Şimdi Ara

FİAT pazarlama direkötürü ÖTV indirimine gerek yok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alıştık milletçe her parti vergilerden şikayet ediyor ama iktidar değişse bile hiçbiri vergileri falan kaldırmaz. Malum para lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuş Kafası

    Eyvallah hocam.
    Bekar olsam belki şuan düşündüğüm şekilde düşünmezdim ama evli çocuklu insanım. Benim için çok uçsun kaçsın değil de, a noktasından b noktasına güvenle gitse yeter.
    Ama yine de buna rağmen şu tenekelere şu fiyatları görünce içim acıyor. 3 ay sonra tayin hakkım olacak. Taşınma, eşya vs. derken baya giderim olacak. Bir yandan da almasam mı araba diyorum. Çok ikilemdeyim.
    Senin iş sıkıntı hocam gelirin 5k üzeri ise al yoksa alma.

    Ben şuanda evli değilim ufukta kızda yok bu arada alacam sonra rahat olurum.

    Bu devirde araba mecbur şart.

    Bu alacağım egeanın şöyle güzel bir yanı var ortalama 3/1 i civarı benim paramla olacak o yüzden değeri daha fazla benim için, 600k km kullanırım artık oda kaç sene sürer bilmem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardwind

    Alıştık milletçe her parti vergilerden şikayet ediyor ama iktidar değişse bile hiçbiri vergileri falan kaldırmaz. Malum para lazım.
    Alakası yok, gelecek parti halk için çalışırsa üretim yapar fiyatlar düşer dolar düşer.

    Tek düze bakıyorsunuz gelen sömürecek diye bakıyorsunuz.

    Eğer bu millet beni yanıltıp sağlam parti seçerse geçmişte bir takım insanların bedavaya kazandığı milyar dolarların hepsi devlet hazinesine geçirilecek sonra onla bi dünya fabrika kurulacak kapatılmış olanlar açılacak tarım canlandırılacak.

    Sonra bak gör neler oluyor, showroomda baktığınız Corolla egea ları herkes satın alabilecek.

    Mevcut sistem halk için çalışmadı ki, hep kendilerine gelir getirecek iş yaptılar köprü havalimanı hastane vs boş işler, bunları bile halkı borçlandırarak yaptılar.

    Mansur Yavaş veya onun kafasında biri şu ülkeye gelsin bak neler yapılıyor, şu milletede az eğitim ver ülke canlanır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir 5k yok ama ona yakın çok şükür.
    Egea alınca 600k km azbile olur bence
    Şundan bi 20 sene sonra sekizsilindir vârî bir kanal milyon kmlik araçlar ile video çekecek olursa seni orada görmek isteriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bizi bittik belki geleceğimiz düzgün olur. Düzgün parti seçilirse. Ama bu partilerden hangisinin düzgün olduğu belli değil. Sıcacık koltuklarından kalkmayan yapışkan adamlar tarafından yönetilen büyük partiler var birde küçük partiler var. Sıkıntı burada. Adam o koltuktan kalkmıyorsa bir bildiği var. Sırasını bekliyor yemek için. Türkiye'de siyaset maalesef böyle. Herzaman da böyle oldu. AKP yılların verdiği güçle zıvanadan çıktı. Çıraklık Kalfalık Ustalık ...... Ama AKP nin yaptığını büyük partilerinde yapacağı kesin. Çıraklık döneminde az olur kalfalık döneminde artar ustalık döneminde daha da artar ....... döneminde zıvanadan çıkar. Bana kalsa her parti başkanı iki dönem seçilebilmeli. Partilerin kendi il yönetimlerine müdahaleleri azalmalı delege sistemi falan değişmeli. Milletvekillerini partilerin kendisi değil il yönetimlerinin kendisi seçmeli vs vs vs ki o zaman ülkeyi partiler değil halk yönetebilsin. Siyasi partiler kanunu değişmedikçe bizler maalesef bu durumlara düşmeye mecburuz. Hiç bir partide gel bunu değiştirelim demiyor. Niye her partinin başkanı partisinin diktatörü. İki dudak arasında anti demokratik parti yönetip sonra iktidara aday olup biz demokratik olacağız diyorlar. Ama alışkanlıkları partide davranışları astığım astık kestiğim kestik olayları var. Hep kötüsünün iyisi. Alteranif yok. gibi kavramlar kullanıp bir seçim yapmak zorunda bırakılıyoruz. Oysa seçimi taaa parti tabanından tavanına düzgün yaptırsalar alternatiflerimizde olur dürüst adamlarımızda. Ben hiçbir partinin dürüstlüğüne yukarıda söylediğim nedenlerden dolayı inanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.