Şimdi Ara

Feribotlines Yunan Adaları için 2022 Sonuna Kadar Geçerli Bilet ve Turlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.028
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Feribotlines Cruise turu, ada turu bilet gibi birçok şeyde %50 Black Friday indirimi yapmış.

    Herşey Dahil 4 Gün Gemi turu 269€

    Asıl ilginç olan Samos, Sakız, Kos, Midilli adalarına 2 gecelik turlar bilet dahil 69€, Rodos bileti 20€ gibi fiyatlar mevcut ve Cruise hariç hepsine 2022 sonuna kadar kullanım hakkı veriyorlar


    Normalde Samos'a bilet geçen yıl 47€ idi, 2 gece konaklama ile beraber 69€'ya vermeleri üstüne 2 sene kullanım hakkı vermeleri çok iyi fırsat. İki sene sonra kur kim bilir ne olur, şimdidin kuruyla ödeyip unutma şansı var.


    https://feribotlines.com/kampanyalar








  • Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 3 aile 9 kişi faydalandık.

    Vatan millet sevgisini evinde oturup gavur yunana gitmeyin beaaa şeklinde göstermeye çalışacağınıza, elinizden geldiğince dünyayı gezip görerek, bol bol okuyarak genel görgü ve bilginizi arttırarak vatana millete daha faydalı olunacağını düşünüyorum.

    Böylece millet olarak kültür görgü ve bilgi seviyemizi yükseltir ve seçimlerimizle Atatürk ün bahsettiği müessir medeniyetler seviyesine ulaşabiliriz.

    Son olarak eşimle Atina da yaşadığımız bir anıdan bahsedeyim. Eşimle taksiye bindik taksici fazla ingilizce bilmiyordu. Bizi bir tane metro istasyonuna bırakmasını istedim. Bizi yanlışlıkla aynı hat üzerinde benim dediğim değil bir sonraki istasyona bıraktı. Bizim açımızdan birşey değişmiyordu sadece 2-3 euro daha fazla tuttu. 20 euro civarında birşey tuttu parayı uzattım. Adam ısrar etmeme rağmen parayı almadı.

    Şimdi bu örneği İstanbul da bizim taksicilerle düşünün ve milliyetçiliğin tanımını biraz daha düşünün derim. Zaten kör cahil milliyetçiliğimizle bu hale geldik.

    Herkese iyi forumlar
    Parasi olan alir gider, olmayan da burada oldugu gibi kiskanir catlar, kaale almayin ve yunan adalarinin gunes ve denizinden istifade edin

    Maceraci iseniz bunlar yerine daha bilinmedik adalara , ister bunlardan birine giderek sonra yunan feribotu ile, ister de atinali aktarma ile gidin

    Corfu, zakintos, samotraki, thasos ve girit ilk aklima gelen nispeten sapa adalar

    Yakin olanlar icinde ise meis apayri bir dunyadir cok guzeldir
  • Güzel fırsat değerlendirilebilir. 2022 ye kadar olması avantaj. Sorun şurada acaba vaka sayısı sıralamasında 3. olan ülkemiz vatandaşlarını kabul ederler mi? bilemedim.
  • Güzel fırsat. Teşekkürler 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fırsatın 3 konusu açıldığına göre reklam olduğuna emin oldum teşekkürler

  • Cok iyi fiyat gercekten, yakin cevreme de haber verdim, paylasana tesekkurler , sirf etrafimdan en az 10 bilet satilir bunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıda istediğin tarih diyor, alırken tarih seçtiriyor. Aldatmaca var bulaşmayın.

  • Üste para verseler yine gitmem.Kanıma dokunur,utanırım...
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt

    tarih seçip açığa aldırdım ben, dilediğin tarihte kullanabilirsin dediler

  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.AYAR

    Üste para verseler yine gitmem.Kanıma dokunur,utanırım...
    allah akıl fikir versin.3 5 deli siyasetçi nin atışmasına ne kadar takılıyorsunuz anlamadığınız nokta yunanla Türkiye halklarının sorunu yoktur.Sorun hükümetler arasındadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Kasım 2020; 20:22:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Allah sana akıl fikir versin, adamlar her fırsatta sana kin kusup seni asya düzlüklerine sürmek isterken sen ve senin gibi sevgi pıtırcıkları adamlara para kazandırmaya devam ediyorsunuz. Allah ıslah etsin, ne diyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.AYAR -- 29 Kasım 2020; 20:28:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.AYAR

    Allah sana akıl fikir versin, adamlar her fırsatta sana kin kusup seni asya düzlüklerine sürmek isterken sen ve senin gibi sevgi pıtırcıkları adamlara para kazandırmaya devam ediyorsunuz. Allah ıslah etsin, ne diyim.
    1900 yılından kalmış düşüncelerle milliyetçilerle zaten laf anlatılmayacağını biliyordumda tekrar kanıtladın devam böyle milliyetçiliğe bu kafa ile ilerleriz
    Şaçma sapan düşüncelerinizide gidin siyaset bölümüne yazın Burası sıcak fırsat sizin düşüncelerinizi dinleme yeri değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 29 Kasım 2020; 20:31:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Çok şükür bu ülkede vatanperver insanların sayısı asimile olmuşlardan daha fazla...
  • Mal atandır dostum Savaş aşamasına geldiğimiz Bi ülkenin adasına gidip hala tatil yapabiliyorsan sana sadece kan testi değil farklı testler de yapmak lazım!! ırkçılık değil yaptığım MİLLİYETÇİLİK ikisini birbirine karıştırma eğitimsiz 😎
    Ha bu arada 2 km ötedeki Meise adamlar asker yığdı orayanın biletini ben sana bedava alayım tur varsa beraber Türkiye yi seyrederek tatil yapın 😎😎
  • aotnob A kullanıcısına yanıt
    Hayatında hiç yunan adasına gittin mi? Yurt dışına çıktın mı? Gitmediğine bahse girerim. Gitsen halklar arasında problem olmadığını bilirdin. Bu ilki. İkincisi; bu virüsün din, millet, cinsiyet gibi ayrımları yok. Cümlemde milliyetimi ve dinimi alçaltıcı ne var açıklarsan sevinirim. Vaka sayısı açısından dünyada üçüncüyüz. İstersen araştır. Yakında tüm dünya aşılanırken biz ülkemizde aşı bulamadığımızdan aşı yaptırarak bağışıklık kazanan ülkeler sence seni ülkesine alacak mı? Ama dediğim gibi senin böyle bir derdin yok. İyi akşamlar.
  • Salak saçma her lafa gözlüklü emojiyi koyanlar Twitter'da bitti buraya da sıçramışlar 10 tane daha ekle laf soktugunu zannedersin.

  • Liman ve konaklama vergileri hariç. Bir o kadar daha para alırlar. Bahsedilen otellerin hepsi birbirinden çok değişik kaliteye sahipler. Özetle çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.