Şimdi Ara

Fiber var ama gelemiyomuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba üsteki konu başlığındada dediğim gibi bulunduğum bölgeye fiberi 2017 yılında çektiler bizzat kendim gördüm fakat bulunduğum sitedeki hiçbir apartmanda yoktu 4 gün önce manyakın biri adsl kutumuzun kablolarını kesip atınca TT ekipleri bize :abim biraz internetiniz yavaşlar ama merak etmeyin 3.ayın 15ine kadar sizin siteye fiber çekilirdedi bu durumda bunlar ne yapacak bide santral çok uzak ondan yavaş hız alıyosunuz dedi bu ne demek ne yapmalıyım ?



  • Santralin nerede olduğunun bir önemi yok hocam. Sitede oturuyorsunuz direk fiber çekecekler. Görevli ne zaman çekileceğini söylemiş ama o iş çoğu zaman üzüyor. Biraz beklemeniz gerekebilir.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu işten anlıyorsunuz sizce ne kadar sürer bide devletin yaptığı tokilerdeyiz bı artısı yada eksisi olurmu ?
  • MrLostFeel kullanıcısına yanıt
    Süreç hakkında malesef bir şey diyemem Telekom müdürlüğüne gidip bilgi alabilirsin. Ama onların söyleyeceği tarih de çoğu zaman tutmuyor.
    Tokilerde dairesi sayısı çok olur. Genelde direk fiber çekerler ama sizinki yeni yapılmadı sanırım. Zaten fiber geleceğini söylemişler. Tokilerin artısi site içinde bir çok blok ve daire olması. O yüzden zaten fiber dönüşüm yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.