Şimdi Ara

Fiber Altyapı talebi aldırtma süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fibernet için uğraştığımı bazılarınız bilir ve en sonunda talep aldırttım. Sizinlede paylaşmak istedim.


    Müdürlüğe gittim 10 kişiyi Türk Telekom Mobile geçirin dediler ben dedim olmaz bu iş sonra tweet faln yine bir işe yaramadı.

    Sonra BTK üzerinden durmadan mesaj atmaya başladım cimer işe yaramadı.


    BTK'da en sonda talep aldırttım. Gelişmeleri yazmaya devam edeiceğim.


    BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi'dan Türk telekoma yazdım.


    1-ben yazdım.

    Merhaba 2 gün önce Türk Telekom güneşli genel müdürlüğüne gittim. Sokağımda bulunan fiber altyapının binama getirilmesi için dilekçe vermeye gitmiştim. Dilekçede binadaki herkesin imzası var. Ancak Türk Telekom dilekçe kabul etmediklerini söylediler. 10 kişiyi Türk Telekom Mobile geçirirsem binama fiber altyapısını getirirler miş. Çocukların en çok ihtiyacı olduğu buzamanda işi fırsata çeviriyorlar. Ayrıca haksız kazanç mevcut binama fiber altyapının getirilmesini istiyorum. Dilekçeyi alta ekledim. Türk Telekom güneşli müdürlüğünden şikayetçiyim.


    2-yine ben yazdım.

    Fiber internet yan binamda yani şu adreste "İSTANBUL/BAĞCILAR/DAİRE 5'de bulunmakta yan binam yani bizim binamızada getirilmesini istiyoruz. Çocuklar eğitimlerinden eksik kalmakta herkesin evde olduğu bu dönem için fiber altyapıyı binamıza getirilmesini istiyoruz. Belirtiğim adresdeki altyapıyı sorgulayabilirsiniz. Yan binam İSTANBUL/BAĞCILAR/


    3-Türk Telekom.

    Yan binamın adresini yazmıştım ya altyapı var dediler o adrese bakmışlar.


    Sayın B, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz talebiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz lokasyonda internet hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan incelemede; söz konusu lokasyonda fiber altyapısının bulunduğu tespit edilmiştir. Evde/İşte internet başvurunuzu, -Türk Telekom ofis ve bayilerinden hat sahibi veya noterden vekaleti olan kişi tarafından, -Türk Telekom çağrı Merkezi'nden hat sahibi tarafından, -web sitemizden, -SMS ile yapabilirsiniz. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.


    4-ben.

    Adresim burası İstanbul bağcılar adresine fiber altyapı istiyoruz.


    5-Türk Telekom.


    Sayın B, bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz talebinizhakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yararlanmak istediğiniz adres için internet talebinizi değerlendirdik. İlgili adreste internet altyapımızın bulunmadığını üzülerek sizinle paylaşmak isteriz. Siz değerli müşterimizin kaliteli ve hızlı internet hizmetinden faydalanabilmesi için altyapı talebinizi kayıt altına aldık. Ön başvuruda bulunmanız durumunda bu konuda çalışmamız tamamlandığında size kısa mesajla bilgilendirme yapılacaktır. Altyapı olmaması nedeniyle talep etmeniz durumunda ve bulunduğunuz lokasyondaki mobil şebeke hizmet verilebilirlik durumuna göre Türk Telekom mobil 4,5 g (LTE) modem tarifelerinden yararlanabileceğinizi belirtmek isteriz. Türk Telekom mobil 4,5 g (LTE) başvurunuzu; - Türk Telekom ofis ve bayilerinden hat sahibi veya noterden vekaleti olan kişi tarafından, - Türk Telekom çağrı Merkezi'nden hat sahibi tarafından, - Online satış kanalından yapabilirsiniz. Bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.


    En sonunda kayıt alındı sizde böyle veya vb bir şey yapabilirsiniz.


    Veya buraya mail atabilirsiniz.

    info.hgm@uab.gov.trUlaştırma Ve Altyapı Bakanlığı


    Veee en sonunda altyapı talebi alındııı.








  • hocam yanlış anlamayın ama verdikleri cevaptan altyapı talebinizin alındığını düşünmüyorum.Ağzınıza bir parmak bal çalmışlar.Altyapı getirip/getirmeyecekleriyle alakalı bilgi vermemişler onun yerine altyapı olmadığından 4,5G li tarifeler önermişler.

    edit:imla




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 20 Haziran 2021; 18:44:28 >
  • Hocam ama talebiniz alındı dendi az çok şans var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar hep standart cevap. Okullarda açılıyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 21 Haziran 2021; 1:42:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kingreis2113 K kullanıcısına yanıt

    hocam 2008'den beri Telekom abonesiyim her sene fiber için gidip dilekçe verdim talepde bulundum.Cevap şöyleydi "her sene sonu altyapı çalışması için bütçe hazırlanılır,yer ve proje ona göre belirlenir,talebinizle ilgili süre bilgisi veremem ama talebinizi/dilekçenizi ilettim."

    13 sene içinde ne oldu derseniz bulunduğum yerde (Ankara Keçiören) sadece ADSL'den VDSL2'ye terfi ettik.


    Onun haricinde sokağıma 2017'de Superonline fiber döşedi.Sokaktaki her binaya kablo çekip kutu koymuş ama bizim bina 35 senelik olduğu için bizi es geçtiler(kentsel dönüşüme gireriz diye muhtemelen).3 sene boyunca hatırladıkça talep oluşturdum.3 senenin sonunda lütfedip binaya kutu koydular ve benim 1 sene daha Telekom ile taahhütüm var.Sizin durumunuzda buna benziyor sokaktan/yan binadan binaya kablo çekmek zor değil ama onların insafına/keyfine kalıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhk198555 -- 21 Haziran 2021; 15:28:1 >




  • Kingreis2113 K kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun, umarım en kısa sürede sonuçlanır talebiniz.

  • Hocam inşallah güzel sonuçlanır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne hocam, geldi mi fiber ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.