Şimdi Ara

Fiber bağlantı için Şebeke SORUNU ? (Netspeed Problemi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yaklaşık 1.5 yıldır Netspeed vdsl kullanmaktaydım. Farklı bir lokasyona taşındım ve taşındığım yerde fiber mevcut (dsl yok). Bu sebeple Millenicoma geçmek için önce başvuru yaptım, sonra Netspeed daha uygun bir tarife önerdi ve kabul ettim ve nakil işlemlerini başlattım. Aradan 3 gün geçti baktım bunların arayacağı yok, Netspeedi ben aradım durumu sormak için. Dedikleri aynen şu, şebekeyle ilgili bir problem var yetkililere MAIL ATTIK. Mail attık dediğini duyunca sinirlenmedim değil ama neyse deyip bekleyeyim biraz daha dedim. Mail ne arkadaş, pazarlama firmasımı bu.

    Neyse bir 3 gün geçtikten sonra daha tekrar aradım ve şimdiye kadar Netspeed'de hiç karşılaşmadığım lakayt "aman ne yaparsan yap" edalarında birisi "şebeke sorunu var beyefendi çözülsün diye bekliyoruz" dedi. Sanki ben zorla tutuyorum kadını orada. Süresi belli mi dedim yok dedi, bi ayda olabilir o zaman dedim evet dedi. E dedim bu işlem devam ederken benim faturamı keseceksiniz , kadın pişkin pişkin evet faturanız çıkacak tabiki diyor.

    Sinirlenip tekrar Millenicoma başvurdum firma değiştirmek için, bu seferde Netspeed firması farklı lokasyona taşıma işlemini sürdürüyor gözüktüğü için Millenicoma geçiş yapamadım.

    İşin kötüsü BTK'a başvurayım dedim bir şok daha yaşadım. TT,Vodafone, Superonline hatta Millenicom firması listede varken Netspeed yok. TTnet üzerinden başvurdum haliyle geri döndü.

    Bana ne yapabileceğim hakkında öneride bulunur musunuz ? Kime şikayet edebilirim ? Şebeke Sorunu denilen dalga nedir ? Hayır Netspeed 50tl'e 100mbps verse artık kullanmak istemiyorum. Böyle kurumsallıktan uzaklık mı olur ya ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 14 Temmuz 2019; 22:49:30 >







  • Çok bozdular kendilerini beni de engellemişler facebooktan bende kapatmak istiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The-Undertaker

    Çok bozdular kendilerini beni de engellemişler facebooktan bende kapatmak istiyorum
    Ben kesinlikle şikayet edeceğim de nereye onu bilemedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty

    Ben kesinlikle şikayet edeceğim de nereye onu bilemedim

    Alıntıları Göster
    Valla ben kapatıcam hemen uğraşamam faturam gecikti diye sürekli arayıp beni rahatsız ettiler yetmedi haber vermeden avukata vermişler başka numara aradı açtım fatura ödememişsiniz şu güne kadar ödeme yapmazsanız hakkınızda işlem yapılacak dedi dün ödedim faturam da kalmadı ama ben soğudum bu firmadan kapatıcam hemen ilk işim bu olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.