Şimdi Ara

Fiber'i hangi firmaya taşıyayım (FTT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oturduğum evde daireye kadar fiber (FTTH) var. Geçen sene 24 ay taahhüt ile 109TL'ye 200GB AKN ile 100Mbit net almıştım 1 Ocakta AKN kalkacak diye. Ama TürkTelekom olacak soyguncu firma taahhüdünüz 12 ay ve süreniz bitti yeni kampanyamız şu diye 270 TL gibi bir fiyat istiyor. O kadar şikayet maili ve konuşma sonucu değiştirmedi. Önümüzdeki 15 gün içine taahhüt bitiyor.

    Sabit IP ihtiyacım yok hatta olmasa daha iyi ama CGN IP ile sorun yaşayacağım aşikar. Millenicom 85 TL + 7 TL Modem kirası + 14 TL ile aşağı yukarı geçen seneki fiyatıma 100Mbit FTTH verebiliyor. Taahhüt te istemiyor ama taahhüt olmaması istediği zaman zam yapması demek.

    Birde Vodafone var aynı altyapıdan hizmet verebilen. Cep hattım olan 18 yıllık Turkcell'i de Vodafone a taşıyabilirim. Onun fiyatlarından da gına geldi.

    100Mbit sınırsız için abidik gubidik huyları olmayan fiyatı makul kim neyi öneriyor ? Sadece NET için 140 TL'yi geçmek istemiyorum. 24 ay taahhüt verebilirim.







  • 100mbit olarak sadece millenicom veriyor ftth altyapıya 84.90₺ fiyatı var, ana konusu mevcut forumda kullananların yorumlarını vs. okuyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.