Şimdi Ara

FİAT DOBLO OTOMOBİL RUHSATLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm arkadaşlar , bu zor günde bir araba alma ihtiyacı duyduk. fiat doblo 1.6 Multijet Premio almayı düşünüyoruz ama bunları bir de otomobil ruhsatlısı varmış o nasıloluyor acaba acil yardımcı olabilir misin ?

    cevaplar için teşekkürler.




  • Alırken fazla vergi ödüyorsunuz, ruhsatta panelvan yerine otomobil yazacak, 2 yılda bir vize, ayrıca radar vs hız konusunda otomobil geçtiğinden daha avantajlısınız.

    2015 yılında 65bine Caddy aldık, otomobil ruhsatlı çıkış yaptırsaydık o zaman için 72bin ödeyecektik..
  • satarken ciddi kaybınız olur, kimse otomobil ruhsatlı diye fazla para vermek istemiyor, gidip kamyonet ruhsatlısını alıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 16 Mart 2022; 18:0:8 >
  • bir kaç tane bulduk. kimisi panoroma al otombil kayıtlı her yıl 1200 vergi veririrsin diyor kimisi 1.3 al 1.6 çok yakıyor diyor. kimisi 1.3 çekmez diyor. herkes biliyor ama orta yolu bulamıyoruz.😂

  • cagal C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle otomobil ruhsatlı olanı alın. Her yıl vize derdi yok, vergisi 3 yılda diğerinde 6 yılda düşüyor, hız sınırı daha yüksek, istanbul için köprü derdi yok.
    1.3-1.6 konusunda da 2005 1.3 var babamda halen kullanıyor. 1.3 yakıtı gerçekten çok az. Performanslı kullanmıyorsanız gayet iş görür.
  • şimdi şöylede bir durum var m1 hususi 1.3 ve 1.6 kayıtlılara bakıyorsun en kötüsü 160 bin tl 240bin km .n1 ticarilere bakıyorsun 150bin tl 170 bin kmde 1.3 v 1.6

    bu açıdan bakıncada m1 zararda olmuş oluyorsun. n1 alsan bu sefer 1.3 ile 1.6 motor aynı para neden bu sefer 1.3 alayım diyorsun. bu insanlar neye göre fiyat veriyor anlamıyorum. hepsi bir birine bakıp yüksek giriyor.

  • Yillarca her ticariyi kullandim
    Doblo guzel arac fakat motorun ortasi yok 1.3 keyifsiz 1.6 saglam yakiyor

    Dacia dokker 1.5 on numara yakit cekis fakat izolasyon yol tutus yok

    Fiorino 1.3 dingildek bir arac

    Caddy 2015 den sonra bozdu 1.6tdi ler efsanedir hem yakit hem konfor her acidan

    Suan 1.5 courier kullaniyorum aradigim arac buymus aslinda yakit tuketimi cok az yol tutus dillere destan (arac testlerinde bahsediyorlar ben denemedim daha 110 u gecmedim aracla) izolasyon cok iyi
  • Para çok ise otomobil ruhsatlı ,yok ise hafif ticari kamyonet ruhsatlı. Köprü kısıtlaması vs yok,hız sınırı otomobil ile en fazla 10 km/h. Tek problem her yıl muayene. Özetle 6 yıl yürütme masrafı otomobil ile aynı.Neden sırf otomobil ruhsatı olacak diye fazladan onbinlerce lira veresiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.