontyi kimin vereceği benim için sorun değil önemli olan bu tarz bir kullanımın sağlanabiliyor olması.

  • Backspace7 kullanıcısına yanıt

    Hizmet almada herhangi bir kısıtlama yok belirttiğim gibi alabilirsiniz. Tek nokta TT nin 4portlu ONT tahsis etmesi. Seçtiğiniz sağlayıcı bu işlem için talep açması gerekli.


    Hayırlısı olsun hizmetiniz açıldığında görsel paylaşırsanız güzel olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.