Şimdi Ara

Fiber modem router tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Evimde Superonline 50mb fiber internet kullanıyorum. Zte h267a model router var. Ancak Wi-Fi ağında sorun yaşıyorum. Ani kopmalar, ani hız düşüşleri çok oluyor. Modemin 2,4g bandında ortalama olarak 35-40mb hız alırken birden 0,6-1,5mb hızlara düşüyor. Bu durumda 5g bandına geçince hız düzeliyor. Bazen de aynı durum 5g bandında oluyor. Sürekli ağ değiştirmem gerekiyor. Tüm bunlar olurken kablolu bağlantı yaptığımda hız 50mb oluyor ve gayet stabil. Ancak kablo ile bağlantı evimdeki tüm cihazlar için uygun değil. Öneriniz nedir? Superonline sorunumu çözüm yoluna gitmiyor. Sürekli güncelleme gönderdik, modeminizi sıfırladık muhabbeti yapıyorlar. Superonline kendi modemimizi kullanmamıza izin vermiyor diye biliyorum. Bu konuda bir şey yapabiliyor muyuz? Veya Routerı kablolu olarak bağlayıp ondan mı dağıtım yapmalıyız? Çözüm önerilerinizi bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • modem arızalı diye şikayet yaz başka bir şey yapatırmazlşar şifrede vermezler...
  • Şikayetimden dolayı bu gün geldiler modeme güncelleme yaptılar sözde. Router alıp ondan dağıtım yapsam olumlu sonuç alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de tamamen ayni modemle ayni sorunu yasiyorum. xiaomi wifi repeater aldim sorunda cok az bir duzelme sagladi fakat sorunum devam ediyor. benim aklimda olabiliyorsa kablo ile router baglayip ordan kablosuz yararlanmak geliyor ama emin olamiyorum sorunumun cozulecegine.cozum bulan olursa paylasirsa ben de yararlanmak istiyorum. ( bu arada onceki modemim huawei 255 idi superonlinein verdigi o da rezalet bir modem)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber modem router tavsiye
    Modemin hemen yanında aldığım hız bu şekilde. Sadece telefonum bağlı üstelik. Düşünün bir de tv, telefonlar ve pclerin bağlı olduğunu. Bu durumda online oyun oynamak imkansız. Discord üzerinden görüşmeler bile yapılamıyor dediğim seneryo gerçekleşince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keenetic Router al, Fiber için tüm modelleri çalışıyor ama Viva modeli güzel olur... Tek SSID de 2,4 5 Ghz aralarında roaming yapabiliyor, rahat et. bir oraya bir buraya geçmen gerekmiyor. performans harika, yazılım harika. Superonlien şifresini de vermezlerse, ZTE üzerinden alabilirsin. internette nasıl alınır bir sürü video var. Ayrıca ZTE ye router olarak da ekleyebilirsin.
  • @w@terfly@ @ kullanıcısına yanıt
    Superonline nin modemini değiştiremezsiniz ancak router alıp modemden kablo çekersiniz router a ve sonra modemin wifisini kapatın router i kullanmaya başlayın router kablodan ne hız alırsa onu dagitir.
    Router tavsiyem Zyxel nbg6615 olur gigabit portlara sahip 1200mbps dual band ve mimo teknolojisi var fiyat olarak 380tl civarında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dipsit54 kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi değiştirebilir biraz araştırma yaparsa kullanıcı adı şifre bulur.Daha geçen hafta yaptım ama KEENETIC GIGA aldım ve router kendini kapatıyor günde bir kere ve resetlemedikçe açılmıyor malesef ben de forumda reklamını yapan her konuya KEENETIC öneren arkadaşların gazına geldim aldım bakalım umarım sorunumu çözerler.Yakında objektif yorumlar içeren ilk konuyu açacağım forumda.Bu markanın elemanları forumda çalışıyor belli ki.
  • sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    Mac adresi klonlama yöntemiyle değişiyor fakat bu işlerle alakası olmayan kullanıcıya mac adresi klonla değiştir dediğinde bir hevesle modemleri değiştiriyorlar sonra bu işlemi yapamıyorlar ve mağduriyet yaşıyorlar 😏 ondan dolayı bilmeyen bir kullanıcının aklını çok karıştırmaya gerek yok. Marka konusunda en son tercihim kenetik olur hem pahalı hemde bazı özellikleri şuanda yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle zyxel 6615 modelini al performans nasıl olur görüşlerini paylaşarak arkadaşların öğrenmesini sağlarsın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.