Şimdi Ara

#Fenerbahçeliyiz // 2018 Mayıs Seçimleri // Ali Koç: Çift Kişiliğiniz Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • #Fenerbahçeliyiz // 2018 Mayıs Seçimleri // Ali Koç: Çift Kişiliğiniz Var!

    #Fenerbahçeliyiz // 2018 Mayıs Seçimleri // Ali Koç: Çift Kişiliğiniz Var!


    Bu konu başlığı altında Fenerbahçe Başkanlık Seçimlerine ilişkin Ali Koç'un adaylığıyla alakalı olarak güncel haber ve bilgi paylaşımları yapılacaktır. Sonunda Fenerbahçe'nin, gelecek nesillerin ve ülkemizin kazanacağı adil ve dürüst bir seçim olsun.

    #Fenerbahçeliyiz // 2018 Mayıs Seçimleri // Ali Koç: Çift Kişiliğiniz Var!


    Sevgili Fenerbahçeliler;

    Önce bir taraftar olarak tribünde, sonra bir kongre üyesi olarak Kalamış’ta, 2006-2012 yılları arasında asbaşkan olarak yönetim kurulunda görev yapma şerefine eriştiğim Fenerbahçe Ailesi’nde yeni bir yolculuğa çıkmanın heyecanını yaşıyorum.

    Bu öyle bir heyecan ki anlatılamayacak, paylaştıkça büyüyecek, gün geçtikçe derinleşecek…

    Fenerbahçe yolculuğumun bugüne kadarki sürecinde, kalbini Sarı-Lacivert’e koşulsuzca veren, hayatını Çubuklu’ya adayan çok fazla ‘takım arkadaşımızla’ tanışma şansım oldu. Kimi hayatının ilk gününden itibaren kimi Fenerbahçemizin onurlu duruşundan kimi de tarihimizden etkilenerek “Fenerbahçeliyim!” diyen yüzlerce, binlerce taraftar…

    Ve her birimiz için Fenerbahçemizin kalplerdeki yeri tartışılmaz!

    Tarihimiz boyunca bir çok örneğini verdiğimiz, hayranlık uyandıran birliğimizi kaybetmenin verdiği derin üzüntü ile bu eksikliği onarmak, yeniden bir ve bütün olabilmek,
    Fenerbahçemizin, bugün amatör branşlarda olduğu gibi futbolda da zirvede olma alışkanlığını yeniden kazandırabilmek,
    Mali yapımızı, doğru finansal yönetim ve şeffaflık ilkesiyle yeniden ayağa kaldırabilmek,
    En büyük milli değerlerimizden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü markasını, hakettiği potansiyele ulaştırmak,
    Başta spor dünyasındaki paydaşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerine saygı duyan ve saygı duyulan bir Fenerbahçe için
    Kısacası, camiası bir ve bütün, Özlediğimiz Fenerbahçe için yola çıkmış bulunuyorum.

    Ve bu yolda desteğiniz bizim için çok değerli!

    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adaylığım süresince, bu web sitesi ve bağlı sosyal medya hesapları ile değerli görüş, öneri ve eleştirilerinizi almamızın son derece faydalı olacağına inanıyorum.

    Bu bağlamda, internet sitemizde yer alan #SiziDinliyoruz bölümünden bize ulaşabilir, görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

    Desteğiniz ve heyecanımıza ortak olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

    Sevgi ve Saygılarımla,

    Ali Y. Koç

    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı

    https://fenerbahceliyiz.net/
    https://www.instagram.com/Fenerbahceliyiz/
    https://twitter.com/Fenerbahceliyiz
    https://www.facebook.com/fenerbahceliyizresmi
    https://www.youtube.com/channel/UCZSA9fjVxWlbU1CtcmLHOTA/featured




    ALİ KOÇ KİMDİR?


    quote:


    2 Nisan 1967 İstanbul doğumlu olan Ali Y. Koç, Ağabeyi Mustafa V. Koç ve aile emektarı Kamer Bey’in etkisi ile henüz çok küçük yaşta Fenerbahçe ile tanıştı.

    Eğitimine Londra Harrow School’da başlayan, Amerika’da Rice Üniversitesi İşletme Lisansı sonrasında Harvard Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı eğitimi alan Ali Y. Koç’un, eğitimi süresince Fenerbahçe ile gönül bağı hiç kopmadı; yurt dışında olduğu dönemde de Fenerbahçe’nin maçlarını takip etti.

    Fenerbahçe ile olan güçlü bağı, onu 2006-2012 yılları arasında Başkan Aziz Yıldırım’dan gelen teklifle, Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Asbaşkanlık görevine taşıdı.

    Ali Y. Koç; asbaşkanlığı döneminde ‘Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetici ve Fenerbahçe Koleji Yönetim Kurulu Başkanı’ olarak görev yaptı.

    2004-2017 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü’ne hizmet amacıyla Fenerbahçeli işadamları tarafından kurulan 1907 Fenerbahçe Derneği’nin Başkanlığını yapan Ali Y. Koç bu dönemde;

    UNİFEB ile 2004 yılı itibariyle, Anıtkabir Saygı Ziyaretleri’nin her yıl büyüyen bir katılımla düzenlenmesi,

    Stadyumumuzda 1907 Tribünü’nün hayata geçirilmesi,

    Fenerbahçemizin tarihinin anlatıldığı Asr-ı Fener kitabının hazırlanması,

    Fenerbahçe Destanı adlı tiyatro oyununun Anadolu ile buluşması,

    Fenerbahçe’nin ‘adil yargılanması’ için farkındalık yaratmak adına 600 bini aşkın dijital imzanın toplandığı “Adalete Fener Yak” Kampanyası’nın hayata geçirilmesi,

    Dünya çapında 200 milyon online izleyiciyle genç nesilleri etkisi altına alan E-Spor branşında, henüz ilk yılında Türkiye şampiyonu olarak Çin'de gerçekleştirilen Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden 1907 E-Spor Takımı'nın kurulması yönünde çalışmalar yaptı.

    “Fenerbahçe Spor Kulübü için yapabileceğimiz daha çok şey var” düşüncesiyle Başkanlık adaylığını açıklayan Ali Y. Koç, kongre hazırlıklarının şeffaf, hassas ve etik bir şekilde ilerleyebilmesi için 11 Kasım 2017’de, 1907 Fenerbahçe Derneği’ndeki Başkanlık görevinden ayrıldı.

    Koç Holding Başkanvekilliği görevini sürdürmekte olan Ali Y. Koç, evli ve iki çocuk babasıdır.







    DUYURULAR

    01.01.2018 // Önemli Bilgilendirme: 2018 Aidat Ödemeleri Başladı

    quote:

    Kongre üyelerimiz için 2018 aidat ödemeleri başladı. Kulüp üyeleri için yıllık aidat olan 50 (Elli) TL’yi, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki idari bina veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

    Banka yolu ile ödeme yapmak isteyen üyelerimiz aidatlarını Kulübümüzün hesaplarına yatırabilirler. İnternet üzerinden isehttps://aidat.fenerbahce.org linkini kullanarak ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Ödemeler için son gün 31 Mart 2018 saat 19.00’dur.









    ALİ KOÇ VİDEOLAR


    30.05.2015 // Aziz Yıldırım'ın Bir Sonraki Başkanlık Seçiminde Adayı da Ali Koç'tu.




    03.07.2017 // 2017 Mali Genel Kurulu Ali Koç'un Resmi Adaylık Açıklaması




    17.12.2017 // Modern Çağın Gerektirdiği Modern Bir Adam




    18.01.2018 // Kongre Üyeleri Davetinde Başkan Adayı Ali Koç'un Konuşması











    DİĞER VİDEOLAR

    05.07.2017 // Barış Ertül: Ali Koç'un Başkanlığı Hayırlı Olsun!







    GÜNCEL HABERLER



    17.12.2017 // Ali Koç: Kaybedecek Vaktimiz Yok - Fanatik


    quote:

    Ali Koç: Kaybedecek vaktimiz yok!
    Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuştu. Koç, "Kaybedecek vaktimiz olmadığına inanıyorum. Yarın çok geç olabilir!" dedi.

    Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'nda konuşma yapan Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç'un açıklamarı şu şekilde;

    Sayın Yüksek Divan Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Değerli Hazirun, Sevgili Fenerbahçeliler, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Şu anda ülkemizin geleceği, birlik, beraberlik ve bekası için Afrin’de, Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden askerlerimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Hayatlarını kaybeden şehitlerimizin de mekanı cennet olsun, gazilere de acil şifalar diliyorum.

    Uzun yıllar yönetici vasfıyla iştirak ettiğim Yüksek Divan Kurulu Toplantılarımızda, kürsüye bu kez farklı bir sıfatla, Başkan adayı olarak çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Başkan adaylığımla ilgili muhtelif iddia ve hatta iftiralardan dolayı bu noktaya nasıl geldiğimi kısaca anlatmak istiyorum. 2012 yılında bildiğiniz gibi yönetimimizden ayrıldım. O süreçten bu zamana kadar gittiğim pek çok yerde, söz konusu Fenerbahçe olunca, çok büyük bir teveccüh, sevgi ve beklentiyle karşılaştım. 2015 yılında ise, Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Yönetim Kurulumuza girme davetine olumlu yanıt verememiştim. Başkanımız ile yaptığımız istişareler sonucunda “zamanı geldiğinde elimi taşın altına koyacağım” demiştim. Bu açıklamamı da ilk kez sizlerin huzurunda Genel Kurulumuzda yapmıştım.


    Bundan sonraki süreçte oluşan şartlar ile beraber, bana göre sürdürülemez mali yapı ve genel gidişat, adaylık konusunda tahminimden önce adım atmama sebep oldu. Yargıtay kararının sonucunu neden beklemediğimi soranlar oluyor. Belki şu an aramızda da aklından bu soruyu geçiren divan kurulu üyelerimiz de vardır. Bu vesile ile Yargıtay süreci ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşmak isterim. Yargıtay kararının açıklanmasıyla sürecin bitmeyeceğini, sürecin bir üst mahkemesi olduğunu, olabileceğini ve bu durumda senelerce bu sürecin sürüncemede kalabileceğine inandığım için yola çıktım. Diğer bir deyişle bu dava yarın da bitebilir, 3-5 sene de sürebilir. Ancak Fenerbahçe’nin bekleyecek bu kadar vakti olmadığını düşünüyorum.


    Seçildiğimiz takdirde bu haklı davamıza sahip çıkacağımız ve kulübümüzün uğradığı zararların tazmini için her türlü mücadeleyi vereceğimizden hiçbir şüphemiz olmadığı gibi. Bu yolda sonuna kadar gitmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımız hususunda müsterih olmanızı rica ederim. Başkanımızın bu görüşleri doğru karar verdiğimi gösterdi. Yargıtay süreci ile ilgili düşüncelerim böyle… Bugün kulübümüzün içinde bulunduğu “günü kurtarma anlayışı” neticesinde oluşan büyük finansal dengesizlik ve borç sarmalının sürdürülemez noktaya geldiğini, bu durumun mali bağımsızlığımızı tehlikeye soktuğunu gördüğüm için adaylık kararımı bu dönemde aldım.


    Finansal durumumuz her açıklandığında kendimizi mali anlamda, bir önceki tabloya oranla, daha sıkıntılı bir halde buluyoruz. Bizlere konsolide raporlar sunulmadığı için finansal tablonun bütününü göremiyoruz. Ama buna rağmen mevcut durumun sürdürülebilir bir durum olmanın ötesine geçtiğini düşünüyorum. En azından geçen hafta KAP’a açıklanan bağımsız denetim raporları bunu gösteriyor. Bu raporları incelemenizi özellikle rica ederim. Tüzük 37.madde İ bendi. Kaybedecek vaktimiz olmadığına inanıyorum. Yarın çok geç olabilir!


    Camiamızın tarihi seçimlerinden birine girerken, en büyük dileğimiz ve arzumuz, kazanmak için her yol mübah anlayışının olmadığı, kavgadan beslenmeyen, şeffaf, adil, çok sesli, katılımcı bir ortamda Fenerbahçemize yakışır, seçim süreci yaşamamız. Seçim süreci ile ilgili üç noktaya dikkat çekmek istiyorum; Kulübümüzün personeli ile ilgili biz seçilince bütün personeli işten çıkartacağımıza dair yoğun söylentiler yapılıyor. Üzerinde yoğun baskı hisseden bordrolu personelin oy kullanmasını sakıncalı buluyorum. Personelimiz Fenerbahçe siyasetine alet edilmemeli. Ayrıca işini yapan, motivasyonu ve aidiyeti yüksek, konusuna hakim hiçbir personelin kaygı duymasına, korkmasına gerek yok.


    Seçildiğimiz taktirde amatör şubeleri kapatacağımız dedikodusu söyleniyor. Bu iddiaların tam aksine, seçildiğimiz takdirde tüm amatör branşlara olan destek daha da artacaktır. Mümkün olan en kısa vadede engelliler ve e-spor olarak 2 yeni amatör şube açmayı kongre üyelerimizin takdirine sunacağız. Personel işten çıkartılacaktır ve amatör şubeler kapanacaktır hikayeleri yayarak hem kulüp personelimizi hem de sporcularımızı kulüp siyasetine dahil etmek camiamızın hayrına değildir.

    Seçim süreci ile ilgili olarak dile getirmek istediğim son ve çok önemli konu ise kulübe bila bedel üye yapılması ve yüksek sayıda üyelerimizin aidatlarının ödenmesi. Bila bedel derken de üye olan kişinin üyelik bedelinin başkası tarafından ödenmesini kastediyorum. Bu süreçte özellikle ve bilhassa kulüp personelinin ailelerinin hedeflenmesini az önce belirttiğim nedenlerden dolayı son derece sakıncalı buluyorum.

    Fenerbahçe’miz için çıktığımız bu zorlu yolda zaman zaman medyada yer alan bazı spekülatif haberlere de yanıt vermek isterim. Basında, Sayın M. Ali Aydınlar ile ekibimin kısa süre önce görüştüğüne yönelik bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia kesinlikle doğru değil. Ne şahsım ne de ekibimden herhangi bir kişi haberlerde konu edildiği gibi Sn. Mehmet Ali Aydınlar ile görüşme gerçekleştirmedi. Kendisi ile ilgili 1 Kasım 2013’te yaptığım basın toplantısında ne söylediysem, bugün yine arkasındayım ve hala aynı noktadayım. O günden bugüne belki çok şey değişti ama benim sözüm değişmedi.

    Başkanlık çalışmalarım için söz konusu reklam filminin yayınlanmasına yönelik FBTV’ye ya da herhangi başka bir yayın organına girişimimiz olmadı. Dolayısıyla FBTV’den yayınlanması konusunda ret yanıtı aldığımız haberleri doğru değil. Bugün başkan adaylığımda 2015’teki kararlılığımın yanında daha fazla heyecanla ve motivasyonla karşınızdayım. Çünkü geçmişe kıyasla bu yolda bir an önce ilerleme zorunluluğumuzu ortaya koyan, bize göre çok haklı nedenlerimiz var.

    Başkan adayı olarak ben ve ekibim bu süreçte, adımlarımızı Fenerbahçe Spor Kulübü isminin beraberinde getirdiği yüksek sorumluluk ve bilinçle atıyor; olası her spekülatif, maksatlı yaklaşımdan özenle uzak durmaya gayret gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Sözlerimi bitirirken futbol takımımızın yarın çıkacağı önemli maça değinmek istiyorum. Fenerbahçemizin güzel bir skorla galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacağına inanıyorum.

    Tribünlerde hep beraber omuz omuza vererek, bu sezonu başarılı bir şekilde bitirebileceğimize inanıyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

    Şekip Mosturoğlu'nun ifadelerinden sonra cevap vermek için tekrar kürsüye çıkan Ali Koç sözlerine şöyle devam etti:

    Sayın Şekip Mosturoğlu, sen beni çok iyi tanırsın. Benim içim dışım bir. Söylenecek şeyleri üçüncü şahıslara söyletmem. Ben lafımı kendim söylerim. Taşere etmem. Başkalarına söyletmem. Açık ve netimdir. Bana 'Hesapları kapatın' diyorsunuz. Şu odadaki bütün insanların içinde, söylediğini en iyi bilen sensin. Haber yaptırma, troller kullanma, belli başlı gazeteciler üzerinden gündem yaratma konusunu benden çok çok iyi biliyorsunuz sayın Şekip Mosturoğlu.

    FB TV'ye ihtiyacımız yok dediniz, yine Twitter hesapları dediniz. Benim FB TV'ye ihtiyacım olup olmaması değil. Fenerbahçe'nin başkanlığına aday biri olarak, bir şey yapacaksam FB TV'de yapmayı tercih ederim. Olmazsa da ana mecralara kaymam. Mağduriyet yaratmaya ihtiyacımız yok. Siz oraya reklam verirsiniz, buraya reklam verirsiniz söylemlerini küçük buluyorum.

    Gözlerinizin içine bakarak söylüyorum Şekip Bey. Kulüpte yoğun bir şekilde yeni üye kazandırma konusunda bir çalışma yok diyorsanız ya çift kişiliğiniz var ya da başka bir şey. Bugün bize gelip beni eşimi oğlumu üye yaptılar diyorlar. Oyumu bana vereceksiniz diyorsunuz. Bu doğru değil. Aidatımı ödemeye gittim ama ödenmiş diyen üye de var. Hayret ediyorum. Koç Holding'den üyeler geliyor diyorsunuz. Geliyorsa kendi parasıyla yapar. Sapla samanı karıştırmayın. Ne demek istediğimi gayet iyi biliyorsunuz.

    Tek aday sizsiniz diyorsunuz. Tarihe baktığımız zaman da başkanımız tarz olarak da hep son dönemeçte açıklamıştır. Karşıda rakip olsun olmasın, bu bir tarz meselesidir. Bu demek değildir ki tek aday vardır. Komiteler kurulmuştur, bu benim hoşuma giden bir durum. Gerçekten bakış açımızın çok farklı olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı bir tartışma ortam, farklı vizyonlar bu camianın çıkarınadır. Ne kadar çok tartışırsak doğruyu bulmakta daha çok şansımız olur. Keşke bir taraftar komitesi de koysaydınız. Belki taraftarımızla daha çabuk iletişim sağlardık. Ama bana mağduriyet falan demeyin. Kimse kimseyi kandırmasın.

    Ben personelim oyunu satar demiyorum. Ama personel bu kadar seçim ortamına sokulursa asıl burada sapla samanı karıştırıyoruz. Ne gerek var bunlara, ailenin 2 bin liraya üye yapılmasına. Gözümüzün üstünde kaşımız varken, aslında 'O zaman kaçtın, şimdi niye döndün' demek istiyordun. Ben kaçmadım. Sen değil misin ailene, çocuğuna nasıl sahip çıktığımı anlatan? 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeniz... Ayıp ya. 3 Temmuz'dan sonra benim kaçtığımı iddia ediyorsunuz. Siz değil miydiniz 'Eşime, aileme sahip çıktınız' diyen! Bunları söylerken ağzım titriyor!

    Hayatımda 2 kez ağladım. Belki bugün de ağlarım. Aziz Yıldırım'ın eşyaları kulüpte toplanırken ağlamıştım. Yemin etmiştim o gün, '1 saatte olsa Aziz başkanım tekrar buraya gelecek' demiştim. 3 Temmuz'dan 12-13 gün sonra kulübe geldim. Yönetim girişinden girdim. Her taraf kutu dolu. Bir taşınma hali var. Yukarı çıktım ne oluyor dedim. Başkan talimat verdi eşyalarını çıkarttırıyor dedi. O günü unutamıyorum. 1 saat dahi olsa Başkan buraya gelecek dedim. Geldi. Burdasınız. Sakın ha sakın benim 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeyin. Asıl vefasızlık budur. Ayrıldıktan sonra da elimden geleni yapmaya çalıştım. Sonra şartlar değişti, aday oldum.

    Başkanım lütfen size karşı vefasızlık yaptığımı söyleyenlere kulak asmayın. Sakın benim 3 Temmuz'da kaçtığımı söylemeyin. Benim gibi bir insanı 'hain' sıfatına sokmak ne demek? Hepimiz Fenerbahçeliyiz. Burada kavga, gürültü, nefret ortamı yaratmak, benim gibi bir insanı hain durumuna sokmak... Akıl sır erdiremiyorum. Hepimiz aynı gemideyiz. Benim gibi bir insanı Fenerbahçe haini sokmak, buna akıl sır erdiremiyorum. Fikirlere katılır katılmazsınız, hepimiz Fenerbahçeliyiz. Önemli olan Fenerbahçedir. Herkes bunu istiyor. Buraya çıkıp dava arkadaşlığı yaptığımız, omuz omuza verdiğim insanlara cevap verdim, üzülüyorum, mecbur bıraktınız.

    https://www.fanatik.com.tr/2018/01/27/ali-koc-kaybedecek-vaktimiz-yok-1345670



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surveillance -- 27 Ocak 2018; 14:15:19 >







  • Çok seviyorum bu adamı. Suratından vizyon ve kalite akıyor resmen.



    İnşallah seçimi kazanır ve Fenerbahçe'nin bu potansiyelini kullanarak hakettiğimiz yerlere geliriz. Gerçi benim için secimi kaybetse bile sırf kendisi bu kadar rahat durumdayken, böyle zor bir dönemden geçen Fenerbahçe için elini taşın altına koyarak kendini riske atması ve ateşten gömleği giymek üzere adaylığını açıklamasıyla Fenerbahçe'nin gerçek başkanı olarak kalacak...
    Çoğu Fenerbahçe konusunda öyle saçma yorumlar yapıyorsun ki, benim içimden Fenerbahçe'yi savunmak geliyor :)

    Aziz Yıldırım'ın başkan olarak kalmasıyla yargıtay sonucunun ne alakası var ? Başkan olmasa bile bu sonucu bekleyebilir, ne olacak ? Başkan olunca farklı bir sonuç mu çıkacak ?

    Ali Koç gibi adamların önünü böyle düşüncedeki adamlar kesiyor, sonra neden yıllardır Aziz Yıldırım var diye debeleniyor insanlar, taraftarları çokta ondan :)

    Ali Koç gibi başkanı ben bile kulübümün başında isterim, madem Aziz Yıldırım senin için çok önemli gider yanında beklersin yargıtay kararını :)

    Hayatınız boyunca komplo teorileri üretip şu adamı başkan olarak tuttunuz yeter artık kardeşim, Aziz Yıldırım kendi adına kulüp kursun gidin onun taraftarlığını yapın :)

    Ayrıca spor kulüplerinin bu kadar çok siyasi argümanla anılması kadar saçma bir durum yok, Aziz Yıldırım ve saydığın şeylerin alakası yok...
  • Çok seviyorum bu adamı. Suratından vizyon ve kalite akıyor resmen.



    İnşallah seçimi kazanır ve Fenerbahçe'nin bu potansiyelini kullanarak hakettiğimiz yerlere geliriz. Gerçi benim için secimi kaybetse bile sırf kendisi bu kadar rahat durumdayken, böyle zor bir dönemden geçen Fenerbahçe için elini taşın altına koyarak kendini riske atması ve ateşten gömleği giymek üzere adaylığını açıklamasıyla Fenerbahçe'nin gerçek başkanı olarak kalacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyl bir vizyon kalite geliyor işte bir tarafta taraftarı aşağılayan dinlemeyen bir başkan diğer tarafta taraftarının fikirlerine önem veren sırf bunun için çalışmalar yapan bir başkan işte kalite.
  • Aziz aday olmamalı bir şekilde ikna edilmeli. yoksa bu yakışıklı harcanır. Araya tayyip falan girer mi diye umuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım'ı Ali Koç bile indiremezse kulüpten umudumu keserim artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir düşünce olmuş, Bir çok kişi hala Ali Koç'un Aziz Yıldırım karşısına çıkmayacağına inanıyor ama vazgeçmeyeceğini belli ediyor Ali Koç artık sağlam bir yönetim kadrosu kurar ise şansı daha fazla olacaktır bence Aziz Yıldırıma göre.
  • Seni başkan yaptıracağız...
  • bu adamın yönetime geçmesi için yapılacak ne varsa yapalım.
  • Bu adam baskan olursa insanlarin Fenerbahce'ye bakis acisi degisir. Aziz Yildirim'in ektigi nefret tohumlari yok olur gider.

    Besiktas-Feenrbahce derbisi oncesi Fikret Orman ile Ali Koc'un elit bi ortamda dostluk yemegi yediklerini guzel mesajlar verdiklerini gorebiliyorum simdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya sadece bşkanlık Seçimi olarak bakanlar yanılıyor.

    3 Temmuz Kumpasının sonuç kararı olan, yani Beraat ve Temize çıkma için YARGITAY kararı bekleniyor,
    Ancak nedense bu süreç devamlı sürüncemede bırakılıyor,
    Sebepleri de belli,
    Fenerbehçeyi devamlı bir sopa altında tutmak,
    başarılı bir sürece girmesini önlemek,
    devamlı bir KAOS içinde tutarak kulüp içinde anlaşmazlıkları körüklemek.

    İşte bu YARGITAY kararı çıkmadan kim başkan olursa olsun sorunlarımız bitmez,
    hele ki,
    3 Temmuz sürecinde dim dik ayakta duran FB Kulüp Başkanı Aziz Yıldırımı yalnız bırakmak daha vahim sonuçlara yol açacaktır.

    Buradan Aziz Yıldırım taraftarı olduğumu sonucu çıkarmayın,
    YARGITAY jkararı çıktığı gün zaten Başkan ayrılacaktır,
    Ali Koç ise bu özgür ortamda en iyi başkanlığı yapacaktır,
    bunlardan hiç kuşkum yok.

    Futbol Kulübüne Başkan seçmiyoruz,
    Türkiyenin en büyük ve en şerefli FENERBAHÇE Kulübüne,
    Laik, Demokrat, Çağdaş, Kemalist bir BAŞKAN SEÇİYORUZ.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    Konuya sadece bşkanlık Seçimi olarak bakanlar yanılıyor.

    3 Temmuz Kumpasının sonuç kararı olan, yani Beraat ve Temize çıkma için YARGITAY kararı bekleniyor,
    Ancak nedense bu süreç devamlı sürüncemede bırakılıyor,
    Sebepleri de belli,
    Fenerbehçeyi devamlı bir sopa altında tutmak,
    başarılı bir sürece girmesini önlemek,
    devamlı bir KAOS içinde tutarak kulüp içinde anlaşmazlıkları körüklemek.

    İşte bu YARGITAY kararı çıkmadan kim başkan olursa olsun sorunlarımız bitmez,
    hele ki,
    3 Temmuz sürecinde dim dik ayakta duran FB Kulüp Başkanı Aziz Yıldırımı yalnız bırakmak daha vahim sonuçlara yol açacaktır.

    Buradan Aziz Yıldırım taraftarı olduğumu sonucu çıkarmayın,
    YARGITAY jkararı çıktığı gün zaten Başkan ayrılacaktır,
    Ali Koç ise bu özgür ortamda en iyi başkanlığı yapacaktır,
    bunlardan hiç kuşkum yok.

    Futbol Kulübüne Başkan seçmiyoruz,
    Türkiyenin en büyük ve en şerefli FENERBAHÇE Kulübüne,
    Laik, Demokrat, Çağdaş, Kemalist bir BAŞKAN SEÇİYORUZ.



    Çoğu Fenerbahçe konusunda öyle saçma yorumlar yapıyorsun ki, benim içimden Fenerbahçe'yi savunmak geliyor :)

    Aziz Yıldırım'ın başkan olarak kalmasıyla yargıtay sonucunun ne alakası var ? Başkan olmasa bile bu sonucu bekleyebilir, ne olacak ? Başkan olunca farklı bir sonuç mu çıkacak ?

    Ali Koç gibi adamların önünü böyle düşüncedeki adamlar kesiyor, sonra neden yıllardır Aziz Yıldırım var diye debeleniyor insanlar, taraftarları çokta ondan :)

    Ali Koç gibi başkanı ben bile kulübümün başında isterim, madem Aziz Yıldırım senin için çok önemli gider yanında beklersin yargıtay kararını :)

    Hayatınız boyunca komplo teorileri üretip şu adamı başkan olarak tuttunuz yeter artık kardeşim, Aziz Yıldırım kendi adına kulüp kursun gidin onun taraftarlığını yapın :)

    Ayrıca spor kulüplerinin bu kadar çok siyasi argümanla anılması kadar saçma bir durum yok, Aziz Yıldırım ve saydığın şeylerin alakası yok...




  • Kongre üyeleri umarım Ali KOÇU seçer söylenen gibi çoğu Aziz YILDIRIMA Oy verirse çok yazık olacak. Aziz Yıldırımın başkanlığı bırakması lazım son seçime girmemesi gerekiyor. Tek aday Ali KOÇ girmeli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimleon

    Konuya sadece bşkanlık Seçimi olarak bakanlar yanılıyor.

    3 Temmuz Kumpasının sonuç kararı olan, yani Beraat ve Temize çıkma için YARGITAY kararı bekleniyor,
    Ancak nedense bu süreç devamlı sürüncemede bırakılıyor,
    Sebepleri de belli,
    Fenerbehçeyi devamlı bir sopa altında tutmak,
    başarılı bir sürece girmesini önlemek,
    devamlı bir KAOS içinde tutarak kulüp içinde anlaşmazlıkları körüklemek.

    İşte bu YARGITAY kararı çıkmadan kim başkan olursa olsun sorunlarımız bitmez,
    hele ki,
    3 Temmuz sürecinde dim dik ayakta duran FB Kulüp Başkanı Aziz Yıldırımı yalnız bırakmak daha vahim sonuçlara yol açacaktır.

    Buradan Aziz Yıldırım taraftarı olduğumu sonucu çıkarmayın,
    YARGITAY jkararı çıktığı gün zaten Başkan ayrılacaktır,
    Ali Koç ise bu özgür ortamda en iyi başkanlığı yapacaktır,
    bunlardan hiç kuşkum yok.

    Futbol Kulübüne Başkan seçmiyoruz,
    Türkiyenin en büyük ve en şerefli FENERBAHÇE Kulübüne,
    Laik, Demokrat, Çağdaş, Kemalist bir BAŞKAN SEÇİYORUZ.



    Başkanın hangi sözünde durmuşta yargıtay kararından sonra bırakacağına inanalım.
    Bırakmaz bu adam hiç ümitlenmeyin sen de biliyorsun bırakmayacağını.
    Hiç Ata'yı karıştırmayın bu işe.
    Fenerbahçe taraftarı başkanını seçmiştir.Aziz Yıldırım mayısta aday olmasın ki taraftar onu güzellikle hatırlasın hala hala geç değilken.




  • Fikret Orman'ın karakterine söylenebilecek her türlü söz kabulüm yalnız adam geldiği günden beri Türkiye´de büyük takım nasıl yönetilir‚ marka değeri nasıl daha da büyütülür ibretlik ders veriyor.

    Vizyoner ve ekip çalışmasına yatkın bir başkan neler yapabilir örneği önümüzde duruyorken hala daha gidip Aziz Y´ye oy verecekler bence değil Fenerbahçelilikleri´ni karakterlerini sorgulasınlar... Yargıtay ve 3 Temmuz'un gölgesine sığınmaktan da vazgeçsin artık. Aziz Y, 3 Temmuz'dan önce de aynı çaptaydı 3 Temmuz'dan sonra da aynı... 20 yıllık başkanlık serüveninde bağırıp çağırmaktan, sağı solu tehdit etmekten başka kendisini geliştirdiği, ders çıkardığı hiçbir konu yok. Tesislerden, salonlardan bahsediliyor, o tesisler ve imkanların sonunda sportif başarı gelmedikten sonra ne esprisi var ki?
  • Ali Koç, kongre üyelerine hitaben konuşma yapıyor bu akşam.

    Scope'tan canlı yayın yapanlar var, bu adam Aziz Y'nin yanından bile geçemeyeceği kadar karakterli, düzgün ve saygılı bir adam.

    Böyle adamlar Türkiye'de kolay kolay büyük mevkilere getirilmezler, umarım 2018 Mayıs seçimleri ülkenin geleceği için de örnek teşkil edebilecek güzel bir seçim olur.
  • Yolun sonu, Ali Koç'un başkanlığı olacak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç gelecek dertler bitecek!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe bizimdir bizim kalacak,Ali Koç başkan olacak güneş doğacak !

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksimden kadıköy vapuruna omuzda taşıdığı Fenerbahçemizi istiyoruz.
    bunu bu yönetim anlayışıyla bu vefasız akılsız vicdansız yönetimle yapamayız
    sürekli taraftarı bölen onları azarlayıp had bildirmeye kalkan adamları başımızda daha fazla görmek istemiyoruz.
    birleşmek ve ayrılmak bu işin doğal süreçleri ama ayrıldığımız her adamı şeytan ilan eden bu zihniyetle daha fazla devam edemeyiz
    3 temmuz'u satan sırf kendi geleceği için cumhurbaşkanının dibinden ayrılmayan üst üste 2 şampiyonluk satıp fenerbahçeyi ekonomik olarak zor duruma sokan
    sponsor anlaşması hazır formalar yapılmışken hiç üstüne vazife değilken saçma sapan konuşup onu da kaçıran adamlar artık bizi yönetemez.
    bizler artık vizyonu bu kulübü kaldıramayan sadece koltuğunu düşünen bir zevat ile heba edilemez bu kulüp 70 80'lerde gs bjk nin toplam şampiyonluğundan fazla şampiyonluğu olmasıyla övünen bir kulüptür.
    şampiyon olsak ne olur olmasak ne olur diyen bir zihniyet bizi yönetemez.
    değişme şarttır bu da Ali Koç ile mümkündür bu takımın potansiyelini aşması kabuğunu kırması gerekmektedir.





  • huzur için, sportif başarı için, herkes tarafından sevilmek için, artık ALİ KOÇ!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.