Şimdi Ara

**...Fiat Panda Kulübü...** 83Üye** (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.723
Cevap
48
Favori
492.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar kapı hoparlörünü kapı iç kısmını sökmeden değiştirmek mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19tolga07 1 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar mrb yeni katıldım aranıza.. alanya dayım.. sorum.. araç ısındıktan sonra yağ kapağını açtığımda kapaktan elime hava üfürüyor..yağ akışı var ama dişarıya yağ sıçratmıyor..bu normal midir yoksa motorda bir sorun mu var.. yağ su eksiltmiyor.. performansı iyi...fiat panda 1.2 active 2011 model..
  • hddddd H kullanıcısına yanıt
    arkdşlr....2011 model 1.2 active panda da yol bilgisayarı yok mudur.. yoksa var da ben mi bulamadım..bir de şanzıman a normal yerine otomatik şanzıman yağı koydum yanlışlıkla... herhangi bir zararı olur mu.?
  • exxon zeki E kullanıcısına yanıt
    Panda Active'de yol bilgisayarı yok. Üfleme olarak bahsettiğin durum normal gibi görünüyor, yağ çubuğunu çıkarıp ordan da bakmalısın eğer ciddi şekilde yağ atımı varsa sorun olabilir. Eğer şüphelerin varsa işin ehli bir ustaya göstermen daha mantıklı olacak. Bence aracı almadan önce ekspertiz yaptırsaydın kafan daha rahat olurdu.
  • sercanstein S kullanıcısına yanıt
    eyvallah.. baktırayım bi ara...ama sorun yok gibi görünüyor..
  • exxon zeki E kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar arkadaşım bir miktar hava üflemesi gayet doğal fakat aşırı bi yağlı üfleme varsa o Zaman sıkıntı motor yenileme Zaman'ı gelmiş demektir ama yoksa bi yağ üflemesi dert etmene gerek yok herkeste olan şey o @exxon zeki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19tolga07 1 kullanıcısına yanıt
    yağ atmıyor ama yağ çubuğundan ve kapaktan duman çıkıyor ama aşırı değil.. yağ su eksilmesi yok...senin panda dan kontrol edermisin sıcakken aynısını yapıyor mu?
  • merhaba arkadaşlar. bende panda sahibi olmak istiyorum. twingomu satıp üzwrine ekleyip 20000 tl yapabiliyorum. bu fiyata 2005 yada 2006 otomatik panda alabilirmiyim. bilgilendirirseniz çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exxon zeki E kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar benim arabada herhangi bi duman yok kontrol ettim öyle bi durum söz konusu değil istersen bu dumanla ilgili iyi bi ustaya git..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar , aracımın ön camın göğüs kısmı ile temas ettiği yerden gıcırtı gibi tıkırtı geliyor . Düz yolda sıkıntı yok ama kasis vs gb yerlerden geçince geliyor . Ben sürerken arkadaşım kafayı sokup baktı yam birleşme yeri gibi . Cam kasılıyor diyeceğim ama saçma acaba silecekler mi değiyor diye düşündüm ama aklıma başka bir şey gelmıyor. Varmı başına gelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gitarcigokhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: gitarcigokhan

    Arkadaşlar merhaba 👋, aklıma takılan bir şeyi size sormak istiyorum.ben pandamı yerden yükseltmek istiyorum.aracımın mevcut yay,amortisör ve bilimum hiç bir parçasını değiştirmeden bunu yapmak mümkün mü?yada bu parçaları araçtan çıkarmadan ek takviye parçalarla bunu yapmak mümkün mü? Yoksa tamamen yeni yedek parçalarla mı bu iş olur? Deneyimi olanların cevaplarını bekliyorum.Saygılarımla...

    Soruya olumlu yada olumsuz cevap alamnadığım için günceldir.Yardımlarınız için teşekkür ederim...

    Saygılarımla...




  • 19tolga07 1 kullanıcısına yanıt
    ustaya götürdüm..az miktar duman çıkması normalmiş.. boşuna panik yapmışım motor ölü diye..yağ ve su eksiltmiyorsa sorun yokmuş..sağolasın..
  • Rica ederim... Ayrıca her benzinli aracın 10000 km de 0.7 lt ye kadar yağ eksiltmesi de normalmiş iyi bi ustadan yeni öğrendim ama bende böyle bi durum söz konusu değil çok şükür şimdilik... Kazasız keyifli sürüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panda kulubunde yardım bulamadım. panda almaktan vazgeçip mercedes A140 aldım. çokta iyi etmişim. kıyaslanamaz bile çünkü panda ile. buyuk bir hatadan döndüm. teşekkürler panda kulüp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilhanben

    panda kulubunde yardım bulamadım. panda almaktan vazgeçip mercedes A140 aldım. çokta iyi etmişim. kıyaslanamaz bile çünkü panda ile. buyuk bir hatadan döndüm. teşekkürler panda kulüp.

    Mercedes ile Fiat zaten aynı klasmanda araçlar üretmiyor. İyi etmişsiniz :)
  • Merhabalar tum konuyu okuyamadim kusura bakmayin. 2005 model dualogic vitesli araclarda yokus kalkis destegi yok mudur acaba? İki uc sayfada okuduklarimdan anladigim bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Allah herkese kazasız belasız sürüşler versin..
    Fiat panda 2014 model 1.2 pop araç almayı düşünüyorum
    Bekar adamım
    Ve bu araca nedensiz sempatim var fakat etrafımdaki herkes bu araç için olumsuz şeyler söyleyip alımı satımı olmayan güvensiz bir araç olduğunu ısrar ediyorlar
    Fiyat olarak da güzel bi araç
    SiZin Fikirlerinizi de almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ve herhangi bi sıkıntısıyla olumsuzlukla karşılaşmadım yakıtı kabul edilebilir seviyede ve performansı 1.2 motora göre hayli güzel arkadaşlarım da gereksiz yorum yapmıştı araç Hakkı'nda fakat sonrasında binenler ve Nasıl gittiğini görenler aracı sevdi üstelik dıştan küçük gibi görüksede iç kısmı hayli tatmin edici ve donanımı şaşırtıcı eğer uygun fiyata şirin bi arabaya binmek istiyorsan ve hemen alıp satmayı düşünmüyorsan bu aracı tercih etmemen de herhangi bi sakınca yok ben ve eşim beğenerek biniyoruz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.BURAK N kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim... Geçen hafta bakıma soktum aracı Fiat ın önerdiği Petronas selenia motor yağı aldım 4 litre 50 lira hava filtresi opar marka 40 lira yağ filtresi 6 lira opar marka yine ve polen filtresi 20 lira opar marka hep si orjinal parça değiştiren ustaya da 20 lira verdin tanıdıktı ve para almak istemedi ama ben ayıp olmasın diye verdim el emeği geçti sonuçta bana yıllık bakım 136 liraya mâl oldu gayet ucuz ver hepsi orjinal parça..söylediğim parçaları opar bayisinden aldım sanayideki sizde böyle yapabilirsiniz kolay gelsin hayırlı sürüşler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Eşim için panda otomatik almayı düşünüyorum. Otomatik vitesi nasıldır. Sorun çıkarırmı? Herhangi bir kronik sorunları varmıdır. Yakıtları nasıldır.
    20-25 bin arası bir bütçem var. Araç hakkında bilgi verebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.